Под прикритие - тема 5: на финала на сезон 2 и в очакване на сезон 3!

• 58 844
  • 801
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Интересно интервю с Куката /сори, ако вече е пускано, не ви следя много редовно/ : http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1193221

И за Лилия Маравиля: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1206185

# 16
# 17
  • España
Имам едно процедурно питане -   Защо филмът е "със специалното участие на Георги Стайков" и на Мариян Вълев ,за който дори се уточнява, че е " в ролята на Куката" newsm78
Другите по-неспециални ли са или тези двамата е трябвало специално да ги кандардисат? Laughing

# 18
Имам едно процедурно питане -   Защо филмът е "със специалното участие на Георги Стайков" и на Мариян Вълев ,за който дори се уточнява, че е " в ролята на Куката" newsm78
Другите по-неспециални ли са или тези двамата е трябвало специално да ги кандардисат? Laughing

И на други филми съм се чудила, някой сведущ да обясни, моля!

# 19
може да са били поканени за тези роли, както СТ Данаилов за СТ дом  newsm78 да се надяваме някой да разясни подробно.

Много хубаво оформление на темата, благодаря!   bouquet

Та наистина ли много хора не приемат играта на Марто?  Thinking

Как без Мартин или без Джаро?! Не ги давам!  Wink

и аз. Мартин е под прикритието, едва ли ще го убият, пък и той каза ,че не го убиват в интервюто. На мен не ми пречи, че е малко дървен, все пак трябва да е опериран от емоциите, щом мина детектора и е внедрен.   Джаро игра естрахотно, но той си е бос и може да си позволява да си изкарва емоциите  Rolling Eyes

# 20
може да са били поканени за тези роли, както СТ Данаилов за СТ дом  newsm78 да се надяваме някой да разясни подробно.

Вярно, може да са поканени, а не да са избрани чрез кастинг newsm78

# 21
Дали ще имат връзка Мартин и журналистката?След като убиха Съни,на Марто му трябва нова любов.Обаче как никой герой дума не пророни за Съни!Сигурно в техния свят всички са ваксинирани срещу излишни емоции!

# 22
  • Живее на Луната
това със специалното участие аз лично мисля, че е когато са поканени директно. В едно интервю на мариан Вълев четох че Митовски, който му е приател от дълги години му се обадил и му казал че само той може да изиграе ролята на Куката, той приел и така се озовал в сериала.

# 23
  • Canada
По повод продължението, аз пък си мисля, че ще е добре да сменят Марто с някой друг "под прикритие" - може да е косъма, или пък Иво да мине на страната на добрите, за да отмъсти на Джаро за Съни и т.н. Малко вероятно е, но пък ще останат само добри актьори!
За специалното участие и аз винагисъм се чудила... има логика в това да са директно поканени  Peace

# 24
  • Cyprus, Пловдив
Дали ще имат връзка Мартин и журналистката?След като убиха Съни,на Марто му трябва нова любов.Обаче как никой герой дума не пророни за Съни!Сигурно в техния свят всички са ваксинирани срещу излишни емоции!
Е,много бързо ще прежали Съни  Wink

# 25
Нито Марто, нито Джаро давам да сменят. На мен пък Иво и Куката вече никак не са ми симпатични, т.е. Иво никога не ми е допадал, а Куката не го харесва с тази двойна игра.

Като се замисля Марто не ме дразни, че е двоен агент,но при Куката не е така. Марто си го харесвам и не ми е скован, че дори и не намирам да рецитира  Embarassed. Сигурно съм глуха, щом всички го забелязват  Crazy.

# 26
В трейлъра стреляха по Джаро  Shocked, ако няма жилетка ...  Rolling Eyes
1. Ако Джаро умре ... май генералът е дал зелена светлина на Иво, не защото е много умен, а май точно обратното и това би го направило 'удобен бос' за хората на генерала. С личната вендета на Попов е свършено, както и с 'под прикритието' на Марто (Иво не може да го диша).  Или тук ще свърши сериалът, или се отваря вратичка за ново 'под прикритие' с нов герой  и мисия Thinking
2. Ако, обаче Джаро е с жилетка или чудодейно оживее  Crazy , старата история ще се доразплита в 3-ти сезон  newsm78 Всичко май зависи от Джаро  Mr. Green (дали ще има или не 3-ти сезон) - кажете сега, не е ли голям бос
  Heart Eyes bowuu Sunglasses Joy

П.П. Марто би могъл да отиде и при конкурентен бос, но доколкото не са давали конкуренцията на Джаро (Иво), ще изглежда много нагласено изведнъж да извадят някакъв, че да приюти безпризорния  Mr. Green Марто, в случай че Джаро умре, а Иво приобщи осиротелите  Mr. Green хора на Джаро  Rolling Eyes

# 27

Та наистина ли много хора не приемат играта на Марто?  Thinking

Много добре си играе момчето според мен. Naughty Точно е такъв, какъвто трябва да е героят му.... несигурен, гузен, да говори троснато. Абе както би правил гузен човек. Не знам, поне аз така мисля Rolling Eyes

# 28
  • На погрешната планета
Запис в новата тема Heart Eyes. Хич не ми се иска да свършва сезона Tired

# 29
  • Пловдив
Запис.Колкото до сериала...имам чувството,че в последно време леко по навик го гледам.Но все пак не пропускам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт