Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 438
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
kurkuma, след култовото teşekkür ederim след като и целуна дланта, това изречение от трейлъра ми е новата любов. Познай как си го въртя на слушалки?!   Listen #Crazy
Saçınız deniz kokuyor - campanula, моля те виж дали е правилно!  Praynig
Cruela, аз го чувам Saçların deniz kokuyor.
И в тази връзка да ви питам - ако някой ви каже, че косата ви ухае на море като комплимент или като критика ще го приемете. Аз няма да го приема като комплимент, защото морето ми мирише на риба и водорасли  Rolling Eyes Crazy Mr. Green Joy

esstela,  hug

Голяма си скица, КампанулкаJoy  Joy  Joy  Hug

Аз бих го приела като комплимент, защото морето и всичко свързано с него ми е любимо. Този морси аромат, който се усеща покрай брега... умирам за този мириз!

esstela, hug и от мен.

# 616
kurkuma, ти не си ли на слушалките с морската реплика. Cruela се изгуби, сигурно слуша ли слуша....  Хайде, и аз ще си пусна пак на ушенце тази реплика Simple Smile

# 617
Фрикадели, и аз много го обичам този разговор, както и останалите при психоложката. Там, те са много искрени, сякаш искат чрез нея да си кажат всичко, което не смеят насаме.
А, това за морето, на мен ми звучи много нежно, въобще не го свързвам с риба водорасли и други подобни  Grinning  Може би си я спомня, в онзи ден, когато я видя във водата, докато се мъчеше да извади овца ли беше, коза ли не помня. Тогава на всички им се стори много красива, първична, земна...

Дори се надигна да и помогне,но ония изроди му се подиграха и той се отказа ooooh!Това беше неговата спонтанна реакция Peace

# 618

kurkuma, ти не си ли на слушалките с морската реплика. Cruela се изгуби, сигурно слуша ли слуша....  Хайде, и аз ще си пусна пак на ушенце тази реплика Simple Smile

Слушалките направо са срастнали към главата ми - вече не мога да ги сваля!  hahaha

# 619

Скрит текст:
Аз страшно много харесвам този сериал,защото съм преживяла почти същото като Ф.,НО НЯМАХ НЕЙНАТА СМЕЛОСТ

Здравей и добре дошла esstela Hug, много се радвам, че се появи. Приех скритият ти пост с много уважение, болка, но и възхищение от силата ти, че го сподели newsm10

За мен това е истинското послание на филма- момичета и жени да се осмелят да споделят ужаса си, по някакъв начин да им олекне и окуражат и други себеподобни.

esstela мила, имаш смелост и то каква- ти си първата птичка която открехва завесата на собственото си преживяване в темата.

Прости ми, ако се задълбочих  в преживяното от теб, но имаш личните ми адмирации за смелостта да споделиш. smile3501

# 620
  • София
Да ви кажа честно,докато четях всичките коментари,чак се притесних,че момичетата които се трудят и ни превеждат,много ще се ядосат и ще спрат да ни радват.........и ще имат право,но МОля ви,мили момичета не се ядосвайте на никой и продължавайте да ни радвате Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig!!!!Аз съм доволна от всички и всичко тук ,всичко ми харесва,всичко чета и гледам,нямам претенции към сценаристките,към преводачките,към артистите,към съфорумките,към клиповете,към картинките,коя къде е сложена,кой текст къде е написан,въобще МНОГО съм доволна и щастлива!!!
 Единствено само притендирам ако може да видя Енгин на живо и да се снимам с него Laughing Laughing Laughing Laughingи ако може да ме целуне по бузката!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

.........и понеже сега видях последното написано,то и аз да споделя,че съм преживяла същото лятото на 1997 година на Слънчев Бряг/бяха много кофти мутренски времена/,в хотел Гларус и даже името на мутрата ще напиша,те бяха няколко човека,а аз бях с моята приятелка и ни разделиха с опрян пистолет в главата,в две стаи..............аз тогава не знаех на кой свят се намирам и даже не разбрах от ужас точно какво ставаше......... Sad,но по-късно моята приятелка ми каза,че това бил Чомбе и неговите мутри от Благоевград,сплашиха ни,че ако отидем в полицията,бял ден няма да видим!
Разбира се и не отидохме,защото много ама много бях шокирана и ужасена.....после 1 година не можах да се съвзема и на майка и на татко нища не казах,защото те бяха против това море да ходя и ме беше срам от тях,единствено си позволих да отида на психотерапевт и благодарение на това се съвзех...............приятелят ми тогава разбра и също дълбоко в себе си ме обвиняваше мен,че сме отишли две приятелки сами на море,че сме си го търсели и т.н,после се разделихме с него,но както и да е.......ох,ужас! Sad

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 21:37 от evelin

# 621
Фрикадели, и аз много го обичам този разговор, както и останалите при психоложката. Там, те са много искрени, сякаш искат чрез нея да си кажат всичко, което не смеят насаме.
А, това за морето, на мен ми звучи много нежно, въобще не го свързвам с риба водорасли и други подобни  Grinning  Може би си я спомня, в онзи ден, когато я видя във водата, докато се мъчеше да извади овца ли беше, коза ли не помня. Тогава на всички им се стори много красива, първична, земна...

Дори се надигна да и помогне,но ония изроди му се подиграха и той се отказа ooooh!Това беше неговата спонтанна реакция Peace

Тогава, за съжаление, много се влияеше от "приятелите" си. По същия начин се получи и с хапчетата и алкохола - не искаше да се различава от тях. Беше много по-неуверен в себе си.

evelin, много са ти скромни желанията!  Joy  Joy  Hug

# 622
Присъединявам се към последния пост на sincerita.

Единствено само притендирам ако може да видя Енгин на живо и да се снимам с него Laughing Laughing Laughing Laughingи ако може да ме целуне по бузката!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И после ще чакаме снимки Simple Smile
evelin,  Hug

За всички на слушалки Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=Ri7-vnrJD3k&ob=av2n

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 22:16 от campanula

# 623
  • В Града на Липите
Да ви кажа честно,докато четях всичките коментари,чак се притесних,че момичетата които се трудят и ни превеждат,много ще се ядосат и ще спрат да ни радват.........и ще имат право,но МОля ви,мили момичета не се ядосвайте на никой и продължавайте да ни радвате Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig!!!!Аз съм доволна от всички и всичко тук ,всичко ми харесва,всичко чета и гледам,нямам претенции към сценаристките,към преводачките,към артистите,към съфорумките,към клиповете,към картинките,коя къде е сложена,кой текст къде е написан,въобще МНОГО съм доволна и щастлива!!!

И аз, И аз    Grinning

# 624

Много сте прави и двете  bouquet  bouquet  bouquet
Керим тогава скочи от една страна привлечен от красотата й (според мен той още тогава я хареса), а от друга - с готовност да и помогне и да я защити от онези помиари, защото ги знаеше що за стока са ...и как рязко потегли с колата...сякаш искаше да им каже: седнете си на Д-тата и не закачайте момичето  Wink

# 625
Привет !  Hug Трейлърът е супер, репликата към Фатмагюл е много нежна  Heart Eyes и колко хубаво гледа  Blush. За мен грешката на Керим беше,че допусна тези идиоти да му повлияят. Не видя колко са посредствени, глупави, търсеше някак тяхното одобрение за нещата, които върши. Наистина първата му реакция, когато я видя как се мъчи с животното беше да помогне, и ако не се влияеше от тях, щеше... а какво ли би станало ако не беше се напил и не беше комбинирал с хапчета... Много "ако-та" могат да се намерят в този филм.

Kurkuma
, представих си те баш като диджей с тези слушалки  Joy Hug
Evelin, за всичко, което написа, отговарям: ... и аз, и аз  smile3521

Е, изпреварили сте ме  Grinning Heart Eyes

# 626
  • Пловдив

Линк със снимки на двамата от трейлъра:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.269377856468925.64054.1 … 303903&type=1

# 627
Аз пък искам да го целуна по адамовата ябълка!  Crazy Heart Eyes  Joy

# 628

smile3521 а той ще ти целуне дланта  Blush и ти ще кажеш "ама моля Ви Енгин бей, аз съм обвързана жена"...  Rolling Eyes

# 629

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
куркума, ти направо ме уби  JoyJoy Joy

Марианка, БЛАГОДАРЯ за линка към снимките!!! newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт