Монодиета - част 5

• 28 351
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
по калории излиза,че са за ден.аз и за това я харесах де.. Laughing

# 466
по калории излиза,че са за ден.аз и за това я харесах де.. Laughing

дам май и аз ще съм на тридневна картофена
а после житото ще опитам  Hug Hug Hug Hug

# 467
Инче, Кети браво на вас страшно сте надъхани.  Hug Hug Hug
диди знам ти зора за снимките ама сега зареждам батериите на фотото надявам се до вечерта да съм ти показала нещо  Joy Joy Joy
Рали е добре смятам утре да я провождам на градината  Hug Hug Hug

# 468
Аз мисля да карам два дни на картофи, два дни на кисело мляко и т.н.

# 469
Аз мисля да карам два дни на картофи, два дни на кисело мляко и т.н.

браво на теб
май на всички ни дойде вдъхновението изведнъж  Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Мимс до час два макс да си ги заредила. Радвам се че малката е добре вече  Hug Hug Hug

# 470
Аз съм на една страхотна диета. Ядете много мазни неща. било хубава сланинка, джумерки, мас. Идеята е че мазнината прави филтър и не позволява абсорбирането. храна просто се стича по мазния филтър по каналния ред.  Много е важно да НЕ се ядат зеленчуци че ще надраскат филма.

По монодиета не може и да се предложи на пазара

# 471
Аз съм на една страхотна диета. Ядете много мазни неща. било хубава сланинка, джумерки, мас. Идеята е че мазнината прави филтър и не позволява абсорбирането. храна просто се стича по мазния филтър по каналния ред.  Много е важно да НЕ се ядат зеленчуци че ще надраскат филма.

чувала съм го това за мас и сланина, но не мога да си наложа да го ям това. Въпреки всичко ми е интересно да знам от кога си на тази диета, колко килограма свали по този начин и как се чувстваш с нея   bouquet  bouquet  bouquet

# 472
Момичета, аз знам, че днес не се иска прошка, но нали днес ходим при кумовете и тогава им искаме прошка. А другата събота едва ли ще мога да влезна, ще ме при свекърите и няма как да ви искам прошка Simple Smile Така че ако може днес да ми я дадете няма да ми е лошо Simple Smile
Диди, ако сее повтарят два дни едно и също няма ли да свикне организмът и да не сваля?

# 473
Аз съм на една страхотна диета. Ядете много мазни неща. било хубава сланинка, джумерки, мас. Идеята е че мазнината прави филтър и не позволява абсорбирането. храна просто се стича по мазния филтър по каналния ред.  Много е важно да НЕ се ядат зеленчуци че ще надраскат филма.

Аз не мога да си представя дълго време без зеленчуци да изкарам.И не е ли много вредно да се ядат само мазнотии?Може да е хубава диетката за хора обичащи мазно,но аз за щастие не съм от тях.
А иначе днес съм на тестени.Утре мисля да изкарам на зеленчуци,вторник-плодове и сряда да лунувам.
Мецанка  Hug

# 474
 Да ви погледна,че сте ми любими,Проблема е в котела на парното,проби се и мъжо заминава утре за 4 дни в командировка,та баба ви ще дерижира поставянето на новия,поне на думи утре вечер ще се топля на нов.Та от стрес и чудене как ще се справя,натъпках се със сладки и питка. Embarassed Embarassed EmbarassedОще не записала се и се улях.О,обаче утре 20,02,2012,хубава дата за ново начало.Извадете бухалките и ме намотайте в ъгъла,моля...
 Целувам ви всички по списъка на табличката. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 О,да ви кажа,до сега тренирах СНЯГ.мятане с лопатата от гаража на пътя 2 часа,сега отивам пак да тренирам.

# 475
Мецанке никакво ново начало - при нас важи едно правило
Това че си прегрешил не означава че всичко е провалено, просто от следващия ден продължаваш по план.   Hug Hug Hug Hug парното не е проблем - всички да са здрави - ей това е важното

Чикаго става въпрос за два дни а не за повече, даже човека ме порица за дългото повторение на едно и също, но ставаше въпрос за потретване почетвъртване е т.н. - аз карах по 7-8 дни на едно и също. Два дни са добре  Peace

Сиренче
на дно мнение сме относно мазнотиите освен това тук не става въпрос за мазнини а за мас и лой аз ако карам на това гаранция ще отслабна щот нон стоп главата ми ще е навряна в тоалетната чиния да повръщам. Изобщо не мога да си представя да ям чиста мас.
Въпреки това съм чувала за хора които така са отслабнали и за филма който прави мазнината и не позволява абсорбиране на другите вещества. Чудя се това не пречи ли на абсорбирането и на полезните за организма  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 476
Мецанке , ами ти с тази тренировка си изразходила сладичкото и питката.
Това с мазното скоро го слушах при Гала. Забравих името на левента, който го казваше, но не е за мене. Дори и понякога да ми се дояжда сланинка, от мазното имам чувството, че съм един голям бахур. Не мога само това  #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog

# 477
  • Испания и Стара Загора
Момичета, аз знам, че днес не се иска прошка, но нали днес ходим при кумовете и тогава им искаме прошка. А другата събота едва ли ще мога да влезна, ще ме при свекърите и няма как да ви искам прошка Simple Smile Така че ако може днес да ми я дадете няма да ми е лошо Simple Smile
Диди, ако сее повтарят два дни едно и също няма ли да свикне организмът и да не сваля?
Е,щом е така,даваме ти я.Поне аз. Hug
Ох хапнах и шоколадец Blush,ама от утре няма да има оправдания.Стягаме се и до лятото ще сме супер. Peace
diana_m,нес кафето е по-силно и от еспресото.Високото кръвно ми остана от бременността.Надявам се,като сваля излишните кг ,да се нормализира.Винаги съм била с ниско 60/90 или 60/100,а сег съм 100/160 до 120/180 Rolling Eyes

Мазно и аз не мога да ям.А и без зеленчуци и плодове,не знам дали изобщо е здравословно.Искаме да сме слаби,но не за сметка на здравето,нали така. Thinking

Ми да взема и аз да направя картофената диета за 3 дни. WinkОт утре на печени картофи.

# 478
Айде от утре всички да похапнем картофки http://recepti.gotvach.bg/r-5756-%D0%92%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8_%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BE%D1%84%D0%B8_%D1%81_%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%8A%D0%BD_%D0%B8_%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D1%8A%D1%80

# 479
Момичета, вчера четох някакъв форум, за билката гръмотрън. Някой отслабват с нея, отводнява, убива апетита. Чували ли сте нещо такова. Мисля да си я закупя. Аз съм хипер несериозна в пиенето на такива отвари, но още едно пакетче у нас няма да ми пречи. Било страшен горчилак, но имайки в предвид свинската ми натура, ще го пия на екс.  smile3506 smile3506 smile3506

Общи условия

Активация на акаунт