Под прикритие - тема 5: на финала на сезон 2 и в очакване на сезон 3!

• 58 853
  • 801
  •   1
Отговори
# 45
Хм, на мен много ми хареса интервюто, не беше някакво стандартно интервю, в което водещите само ахкат и охкат пред прекрасните си събеседници Rolling Eyes. Съвсем спонтанно интервю си беше според мен. А Койна явно си е люта и в живота, не е само героинята. Laughing

Може и аз да греша, както казах не слушах никак внимателно...чух, че Григоров се изцепи нещо от сорта дали за любовните сцени се подготвяли предварително и извън сценария, или нещо такова...и накрая Койна каза, че не могли да го направят много жълто интервюто...и като си казаха чао веднага станаха и двамата гостуващи от столовете си.

Не вярвам да убият Мартин!

Оф, пак засякох сега промото, нямам търпение да идва утре, да видим каква ще е раз/за/връзката! Sunglasses

# 46
# 47

Аа, гледай от едни снимки веднага статия може да излезе Simple Smile Снимки от тази фотосесия забелязах, че Маргото разглеждаше и слагаше в кутията, докато разговаряха с Попов. Иначе хубави са фотосите, ето няколко:

още снимки, тук: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2966641242483.2137960.1 … 23990&type=1#!/media/set/?set=a.2595491852265.2115705.1403769702&type=3

# 48
Гледах интервюто в събота с Билалов - малко надут ми се стори, но ми хареса как лансираше и почертаваше достойнствата на КОйна

# 49
Ей, нашите хора са при Мария Силвестър, аз сега включих, изтървах началото!

# 50
  • срещу двата комина :)))
ей, изпуснах темата  Hug
вчера чак изгледах серията и много ми хареса. Интересно ми е какво ще стане с Мартин сега, въпреки че играта му беше под всякаква критика  Tired

# 51
Ей, нашите хора са при Мария Силвестър, аз сега включих, изтървах началото!
Благодаря, че сподели и аз го пуснах !  Hug

# 52
На въпроса на Мария :Кой ще умре довечера? ,Куката отговори,че е герой,който седи сега на масата.Бяха той,Джаро,Мартин и Близнаците.

# 53
После ще го има на сайта на БНТ, така че ще може да се гледа от началото, че е интересно и забавно.

Сега е ред на добрите Simple Smile

# 54
В сп. Ева има надуто и дори странно интервю с Билалов вк. и реклама на някакъв клубен ресторант. Много ме дразни този човек, силно антипатичен.

# 55
  • София
Аз се чудя защо никой не пише, а то имало нова тема. Crazy

На мен Билалов ми допада, може би защото тази роля му пасва страхотно.
Предаването на БНТ с Мария Силвестър не ми хареса, ужасно ги бяха замазали с тия зелени лампи. Ирена Милянкова не изглеждаше особено доволна, дали не са я изненадали неприятно с убийството на Съни? Thinking

# 56
# 57
Да псува ли мутрата в ефир?
Джаро и Куката от "Под прикритие" леят нецензурни думички, другите сменят изказа.
"Да псува или да не псува? Таз Шекспирова дилема мъчи сценаристите на сериалите у нас. Всъщност май не ги мъчи особено, защото са се разделили на два лагера и си имат ясно мнение и позиция."
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-02-04&article=398440

# 58
Айде да става 20.45.. че ппосле голям чакане ни чака...
ама този Билалов = зашо не се отвори малко като говори п интервютата? Достатъчно презрение ни показа като взе съпруга - японка, като казва че живота във Франция е пъти по-класен, ами и с поведение трябва да ни го показва! Надали  във Франция така ценят ландшафтния си инж. както в БГ ценим актьора, изиграл Джаро! Малко уважение към Н В Зрителя, МОЛЯ!

# 59
Аз от мотане тук и там щях да изпусна финала на сезона!Добре,че влезнах да видя
Айде да става 20.45.. че ппосле голям чакане ни чака...

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт