Монодиета - част 5

• 28 060
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
хоп и аз тук...днес съм с вас ..на чай... Peaceзасега е добре положението....

само така  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

НЯМА ДА СЕ ДАВАТЕЕЕЕ - УТРЕ -2 КГ. ЗА ВСИЧКИ ЛУНУВАЩИ

# 91
  • София

уффффффффф колко просто звучи - ама неееееее
аз съм си свикнала като се прибера от напрегнат ден да си седна спокойно на масата и да се впусна в неистово преяждане  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
до миналата седмица се прибирах към 9, сега вече се прибирам към 6:30 и става още по трудно.
Като се прибера в 9 и банята-спалнята и съм ОК
обаче сега като се прибирам по рано  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
То не трябва да е така, не би трябвало да има значение дали си си у дома или навън, просто трябва да си го наложа да не мисля за ядене - ама пуста лакомия в мен още не мога да я преборя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сетих се за нещо, може и да помогне Simple Smile
Вуйна ми преди време - ето какъв съвет дава на нейна приятелка, която казва че трябва да отслабне, ама като си е вкъщи и все й се яде. Та когато си е вкъщи - да вземе да си подреди гардероба, да изчисти каквото има за чистене (знаете приказката "домакинската работа никога не свършва"), да преподреди шкафовете и т.н. и така няма да й остава време за ядене. Да ви кажа честно действа. аз преди години още като бях мома и уикендите като ме хване музата за чистене и наистина слабеех, хем калории се изгарят, хем няма много време за ядене Simple Smile А сега покрай децата вечер, то едното да му дам да вечеря, на другото, да се занимавам нещо с тях, да ги сложа да спят.. Ама лошото е, че като те вечерят и аз с тях. Но най-лошото, че баща ми все дава акъл колко разнообразно трябва да ядат и трябва да има на масата поне по 5-6 неща. и така се получава, те не ядат, а аз хапвам от техните неща, и ето резултата Simple Smile

# 92
Сетих се за нещо, може и да помогне Simple Smile
Вуйна ми преди време - ето какъв съвет дава на нейна приятелка, която казва че трябва да отслабне, ама като си е вкъщи и все й се яде. Та когато си е вкъщи - да вземе да си подреди гардероба, да изчисти каквото има за чистене (знаете приказката "домакинската работа никога не свършва"), да преподреди шкафовете и т.н. и така няма да й остава време за ядене. Да ви кажа честно действа. аз преди години още като бях мома и уикендите като ме хване музата за чистене и наистина слабеех, хем калории се изгарят, хем няма много време за ядене Simple Smile А сега покрай децата вечер, то едното да му дам да вечеря, на другото, да се занимавам нещо с тях, да ги сложа да спят.. Ама лошото е, че като те вечерят и аз с тях. Но най-лошото, че баща ми все дава акъл колко разнообразно трябва да ядат и трябва да има на масата поне по 5-6 неща. и така се получава, те не ядат, а аз хапвам от техните неща, и ето резултата Simple Smile

Софи, мила в нас няма толкова домакинска работа в интерес на истината. Деца нямаме и сме си само ние дето по цял ден сме на работа. Готвя рядко и все нездравословно  Joy Joy Joy
То трябва да си набия в тъпата глава че не трябва да го правя, а не да търся заместители  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 как и кога ще стане не се знае, но ще стане сигурна съм
Все пак трябва да си създам и някаква култура на хранене защото нали пък после трябва да ги задържаме тия килограми  Wink Wink Wink Wink Wink

# 93
  • София
Все пак трябва да си създам и някаква култура на хранене защото нали пък после трябва да ги задържаме тия килограми  Wink Wink Wink Wink Wink
Да така е, културата и навиците за хранене са много важни. Аз продължавам още да се чудя и възхищавам на снаха ми, която е висока 175 и тежи 53кг как яде само оризови хлебчета (тези кръглите, плоските сещате се) с някое и друго парченце месо отгоре, зеленчуци и плодове. Нищо готвено не яде. А и от време на време си купува натурален шоколад само. А риба също яде, но не всякаква. И брат ми само ми мели на главата как и аз трябва да съм слаба като нея. Ама сещате се на тази височина, тя си е направо кльощава, отвсякъде й стърчат кокали. Значи по думите на брат ми аз трябва да съм най-много 48-49кг  ooooh!, а не както аз мисля, че ще изглеждам добре с 53.

# 94
ооооооооо я моля ти се ги остави тия работи - ти сама ще решиш колко килограма да си и как се чувстваш най добре

аз на моите 1,75 като бях 55 кила ти знаеш ли за каква мумия ставаше въпрос  ooooh! ooooh! ooooh!

най се харесвам 68 килограма, но за момента ми е приоритет да стигна до 75 пък другите до 68 може и по бавно да ги смъквам с някоя по такава диета, дето евентуално да ме накара да си изградя някаква бариера към преяждането  Wink Wink Wink

# 95
Да така е, културата и навиците за хранене са много важни. Аз продължавам още да се чудя и възхищавам на снаха ми, която е висока 175 и тежи 53кг как яде само оризови хлебчета (тези кръглите, плоските сещате се) с някое и друго парченце месо отгоре, зеленчуци и плодове. Нищо готвено не яде. А и от време на време си купува натурален шоколад само. А риба също яде, но не всякаква. И брат ми само ми мели на главата как и аз трябва да съм слаба като нея. Ама сещате се на тази височина, тя си е направо кльощава, отвсякъде й стърчат кокали. Значи по думите на брат ми аз трябва да съм най-много 48-49кг  ooooh!, а не както аз мисля, че ще изглеждам добре с 53.
Снаха ти явно доста се старае.
Аз също гледам да не ям готвено, а обичам да готвя, получават ми се доста добре нещата. Но винаги, когато не съм на диета прекалявам и качвам от тези храни. Както се и очаква де.
А тези оризовите хлебчета, какви ли калории имат? Ако са тези, за които се сещам са просто отвратни на вкус. На практика нямат вкус!!!!!!!!!!

ДА, най-важно е да има хранителни навици, а не както е при мен редуване на хапване и диети.
На практика при мен йо йо ефект няма. Когато съм слаба /бях де/, дори и да прекалявах бързо нормализирах начина на хранене. ПРосто е трудно сега да дойда на онези кг. Но и това ще стане.
Днес лунуването мина в ден на айрян, от 1 КМ!

# 96
Аз когато бях слаба се хранех с всичко което си исках като избягвах сладкишите и тестените и нещата бяха под контрол. В момента в който се отпуснах да си хапвам както преди нещата излязоха от контрол и започнаха бавно и сигурно да се трупат килограмите. И тогава имаше напълняване и сваляне но в рамките на 1-2 кг. което не беше абсолютно никакъв проблем  Wink

Толкова много съжалявам, че не ги задържах, но това е положението в момента и нищо не мога да направя освен да се взема в ръце и да ги сваля веднъж завинаги  Wink Wink Wink Wink
С вашата подкрепа и малко воля ще стане  Hug Hug Hug Hug

# 97
НЯМА ДА СЕ ДАВАТЕЕЕЕ - УТРЕ -2 КГ. ЗА ВСИЧКИ ЛУНУВАЩИ

2 л. вода , 2 кафета и 2 чая  Mr. Green help

Диди дано да устискаме  Praynig Hug

# 98
даниииииии  rotfImao rotfImao rotfImao удави са в тая вода а  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

ама утре като видиш на кантарев -2 кг ще има да скачаш от радост  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 99
Добро утро , днес не съм се теглила , но панталона ми се ветрее вече  Joy малеее ще взема да заслабна , вятърът ще ме издуха  hahaha

Днес - на месце  Peace

# 100
Ето ме и мен. ДОБРО УТРО. Вчера почти лунувах с вас. Само вечерта изядох две дробчета, целия ден ВОДА  Hug Hug Hug Не ми са широки дрехите, не съм се теглила ама се чувствам пообрана. Успех на всички за днес  newsm10 newsm10 newsm10

# 101
  • София
Добро утро дами,
аз съм добре. И аз не устисках само на течности, хапнах вечерта 2 хапки пилешко месо. Забравих вчера да се премеря, но след съботното теглене кантара сутринта показа -1.400 и сега съм 59.600. Ех добре че вече почнах кг-те с 5-ца отпред. А лятото бях слязла до 57, но после уви пак натрупах след като почнах заседялата работа. Днес ще бъда на яйца и може би и някоя салатка довечера, та няма да съм съвсем моно, но важното да има резултати. Хубавото е, че сладко не ми се яде, а моите домашни само се разхождат с шоколади и други подобни  Crossing Arms
Много ми се иска в идните 2 седмици да сваля 4кг, че искам да изглеждам добре пред очертаващите се важни срещи  Flutter

# 102
 Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed

много ме е срам от мене си
бях свалила и след две седмици айде пак наново
и на лунната се изложих........

от днес сериозна - кисело мляко  Blush

къде ни е дианата, че много диетично ми действа  Heart Eyes

# 103
  • София
Herzen, няма да се даваш. с теб сме  Hug колко кг искаш да свалиш?
Просто трябва да си наложиш да не ядеш други неща освен позволените.
Аз май утре ще съм на кисело мляко, днес на яйчица. Към 13ч. мисля да хапна двете.

# 104
Аз луната изкарах с малко прегрешения  Embarassed Embarassed и какво не стига че нямам минус ами и съм + 0,500 днеска кисело мляко нищо друго.
Кетуна ти се сети за нас  Hug Hug Hug

къде ни е дианата, че много диетично ми действа  Heart Eyes

сигурно работи  newsm78 newsm78 newsm78 не се е отчела след луната.
dani.m73 слагай камъни по джобовете да не те духне ветреца.
sofy ще стане мила ще отслабнеш.  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт