Ох , каква нощ! Елиза се буди 4 пъти да яде, на всеки 2 часа
За капак аз нещо съм спала на криво и днес мноооого ме боли кръста. 
Вчера Ивайла реши да купи за Елиза бисквитки на Plasmon за след 4м., все някога беба щяла да ги яде.
Ок, прибираме се в къщи, съответно каката няма търпение , иска да ги опита. Леле момичета няма такава гадост, мноооооого сладки, ама много. Иви съответно отказа да ги яде. Как е възможно в бебешки бисквитки да има толкова много захар 
Елиза също още не иска да се обръща сама, все трябва да й побутвам дупето. Много е любопитна, иска постоянно да е права и да изучава света, и много смешно надзърта над рамото ми , да не изтърве нещо.
Кака й е любимата играчака, както и тя на кака си де. След обед като я слагам в количката изобщо не протестира, разбира ,че отиваме да преберем Иви от градина. Но през останалото време обличането на космонавта и сядането в количката е мисия , придружена със страхотен рев
Евита, сигурно не ти е било смешно тогава, но аз от снощи ходя нахилена.
Мъжът ми и той като теб ги строява, ама словесно само 
Диди, разкарай го този крокодил . Ама тя за нищо не става. Ако не стане при педиатърката на Ради, ще те пратя при нашата. Аз съм доволна.
Dani Ilieva , благодаря за рецептата за ябълковия пай

valerie,Кокетк@ споделете после какво са ви казали близките ви за рапичното олио. Аз вчера бях тръгнала за пюрета, четох гледах, чудех се м/у тези на Хип и Милупа, после реших ,че ще си ги правя сама
И аз не знам , все още , но имам 10-на дни да реша. А зеленчуци от къде ще вземате, ако ги приготвяте в къщи?
Ама те хората мислят за мен да не се преработвам и за околната среда също така
Явно, че педиатрите в поликлиниката ще са проформа, а ако се наложи нещо, ще се ходи някъде, където си плащаш. Но искам да запиша все пак детето някъде: за направления и такива админстративни неща... Ще разпитам моята лична тя коя ще ми препоръча. А ти щом се водиш във 2-ра значи сме и малко или много съседки. Като ида при нашите на гости, може да направим една разходка.
При нас има такава мъгла, че мога да изляза и да си отрежа едно парче от нея... Ще трябва да се занимаваме вкъщи.
. После ми се сърди и едва се сдобрихме да детската, но на мен всичко ми се разтрепери.
Отивам до асансьора - не работи. Звъня на съседите - никой не е викнал техник, а вече обед и асансьора не работи от вечерта, какво чакат не е ясно, явно аз да се обаждам. Ядосах се повече
Върнах се и му казах моментално да изчезва и че не мърдам, докато той не се премести. Докато го чаках, ония от семинара дойдоха, застанаха баш пред входната врата, извадиха цигари да пушат и .... отвориха входната врата широко и я оставиха така. Ей, няма оправия, тия хора като видят врата само се чудят как да не я затварят. И тука вече избухнах
Отидох да ги питам защо, а те ми отговарят, че отивали където си поискат, парвели каквото си поискат и аз включих на трета и като се накарах и накрещях едно хубаво, почнаха да мънкат, затвориха врата и се дръпнаха да пушат по настрани. През това време, обаче, ония с мартениците взе че се върна. Питам го, защо се връща, а той ми вика "тука ще стоя, от другата страна е друга община и ще ми вземат стоката". Аз му казвам "Тук няма да стоиш и овен това, ти гарантирам, че ако продължаваш и тук ще ти вземат стоката". Той нещо почна да се заяжда, обясних му, че ми пречи, той ми каза да съм си ходела в градинката да се разхождам с бебето, какво съм стояла на тротоара и с това ме изкъръ от равновесие

И също най- ни е вкусно да си захапем чорапа или пантофчето ако има такова, а не е изритано преди това. 
и аз какво да правя, закусвах пържена филия