Под прикритие - тема 5: на финала на сезон 2 и в очакване на сезон 3!

• 58 847
  • 801
  •   1
Отговори
# 30
Zapis i ot men.

# 31
Сменили са кадрите в рекламата за последния епизод, дават нов вариант.

# 32
Михаил Билалов и Койна Русева са в момента при Григорови по БНТ.

# 33
  • au bout du monde
Тази седмица ли ще е последният епизод? Rolling Eyes

# 34
  • в сърцето на един мъж...
Тази седмица ли ще е последният епизод? Rolling Eyes

Да Peace

# 35
  • София
Под Прикритие - Making Stunt

# 36
Утре в "Неделя х 3", при Мария Силвестър ще гостуват актьори от сериала, но не уточниха кои или поне аз не чух.

Иначе днес при Григорови, като гостуваха М. Билалов и К. Русева не следях , а отвреме навреме слушах, че и други неща вършех, но май не им се получи интервюто. По принцип ми харесват А. Григоров,  жена му и предаването, ама май май не случиха с въпросите много този път или и самите актьори някак резервирани бяха....или недоспали сутринта Simple Smile Ще видя на сайта дали го има да гледам по-внимателно.

И втория вариант на промото:

Въпреки, че не сме гледали финалния епизод направих анкета за цялостната оценка на сезона, може да гласувате  Peace

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 16:24 от bugsy

# 37
Хм, на мен много ми хареса интервюто, не беше някакво стандартно интервю, в което водещите само ахкат и охкат пред прекрасните си събеседници Rolling Eyes. Съвсем спонтанно интервю си беше според мен. А Койна явно си е люта и в живота, не е само героинята. Laughing

# 38
А има ли го качено някъде това интервю? + Не искам Джаро да умира  #Cussing out А някой вижда ли в това новото промо от кого бяга Косъма?  Flutter

# 39
  • София
Ясно ли е дали ще има трети сезон?
Мартин в този сезон е по- добре, в началото беше по- дървен. Разочаровах се от Иво, искаше ми се по друг начин да се развият нещата при него, но ще видим какво ще стане, може в трети сезон да се сблъскат Мартин и Иво. Има накъде да се развият интригите.

# 40
Ясно ли е дали ще има трети сезон?
Мартин в този сезон е по- добре, в началото беше по- дървен. Разочаровах се от Иво, искаше ми се по друг начин да се развият нещата при него, но ще видим какво ще стане, може в трети сезон да се сблъскат Мартин и Иво. Има накъде да се развият интригите.

Според мен евентуален сблъсък Иво-Мартин няма да е интересен много. Иво е далеч от капацитета на Джаро.

# 41
Промото е обещаващо. Нямам търпение за утре...

# 42
Иво е дребна риба,за да го правят шеф след Джаро и да продължи сериала Naughty
С Джаро имаше интрига- бивше ченге- и бивш колега на Попов

И много леко ще се отърве с това убийство- по добре да оживее и да има 3 сезон- където да си понесе наказанието в затвора,с неопровержими доказателства Naughty

Попов гонеше отмъщение за "приятелите си"убити от Туджаров...но сега,когато се разбра,че в миналото вината не е само негова,и че почти е бил принуден да се впише в събитията...Попов ще промени ли отношението си след като знае вече истината?!?!?!

# 43
Малко клюки

Lifestyle.bg: "Убиват Мартин от "Под прикритие?"

Стандарт нюз: "Във финалния епизод на втори сезон не всички ще излязат живи от опасната игра на пари, власт и престъпления. Мартин ще докладва на Попов за сделката на Джаро с фалшиви пари и намеренията му да напусне страната. Старото куче обаче е безсилно към положението на подчинения си. Той е пуснат за национално издирване, въпреки това не се отказва да довърши докрай Джаро."

# 44
В промото казват "финала на сезон 2"...ако нямаха намерение да снимат повече може би щяха да кажат просто "финала на "под прикритие"...поне така си мисля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт