Монодиета - част 5

• 28 005
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, сладурки.
Не съм на диета, но чета всеки ред, който пишете.
 Напоследък някои неща не ми харесват, мисля си, че не е тук мястото за критики и изказване на недообмислени мнения. Тук е уютен дом, в който всички обитатели се борят за едно единствено- да се харесват повече... по собствените си критерии. Знам, че сте добрички всичките и повече няма да правите така.  hug newsm51  Аз приключих с тази тема.

Не пиша, защото имам поводи само за оплакване- детето не е добре, вчера цял ден се мотахме в ИСУЛ със съмнения за чуждо тяло в трахеята... снимки, обикаляне от кабинет на кабинет- такива работи. Сега е болна, на АБ и май ме зарази и мен. Преди това баба и изпи три АБ един след друг. В някаква серия сме и не ми се пише, но ви чета.  Hug

Диди, мерси за поканата. Ще дойда на срещата, независимо до какъв вид съм се докарала. Най- много да ми дръпнете един бой, ама няма нищо  newsm47

# 31
Уки, Hug Hug Hug
бързо оздравяване ви желая! Praynig Peace
изпращам ти цялата си положителна енергия и бързо да излизате от лошата серия!
нали знаеш след такива серии,следва само светлина и усмивки после! Hug

# 32
Здравейте, сладурки.
Не съм на диета, но чета всеки ред, който пишете.
 Напоследък някои неща не ми харесват, мисля си, че не е тук мястото за критики и изказване на недообмислени мнения. Тук е уютен дом, в който всички обитатели се борят за едно единствено- да се харесват повече... по собствените си критерии. Знам, че сте добрички всичките и повече няма да правите така.  hug newsm51  Аз приключих с тази тема.

Не пиша, защото имам поводи само за оплакване- детето не е добре, вчера цял ден се мотахме в ИСУЛ със съмнения за чуждо тяло в трахеята... снимки, обикаляне от кабинет на кабинет- такива работи. Сега е болна, на АБ и май ме зарази и мен. Преди това баба и изпи три АБ един след друг. В някаква серия сме и не ми се пише, но ви чета.  Hug

Диди, мерси за поканата. Ще дойда на срещата, независимо до какъв вид съм се докарала. Най- много да ми дръпнете един бой, ама няма нищо  newsm47

Мила липсваш ми. Оправяйте се бързо с детенце, а диетата ще почака  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 33
Уки бързо оздравяване на всички ви. И аз ви пращам цялата си положителна енергия и в мислите съм с вас. Когато си готова ние сме тука и  те чакаме  Hug Hug Hug Приятна събота и неделя  spoko spoko

# 34
Бързо оздравяване и от мен!
А как изчистихте въпроса с евентуалното чуждо тяло? Преди време имаше съмнение за щерката за такова, но отпадна. И тогава ми изглеждаше доста сложно.

И да кажа днес е РД на щерката, става на 4 г. да ми е жива и здрава!
Два дена ще има купон вкъщи и после съм стриктна при вас!

bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 35
Калинчи, честит празник на госпожицата ! Да ти е жива и здрава, и много послушна   bouquet

Два дни режимна   Mr. Green да се надяваме , че и почивните дни ще е така  Praynig сега заминавам за София , ще ви чета утре  Hug

# 36
Калинчи,весел празник и от мен!да ти е жива и здрава малката,много да се гордеете с нея! Hug
dani.m73,приятно пътуване и хубави сф емоции! Hug Peace

# 37
  • Варна
оффффффффффффф......2 дена яко се уздъних пак..........

днес съм на царевица......утре мисля да карам на елда,че и в Модерно я хвалиха преди малко.....

# 38
днес съм на царевица......утре мисля да карам на елда,че и в Модерно я хвалиха преди малко.....

Яла съм елда - за един ден става , но за по-дългоо  Naughty гадничка си е  Mr. Green

# 39
Привет,дами !
diana_m аз съм на Скарсдейл до четвъртък и от петък пак на моно,че най-много ми допада.Иначе за 1 седмица съм -2кг,не са много но пак са нещо.Ще видим в петък какво ще покаже кантара,че  не  съм много стриктна--слагам малко зехтин и сол на салатките.
Успешен и отслабващ ден на всички  Hug

# 40
Благодаря за хубавите пожелания, момичета.  Hug
Алекс е по- добре днес, вече няма температура и живна малко. Дядо и обаче е болен, с 39С е цял ден...

Калинчи, да ти е жива и здрава рожденничката.  newsm59  bigdance2 Gift  party023

За чуждото тяло- прегледаха я обстойно в няколко кабинета и и направиха рентгенова снимка. Казаха, че не виждат нищо и да я следя. Крайния вариант е гастроскопия с пълна упойка, дано не се налага, де.  Praynig

Аз в момента си хапвам всичко, но внимавам с количествата. Събирам си волята от тук- от там и скоро си идвам пак при вас.  Hug И внимавайте да не изчезнете до тогава с тия минуси.  Heart Eyes

# 41
Благодаря за хубавите пожелания, момичета.  Hug
Алекс е по- добре днес, вече няма температура и живна малко. Дядо и обаче е болен, с 39С е цял ден...

Калинчи, да ти е жива и здрава рожденничката.  newsm59  bigdance2 Gift  party023

За чуждото тяло- прегледаха я обстойно в няколко кабинета и и направиха рентгенова снимка. Казаха, че не виждат нищо и да я следя. Крайния вариант е гастроскопия с пълна упойка, дано не се налага, де.  Praynig

....

да точно за тази гастро чудесия ставаше въпрос. Добре че не се стигна до там, пожелавам и на вас, сигурна съм че няма нищо ,щом е прегледано детето.

Иначе и аз последните дни Хич не бях МОНО.
Днес ще съм на малко кашкавал и сирене.
Утре започвам тридневно лунуване.

# 42
Калинчи със закъснение мила да ти е жива и здрава рожденичката.Много, много да те радва.
Аз вчера имах малки прегрешения но не бяха кой знае какво така че ще ги преглътна.
Днеска още не съм решила може би ще е кисело мляко а може и плодове  newsm78 newsm78 newsm78 като огладнея ще го измисля. Е момичета приятна неделя и дано е ден без пергрешения.

# 43
Благодаря на всички за пожеланията.
Ох, поизлязох от ритъм и не ми е  лесно.
Честно да кажа, нямам търпение да си бъда изцяло режимна.
Липсва ми онова прекрасно усещане за лекота.
Въпреки че не съм прекалявала твърде много с нищо.
От утре - на линия.
Някой ще прави ли тридневка лунуване?

# 44
аз ще лунувам само на пълнолунието,ама гледам че започва вечерта на 7 .та се чудя на 8 ли да гладувам или и на 7 и на 8...ще видим....
Калинчи да ти е жива и здрава рожденничката newsm18

Общи условия

Активация на акаунт