Монодиета - част 5

• 28 433
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ООО утре всички ще зареждаме метаболизъм, аз мисля да си поръчам китайско. Влязло ми е в акъла и това си е.   food002
Това е идея, но само оризови спагети със зеленчуци или със соеви кълнове  Laughing

# 196
Софи, четеш ми мислите. Мисля да си поръчам оризови спагети със зеленчуци или ориз със зеленчуци.

# 197
  • София
Софи, четеш ми мислите. Мисля да си поръчам оризови спагети със зеленчуци или ориз със зеленчуци.
демек оризов ден  Laughing и на следващия ден ще бъдем с дръпнати очи  Joy

# 198
ketuna чудесен резултат след пръчиците имаш-поздравления.
Аз след ден на леща и после кашкавал нямам минус.Може би е от това че пих и чаша вино с кашкавала,който пуснах на МВ и стана  страхотен с подправки.Днес съм на зеленчуци-напълних една торба за печене със зелен боб,моркови,лук,пипер и домат и ги пека на фурната в момента и се надявам кантара да мръдне утре.
Утре ще лунувам на 100% .

# 199
ох мале кат почнахте с тия китайски работи  hahaha hahaha hahaha

аз сега си дояждам едното мляко и най много до довечера още едно и това е - ай ше ти са не видят и килата, ми досаждат ми вече да са махат.
от днес съм решила най силната ми скорошна мотивация да е 08 март
дотогава ми се ще да съм свалила 11 кг.  Joy Joy Joy Joy Joy
обаче понеже съм достатъчно реалист ще си поставя цел да сваля 6  newsm78 newsm78 newsm78

ето малко мотивация от мен за днес

БЪДЕТЕ МОТИВИРАНИ, БОРЕТЕ СЕ ВИЕ МОЖЕТЕ

ХРАНАТА НЕ Е ВАШ ГОСПОДАР - ВИЕ РЕШАВАТЕ ДАЛИ ТЯ ЩЕ ВИ ЗАПОВЯДВА ИЛИ ВИЕ НА НЕЯ

ОТЧИТАЙТЕ СВОИТЕ РЕЗУЛТАТИ И ГИ СПОДЕЛЯЙТЕ - КОГАТО ИМАТЕ ПОДКРЕПА ВСИЧКО СТАВА ПО ЛЕСНО

ДОКАЗАНО Е ЧЕ КОГАТО ЕДНА ЖЕНА СЕ ЧУВСТВА ДОБРЕ В КОЖАТА СИ - ТО ТЯ ИЗГЛЕЖДА ПО КРАСИВА И В ОЧИТЕ НА ОСТАНАЛИТЕ

ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ СТРАХОТНО СРЕД ПРИЯТЕЛИТЕ СИ

СРЕД СЕМЕЙСТВОТО СИ

ЩЕ БЪДЕТЕ СТРАХОТНО ИЗГЛЕЖДАЩА МАМА

И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО - ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ СТРАХОТНА, ОСЛЕПИТЕЛНА, ИЗУМИТЕЛНА, КРАСИВА, СЯЙНА, УВЕРЕНА И ЩАСТЛИВА ЖЕНА  Hug Hug Hug Hug Hug

Всичко зависи само и единствено от нас самите  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 200
  • София
Дидка, както винаги благодаря за мотивацията и интригуващите снимки Simple Smile
И аз искам до 8-и март да сваля 6кг Praynig
Обаче, сега на обяд не успях да отида до магазин да си взема някакъв зеленчук, а тази салата дето я хапнах беше 100гр. само  Sad  До 18 часа ще съм  Tired Имам при мен само 2 ябълки. Дали да хапна едната или да стискам зъби още 3 часа, докато се прибера и си направя друга салата. Вие какво ще кажете?

# 201
Дидка, както винаги благодаря за мотивацията и интригуващите снимки Simple Smile
И аз искам до 8-и март да сваля 6кг Praynig
Обаче, сега на обяд не успях да отида до магазин да си взема някакъв зеленчук, а тази салата дето я хапнах беше 100гр. само  Sad  До 18 часа ще съм  Tired Имам при мен само 2 ябълки. Дали да хапна едната или да стискам зъби още 3 часа, докато се прибера и си направя друга салата. Вие какво ще кажете?

по добре да хапнеш плод отколкото да гладуваш така че смело лапай плодчетата  Hug Hug Hug

# 202
  • София
Я кажете утре на какво ще бъдете. Аз още се чудя риба или кис. мляко  Thinking

# 203
Я кажете утре на какво ще бъдете. Аз още се чудя риба или кис. мляко  Thinking

аз продължавам твърдо на кисело мляко - колкото дни изкарам толкова, в сряда ще лунувам целия ден, а в четвъртък и петък пак на кисело мляко - поне такъв е плана.
Ще видя утре какво ще правя с тия влюбвания  hahaha hahaha hahaha

# 204
и аз май реших да лунувам в сряда-а кой знае може и плодов да стане...

# 205
привет и от мен Simple Smile

след вчерашния плюс от 1.100, днес сутринта имам минус от 1300, като снощи имах прегрешения в зеленчуков dен си хапнах кашкавал с чаша червено вино. не знам какво става, ааааааа и вчера ми доиде за пьрви пьт след раждането, което може би както пишете има някакво влияние, но пьк днес многo бьрзо свалих. както и да е за 5 дни сьм минус 2 кг, което е супер, да видим до кога ще удьржа. тук около вас се мотивирам момичета, за което благодаря. и аз мисля утре на кисело мляко, срядата на течности и четвьртьк пак кислео мляко.

# 206
Тази диета е подходяща за хора,които трудно се ограничават. С нея позволените за конкретния ден продукти се ядат в неограничени количества и въпреки това се отслабва. Забранено е да се яде след 18ч. Спазва се 24 дни,почива се два месеца.

Меню:
1 ден- спагети със сирене
2 ден-ориз със сирене
3,4 и 5-ти ден- кюфтета на скара и салата
6,7 и 8-ми ден-Свински пържоли и салата
9,10 и 11-ти ден- Пилешки пържоли и салата
12 и 13-ти ден- Варени зеленчуци
14 и 15-ти ден-Телешко варено и салата
16 и 17-ти ден- Пържени картофи и салата
18 и 19-ти ден-Плодове
20 и 21-ви ден-салата
22 и 23-ти ден-Ориз + кисело мляко
24-ти ден-торта

Успех на желаещите да се придържат към режима! Hug

# 207
  • в колонките
Тази диета е подходяща за хора,които трудно се ограничават. С нея позволените за конкретния ден продукти се ядат в неограничени количества и въпреки това се отслабва.

А ти,хранейки се в неограничени количества с колко кг.отслабна с тази диета ?  newsm78

# 208
Това все пак е режим,с който целиш да свалиш кг,а не да ядеш докато се спукаш. Аз я започнах скоро,но ще се изтегля,чак когато приключа.Със сигурност има ефект! Не принуждавам никой да се придържа към режима,всеки си решава!!!!!

# 209
  • в колонките
  Значи количествата са ограничени,а не обратното,както пишеш.Дай и количеството храна,за да се види дали си заслужава да се почне.
         bouquet

Общи условия

Активация на акаунт