Крайно време е Асу да го предаде, защото вече става патологичен случай. А и след като каза, че нямало какво повече да губи, би трябвало да и е ясно на Асу, че хич не му пука за нея и бебето. За чий чеп и е тогава, само и нея да забърква! 
Следователно ще ни трови до края...Или не съм права?....

благодаря за подсказките 

Голям актьор
за кой ли път ни го показва и доказва с играта си- този път,тези две серии- С ОЧИ...
невероятен,брилянтен,великолепен...
връщах се не знам колко пъти на този поглед...как говореше с очи на Фатмагюл когато бяха насаме и пред други ,как говореше с очи когато Кадир и Мерием си смъкваха корделката от пръстените...и в интензивното- с пръст показа толкова обич и почит към баща си- и показа ,колко много му е липсвал в живота...и колко е щастлив сега,че го подкрепя...
За Мустафа винаги и отдавна казвам ,че не ми се пише...но защо сценаристите все ми го навират в очите 
пребърка го за ключовете...яд ме е на Асу
хайде,момиче - освести се най- после...нямал вече какво да губи
а детето....
и защо все тича подир Керим , а не се позанимае с Ердоан, Селим...
Крайно време е Асу да го предаде, защото вече става патологичен случай. А и след като каза, че нямало какво повече да губи, би трябвало да и е ясно на Асу, че хич не му пука за нея и бебето. За чий чеп и е тогава, само и нея да забърква! 
....
Подозирам, че Дива ни готви клипче... 

Препоръчани теми