Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 545
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
ааааа като не го харесват ... ние няма да го върнем момчето Simple SmileSimple SmileSimple Smile има жени без вкус просто ... какво да се прави ... да си стоят с левите завойчета
GrinningVery Happy:D:D:D:D

Ще има повече за нас PeaceНали,Куркуметка Joy

# 166
# 167
# 168
# 169
Йес, Детелинка, йес!  Flutter Той си е само наш!  Hug

Гони, пак искаш да ни разстройваш съня, май.  Hug

Кампанулка, дай нещо за душата, джанъм.  Hug И аз вчера това си помислих - всички пият чай, само на болния не дават. Laughing

# 170
Много интересен паралел се получи между вчерашната серия по канал Д и днешната по БТВ. Даваха точно прословутата сцена с гьостерицата. Как се гледаха тогава, как се гледат сега. Дори Керим там още не е влюбен, гледа я някак странно, студена, а тя дори не го гледа в очите. Каква разлика само. Grinning

# 171
куркуменце, я кажи какво ти сака душата Simple Smile Това по-надолу не го гледай, че ще се изплашиш Simple Smile

Каква е вината на Мехмет Mr. Green
Скрит текст:

# 172
аз спрях да го гледам по бтв , изчаквам няколко серии още, че в началото се дразнех адски много на ФГ  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes

# 173
Ето, Кампанулка, успя да ме разсмееш.  Joy Joy Joy  Hug Вашата приятна компания ми е тамам на душичката в петъчния мразовит следобед.   bouquet

# 174
nokivi, защо те дразни ФГ?  Rolling Eyes

Куркума,
Скрит текст:
Hug Колко градуса под нулата е при вас тези дни. Тук замръзнахме на минус 20.

Керим: ФГ, обичам те!
ФГ:Знам.
Керим: 3+3=7
ФГ: Знам  Mr. Green

# 175
Много интересен паралел се получи между вчерашната серия по канал Д и днешната по БТВ. Даваха точно прословутата сцена с гьостерицата. Как се гледаха тогава, как се гледат сега. Дори Керим там още не е влюбен, гледа я някак странно, студена, а тя дори не го гледа в очите. Каква разлика само. Grinning

Дори тя захвърли нещо по него и го удари по ръката, след което той се ядоса, скочи, развика се, но се спря, когато Рахми се намеси........ Ооох страхотни сцени .... аз не мога да се отърся, както от първите епизоди, така и от новите......... Тотална зависимост..... ooooh! ooooh! ooooh!

# 176
nokivi, защо те дразни ФГ?  Rolling Eyes

Куркума,
Скрит текст:
Hug Колко градуса под нулата е при вас тези дни. Тук замръзнахме на минус 20.

Керим: ФГ, обичам те!
ФГ:Знам.
Керим: 3+3=7
ФГ: Знам  Mr. Green

Joy Joy Joy Такива само ти можеш да ги намираш. Страшна си!  Hug

Тия дни може да дойдете да се топлите в Канада, защото е само - 8. Laughing

# 177
# 178

Тия дни може да дойдете да се топлите в Канада, защото е само - 8. Laughing
Малко си далече, но ще се сгреем с едни топли кафяви очи   Simple Smile

ФГ: Керим, обичам те!
Керим: Знам.