Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 433
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Аз пък искам да го целуна по адамовата ябълка!  Crazy Heart Eyes  Joy

smile3521 а той ще ти целуне дланта  Blush и ти ще кажеш "ама моля Ви Енгин бей, аз съм обвързана жена"...  Rolling Eyes

Joy Joy Joy

Ако изобщо съм в съзнание нищо подобно няма да му казвам... Blush

Разсмя ме много, ЗорничкаHug

# 631

Ще го разкостим момчето още във въздуха hahahaТой ако прочете какво му мислим,няма да стъпи тук Joy Joy Joy

# 632
Здравейте пак и от мен, много хубави разсъждения пишете, човек с интерес да ги чете, и шегите също....благодарности на всички които допринасяте с толкова труд ние да се наслаждаваме на филма....темата е много хубава!   bouquet    bouquet     bouquet

това беше много яко..... Joy   newsm44   newsm44    newsm44

# 633

Есра Дерманджъоолу/ Муки била засечена с известния актьор Йозгюлгюн в ресторант в Касъмпаша. Докато похапвали, си говорели, после почакали дълго за сметката. След това Есра с бързи стъпки се отдалечила от ресторанта. Скоро след нея от ресторанта излезнал и Йозгюлгюн. Журналистът го попитал дали има любов м/у него и Есра, а той казал: "Не". Попитали го по работа ли говорели и дали и той ще влезне в сериала. Йозгюлгюн отговорил, че това  е възможно.

# 634
  • В Града на Липите

evelin, искрено ти съчувствам  Hug
Много се радвам, че си го преодоляла, донякъде.

# 635

Ще го разкостим момчето още във въздуха hahahaТой ако прочете какво му мислим,няма да стъпи тук Joy Joy Joy

Или пък ще се запъти насам с бърза крачка.  smile3521 Обещаваме, че ще бъдем много нежни!  smile3508

# 636
Kurkuma  Hug Какво да правим, ние сме жертви на неговата харизма, обаяние и сексапил... Blush Крим е много нежен и чувствен, а Мустафа Булут е като огън - изпепелява всичко по пътя си...

# 637

Момичета , ако някоя иска да се регистрира в торент - masters и не може да ми пише на лични , ще и изпратя покана ..!?  Оказа се , че имам  право на две..!? Grinning     В него се качват турските игрални филми и много от сериалите и не само...  Peace

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 22:47 от nelka123

# 638
  • София
Хриси,благодаря ти.........и аз все още някакси упреквам себе си....... Embarassed

# 639
Kurkuma  Hug Какво да правим, ние сме жертви на неговата харизма, обаяние и сексапил... Blush Крим е много нежен и чувствен, а Мустафа Булут е като огън - изпепелява всичко по пътя си...

ммм  Rolling Eyes съгласна съм с теб - голяма късметлийка ще бъде половинката му Simple Smile

# 640
  • В Града на Липите
Хриси,благодаря ти.........и аз все още някакси упреквам себе си....... Embarassed
За да се упрекваш след толкова години, да ме прости психоложката ти но явно не си е свършила работата. Евелин, не бива да се упрекваш, за нещо за което не би могла да имаш вина. Никой, жертва на насилие не може да има вина. Виновни са само, онези с болните мозъци. Повтаряй си го всяка сутрин пред огледалото. Казвай си - Аз съм умна, красива и силна, и НЕ СЪМ ВИНОВНА. Един ден съм сигурна, че ще си повярваш.  Hug

# 641

Или пък ще се запъти насам с бърза крачка.  smile3521 Обещаваме, че ще бъдем много нежни!  smile3508

Съмнявам се,какъвто е срамежлив hahahaАма първо трябва да се разберем с Фатма,че ще видим дявол посред пладне,ако ни подхване hahaha-тя сега си го пази-чак в леглото му легна Heart Eyes

# 642
evelin, поздравявам те, че смело разказа за кошмара ти. За съжаление, си го направила като си редактирала поста си от предишната страница и много хора няма и да го прочетат. Пожелавам ти от сърце да срещнеш любовта на живота си!  hug

# 643

И в тази връзка да ви питам - ако някой ви каже, че косата ви ухае на море като комплимент или като критика ще го приемете. Аз няма да го приема като комплимент, защото морето ми мирише на риба и водорасли  Rolling Eyes Crazy Mr. Green Joy

esstela,  hug

Камбанке, имаш уникално чувство за хумор- носиш ми голямо задоволство.   bouquet  bouquet  bouquet

# 644

Защо newsm78 Нима си имала избор......Не бива да си го причиняваш!Асу казваше в първите серии-живота е хубав и си струва да го изживееш! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт