Отговори
# 645
Добро утро!  Hug

Ох , каква нощ! Елиза се буди 4 пъти да яде, на всеки 2 часа ooooh! За капак аз нещо съм спала на криво и днес мноооого ме боли кръста.  Tired

Вчера Ивайла реши да купи за Елиза бисквитки на Plasmon за след 4м., все някога беба щяла да ги яде.  WinkОк, прибираме се в къщи, съответно каката няма търпение , иска да ги опита. Леле момичета няма такава гадост, мноооооого сладки, ама много. Иви съответно отказа да ги яде. Как е възможно в бебешки бисквитки да има толкова много захар Sick

Елиза също още не иска да се обръща сама, все трябва да й побутвам дупето. Много е любопитна, иска постоянно да е права и да изучава света, и много смешно надзърта над рамото ми , да не изтърве нещо.  Mr. Green

Кака й е любимата играчака, както и тя на кака си де. След обед като я слагам в количката изобщо не протестира, разбира ,че отиваме да преберем Иви от градина. Но през останалото време обличането на космонавта и сядането в количката е мисия , придружена със страхотен рев Rolling Eyes И при вас ли е така???

Евита, сигурно не ти е било смешно тогава, но аз от снощи ходя нахилена.  LaughingСамо си представям как си опухала младежа, ей големи келешчета има сред днешната младеж. Особенно следобяд на етажа за хранене , в Мола на Стамболийски ooooh! Мъжът ми и той като теб ги строява, ама словесно само hahaha

Диди, разкарай го този крокодил . Ама тя за нищо не става. Ако не стане при педиатърката на Ради, ще те пратя при нашата. Аз съм доволна.

Dani Ilieva , благодаря за рецептата за ябълковия пай rotfImbo rotfImbo rotfImbo

valerie,Кокетк@ споделете после какво са ви казали близките ви за рапичното олио. Аз вчера бях тръгнала за пюрета, четох гледах, чудех се м/у тези на Хип и Милупа, после реших ,че ще си ги правя сама newsm78 И аз не знам , все още , но имам 10-на дни да реша. А зеленчуци от къде ще вземате, ако ги приготвяте в къщи?

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 11:01 от mamulq77

# 646
Здравейте МИЛИ МАМИ,

от няколко дни не съм писала, но успях да схвана житейско-битийните ви истории. Евита браво на теб, подкрепям силните жени, БРАВО. Аз съм страхливка и много се кефя на такива истории.

Валери, мила внимавай моля те, с тока шега не бива.

Дани Илиева, като изключим йода, бинтовете и ненужните яйца, смятам днес да направя един ябълков  пай.

Моя бебок иначе много се върти, обръща, преобръща и за капак го сложихме в проходката да видим как "му стои", а той веднага тръгна на страни, то е страшно.

Искам да споделя нещо, мисля че ще ви бъде интересно ...

http://www.ladyzone.bg/semeistvo/mama-i-tatko/story/655683873-Ma … tm_campaign=02x02

# 647
Здравейте!
Евита браво ! Аз пък напоследък попадам все  на свестни младежи много се кефят на Емо и се радват на беба. Моята девойка много се мърда из леглото и постоянно идва към мен.Спя на ръба на леглото , скоро май ще я екстрадирам в другата стая в кошарата на батко и.
И за био храните . Био са си моите лични домати , ябълки , череши от двора ми  ,всичко друго не се знае. За пюретата ще готвя с купени  продукти като съобразявам сезона доколкото мога да са пресни. С Емо практикувах като приготвях точно преди обяда варя нещата .Мама има един уред на пара може да го взема да го пробвам .
Хайде чао за сега!

# 648
Еве, браво! И аз да не прозвуча като някоя лелка, ама много нагло поколение тийнове върлува. Хем ти се радвам, хем се възмущавам, хем много ме разсмя. Представям си го това келеме набито два пъти как е мигало после на парцали  hahaha

Валери, мен от ток много ме е страх. Дано наистина да сте отстранили проблема. Но Ради добре те е посъветвала: проверявай първо. Мен онзи ден ме удари ток от единия контакт в кухнята, ама то при нас си е в реда на нещата, инсталацията са я правили със задните си части. Представи си как, след като при пуснати телевизор, пералня и прахосмукачка, бушона гърми Simple Smile Ама те хората мислят за мен да не се преработвам и за околната среда също така Simple Smile

Ние днес пак си хапнахме каша, този път мама се смили над бебето и му даде да бръкне в купичката и доволно да се омаже след това Simple Smile Не е особено очарована, но я хапва. Какво количество оризова каша горе-долу съответства на едно хранене? Аз днес направих 20 грама и тя ги хапна всичките. Мисля ако продължава така да няма проблеми от чревно и кожно естество, да й дам другата седмица морковче.

Тарка, хайде да не съм толкова крайна, не е ламя, а ламичка  Joy Joy Joy Няма майтап, знаеш ли каква уста отваря понякога и какъв рев изкарва... Направо прозорците звънят Simple Smile

Адаш , и ние сме така: хем цицата, хем пръста в устата. Ръкавите на бодито обаче не са ни толкова вкусни, колкото... чорапите. Имам бебе-йога: заема най-разни и разнообразни пози, само и само да си докопа крака и да почне да си смуче чорапа Simple Smile

dennip, мерси   bouquet Явно, че педиатрите в поликлиниката ще са проформа, а ако се наложи нещо, ще се ходи някъде, където си плащаш. Но искам да запиша все пак детето някъде: за направления и такива админстративни неща... Ще разпитам моята лична тя коя ще ми препоръча. А ти щом се водиш във 2-ра значи сме и малко или много съседки. Като ида при нашите на гости, може да направим една разходка.

Мамулче, мерси за инфото за бисквитките. Като чета и за пюретата, съвсем ми докривява. 

Кокетче, и при нас режимът вече е мираж... Всичко се променя и всеки ден е различен (една седмица вече сме така) и импровизирам. За пюретата: мисля да ги приготвям преди самото ядене.

Днес няма разходка Sad При нас има такава мъгла, че мога да изляза и да си отрежа едно парче от нея... Ще трябва да се занимаваме вкъщи.

Поръчала си бях едни неща от Амазон, първата ми пратка дойде, в нея е едно килимче за игра (което става и за пикник), всъщност ето това: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004DNVNZ6/ref=oh_o01_s00_i00_details. Аз го купих за 15 паунда миналата седмица Simple Smile В момента се пере, нямам търпение да изсъхне и да се проснем на земята Simple Smile

# 649
Здравейте мадърсрс,
Напоследък свободното ми време съвсееем намаля и то не толкова от лекциите , но от разходките. Наистина много тонизират разходките , пък и не се налага на фитнес да се ходи, бутане в кишляка си е една сериозна тренировка. Излизам по къс ръкав под якето за да не прегрея.
Лекциите за сега са страхооотни и са добре разпределени, че иначе незнам с Магичка какво ще правя.

Отказва да яде от шише, веднъж беше пила от томи-типи и тъкмо се упокоих и пак спънка. Не ще и не ще от шише. Дават и с лъжица, цъкат и с бибата на шишето в устата и такива разни дисциплини. Снощи пък майка ми изсипала млякото в преходника на авент нещото , което свързва чашка за кърма  и биба за шише.  Та , станало време за хранене и майка ми фиииу млякото в преходника, вместо да го завърти на чашката и то естествено цялото се разляло ooooh! Беше заспала гладна, не искала после от замразеното. Абе големи неволи са, но няма да се даваме.
     Скоро ще я захранвам и макар, че ще захранвам с педагогическо захранване предимно ще има и модификация някаква, така, че да заместя едно хранене да не се чудят какво да и правят като я оставя.
ВалериОтлично те разбирам за Ивчо. Много е трудно , когато дечицата имат различни потребности, а понякога е огромног изпитание за нервите. Сутринта Монко скачеше на спалнята, въпреки, че Маги беше там и го предупредих няколко пъти да спре, че е опасно така , но не накрая падна и я удари с лакътя, така ми дожаля за мъничето , а към него посегнах да го шляпна и добре , че не го ударих, както ми се исакше , а само го закачих Cry. После ми се сърди и едва се сдобрихме да детската, но на мен всичко ми се разтрепери.
Надявам се, че сте преодоляли проблема с тока, мног е страшно.
jadedМного навреме килимчето, сега за вкъщи, а после лятото има да се премятат по полянкитеее.
jobon4eМного се опитвам да я изпишкам така, но вече абсолютно не става. Като беше на месец-два се получаваше, но сега неще. Това с корема не съм го правила ще пробвам и така.
ЕвитаКатегорично ти завиждам за смелостта. Аз съм доста по-умерена така да кажа. Е случвало ми се е да подвиквам по разни хора, но май мене може да ме поступат по-скоро. Последно се скарах на един , че си хвърли кутията в реката, а той ми вика "ма що исакш мааа" Embarassed
И аз започнах да запецвам.

Ох, отивам да хапна, че гювечето ми е готово от 5 мин.

# 650
Днес съм зла жена  Laughing

Тръгваме на разходка - асансьора не работи  Sad добре, че днес е деня, в който чистачката е при майка ми, та тя ни помогна с количкато до долу. Разходихме се по Витошка, омръзна ми и реших да се качим до нашия си апартамент, Емо да спи, аз да посвърша нещо. Влизам във входа - входната врата пак отворена, въпреки скъпия домофон. Ядосах се  Close Отивам до асансьора - не работи. Звъня на съседите - никой не е викнал техник, а вече обед и асансьора не работи от вечерта, какво чакат не е ясно, явно аз да се обаждам. Ядосах се повече  Twisted Evil Обадих се на техника и илязох, няма да мъкна количката по стълбите, я. Точно излизам и още съм на две крачки, от входа излиза една баба и оставя вратата товроне (бабата не е наша, явно от някой от офисите). Догоних я, скарах  й се, а тя ми вика "ами те още хора сега ще идват за едни семинар, за това не затворих". Обясних и, че за това преди година сме сменили домофоните, коио работят перфектно и като им дойдат хората за семинара има как да им отворят, без да слизат, само до бутон ще се разходят. След това я върнах да затваря. Точно се оправих с нея и гледам един продава мартеници и си пльоснал едно метално стелажче - решетка, накачулено с мартеници на единственото изчистно от сняг място на ъгъла и аз трябва да се промушвам с количката покрай него. Поисках му разрешително, показа ми едно на коео пишеш друг адрес. Казах му, че няма разрешително за този ъгъл и да се премести. Отговори добре, аз нарочно се направих, че си тръгвам и той естествено, не се премести. Ей, тук вече окачих  #Cussing out Върнах се и му казах моментално да изчезва и че не мърдам, докато той не се премести. Докато го чаках, ония от семинара дойдоха, застанаха баш пред входната врата, извадиха цигари да пушат и .... отвориха входната врата широко и я оставиха така. Ей, няма оправия, тия хора като видят врата само се чудят как да не я затварят. И тука вече избухнах  #2gunfire Отидох да ги питам защо, а те ми отговарят, че отивали където си поискат, парвели каквото си поискат и аз включих на трета и като се накарах и накрещях едно хубаво, почнаха да мънкат, затвориха врата и се дръпнаха да пушат по настрани. През това време, обаче, ония с мартениците взе че се върна. Питам го, защо се връща, а той ми вика "тука ще стоя, от другата страна е друга община и ще ми вземат стоката". Аз му казвам "Тук няма да стоиш и овен това, ти гарантирам, че ако продължаваш и тук ще ти вземат стоката". Той нещо почна да се заяжда, обясних му, че ми пречи, той ми каза да съм си ходела в градинката да се разхождам с бебето, какво съм стояла на тротоара и с това ме изкъръ от равновесие  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Пред него се обадих на 112 да пратят полиция, но точно затворих и една патрулка мина по Витошка, спрях ги и им казах да решат проблема. Те като видяха сама жена, се счупиха от любезности и стойки да се правят на супер мъже (трима бяха), което беше добре дошло за мен, защото първо му написаха акт, после го изгониха, след това му казаха, че ако пак дойде, щему вземат стоката и накрая го заплашиха, че ако ме обижда, ще го бият (питаха ме дали ме е ругал, казах че не е, но ме прати в градинката, не съм лъгала  Laughing).

Сега очаквам да ме бият с камъни следващия път като си отида там или да ми сложат бомба пред вратата  Laughing Ама тоя с мартениците, ако се върне утре пак, следващите, които ще го "посетят" ще са данъчните, щото и касов апарат няма. Ще го съсипя тоя тъпак, най-любезно го помолих да си отиде там, където му е разрешителното, той ще ми се дърви и ще ме праща в градинката. Ей, такива ми иде да ги застрелям. Аз не съм отишла пред ничий дом да продавам боклуци и да им преча, че пък и да им се дървя. Това, че живея в центъра не значи, че имам по-малко права  #Cussing out и че всеки може да ми седи на вратата и да си прави каквото си поиска  #Cussing out

# 651
Тара, respect! Съвсем права си. Като отчетем и факта какви са данъците и таксите смет на живущите в центърО, си още по-права!

Това дете има неизчерпаема енергия, чудя се как ще се оправям просто. От два часа не е спряла: викове, песни, цвърчене, ритане с крака, ръкомахане... Но най-вече иска да е права, да подскача или да я държа под мишниците, а тя стъпила на краченца да си мята дупето нагоре... Въобще страшни акробатики, взе ми всички сили, добре че се умори и заспа, та да поема въздух и аз.

# 652
  • Варна
Здравейте и от нас!

Не сварих да изчета всичко и няма да успея да се включа адекватно, но после ще ходя да дочитам.

Валери, стомаха ми се сви н атопка заради този ток. И мен много ме е страх. Дано сте оправили проблема. Hug

Тара, Евита, RESPECT!  newsm20

Дид, не проумявам ка има такива хора - да карта беб да чака с болни хора.  #2gunfire Сменяй я тази овца и се оплачи щом е и частна клиника. Hug

neci, заради различните неща, които в един период трябваше да давам на Малена съм изпробвала различни методи. Не знам дали ще стане за цяло хранене, но можеш да ползваш стерилна спринцовка , за да и даваш кърма, ако не иска шише или пък не става от лъжичката. Hug

Джейдед - същото подксачащо упражнение правим и ние. Без ръце и гръб останах.  Crazy И също най- ни е вкусно да си захапем чорапа или пантофчето ако има такова, а не е изритано преди това.  Mr. Green

Мацки, защо казвате, че мирише кофти тази оризова каша? newsm78 Аз я мириша всеки път и не мирише никак лошо тази на Милупа. Или аз съм в грешка. Thinking
Аз май  също като вас достигнах до извода, че ще се пробвам да приготвям сама храната за Малена и ще купувам пюрета по изключение. Вече съм купила 2 малки от тиква, но дори тях не съм сигурна, че ще дам.

Вчера водих Малена на преглед за третото зърно, което има. Лекарят беше голям образ. Успокои ме и каза, че на този етап нищо не се прави, защото не може да се разбере дали е само кожен "дефект" или има и жлезиста тъкан отдолу. Затова само да го следяи в пубертета ако почне да расте, може вече да се оперира. Утре сме на консултация за мерки и теглилки и ще видим колко е пораснала момата. Ние продължаваме с оризовата каша и досега няма запек, което е добре, че се притеснявах.
ох голям мрън  настана. после ще продължа..

# 653
Снощи писах, писах рестартира ми се компютъра и край...
Не съм чела, само да кажа на jaded, че съм във втора поликлиника при д-р Радева. Много е добра, наистина, но трудно приема нови пациенти. Каза, че само втори и трети деца на вече гледано от нея, приема, но се оплака, че всички започнали да раждат втори и трети и трудно се справяла с всички Simple Smile)))

Ще чета и пиша после, сега нещо сме кисели и ревем.....

# 654
Здравейте
Отдавна не съм писала, но гледам да ви изчитам.
Честито на всички имали поводи да празнуват.
Тара браво, аз колкото и да се нервирам на някой нямам смелост да се карам.
Евита и на тебе браво, че и сте го понатупали, лошото е че не възприемат и туй то.
Аз много се дразня като някой пред мен си изхвърли опаковка, чаша на земята, но ако се скарам, най-много да си го отнеса. Веднъж се карах на една жена в метрото, резултат никакъв.
Аз да докладвам колко сме пораснали. На 5 м и 12 дни сме вече 6200 и 65 см. (с 500 гр, и с 1 см. по-големи). Педи каза да почна да и давам сокчета и ако реша за разнообразие плодово пюре, м/у храненията. Но аз понеже не мисля да давам сок ще си изчакам да стане на 6 м. и ще почна със зеленчуци, кога парчета кога пюрета, разнообразно смесица от методи пък да видим накрая какво ще стане и как ще продължа.
Да кажа, че и нас ни мързи да се въртим. Само вдига крачета на горе и ако има упора успява леко да се извърти, но нищо повече. Хваща си колената, а стъпалата никакво внимание. Захапва каквото докопа, ръкави, лигавник, играчки и ако не успее да си вкара някоя играчка в устата се почва рев и нерви.
Диди сменяй я педиатърката, то с такова отношение не можеш изобщо да разчиташ на коректност.
Валери много неприятно с тока. Мъжа ми така като включвахме печката провери да не удря някъде ток, видяхме че удря при определено включване само, да не е и при вас нещо такова станало.

# 655
аз изкарах безкрайно тежка нощ...
снощи ме сви корема - такива безкрайни болки не са били от мноооого отдавна... голям зор видях, че и болка ужасТна... изнамерих си опаковка Лопедиум - но той не бил позволен по време на кърмене... само си представях какво ли ме чака. през нощта и треска ме догони - пълна програма...
а детенце си яде, когато си поиска, нищо, че мами едвам мърдаше по едното време.
като се събудих от треската, малко като дойдох на себе си, писах на мъжа ми смс да донесе бял хляб, че да ям днес препечени филиики /toast/. прибал се той сутринта, по едно време се появявам аз със Сари /а толкова ме боли корема, че дори не мога да я нося, а тя е 7 кг.../ и някак ми мирише много хубаво - гледам - той направил пържени филии /french toast/, хапва си сладко-сладко и горд от себе си ми предлага и аз да се почерпя - нали ги бил направил и за мен Simple Smile аз абсолютно потресена го питам, как да ям пържени филии, като умирам от болки в корема, а той ме поглежда виновно и казва 'ама ти нали ми прати смс, че ще си правиш филиики и аз реших да те изненадам'  Heart Eyes и аз какво да правя, закусвах пържена филия Simple Smile
явно и аз съм се сдобила с вирус, но добре поне, че детенце си е в идеална форма!

най-любимото нещо напоследък е да и подам истинска човешка чаша с вода, тя я сграбчва с две ръце и целенасочено я поднася към устата си, отваря широко и напъва да пие. И когато успее да вкуси някоя миниатюрна глъдка вода, прави една изключително щастлива и горда физиономия Simple Smile
а в легнало положение ако и подам дори само пръстче, захваще се здрво и се набира до седнало положение - отново голям кеф Simple Smile

за кашите в началото - моята позната, с която си обсъждаме бебетата тук, ми каза, че на нея са и обяснили да смесва каша, количество една мерителна лъжица за АМ и 20 мл вода. това било чудесно начално количество Simple Smile

аз по повод на пюретата нямам крайно мнение - ще действам според ситуацията.
скоро открих, че пъщърнак е много популярен тук и го продават в пакети по 2 кг /пресен, не замръзен/, така че вероятно мога и да е експериментирам някакво пюре от него.

# 656
  • Бургас
Здравейте и от мен.
Мъжът ми го няма и съм по-свободна.
Леле,дами,започна да ме шубе от вас! Mr. Green
Много бойни мацки сте се събрали,ще взема да ви ядосам и ще отнеса и аз някой тупаник.
Тара,този човек с мартеничките,нямаше ли как да застане хем да не пречи на майките с колички,хем да си продава мартениците? newsm78 Недей поне на НАП го докладва,че там няма прошка,не че не си права,но малко ми дожаля за него.
Данна,много се смях на мъжа ти!Той поне мъж,а моята майка ми е давала филия с майонеза,като имах разстройство.Може пък по-бързичко да мине така гадния вирус,той горкия е очаквал сухари,а му се стоварва една мазна филия. Grinning
Джадед,ти продължаваш с бодибилдинга!Представям си какви мускули правиш!Скоро и аз ще съм така,моята и тя иска да скача.
Неси,пробвай да смениш позата и мястото на хранене.Храви детето като е легнало,при нас проработи.
Давай също млякото с биба,когато вече заспива.
Чао за сега на всички!
До после! Hug

# 657
  • София
Ето ме и мен,

Оффф и аз като Дана имах кошмарна нощ. Вчера бяхме в Хепи на Раковска срещу НАТФИЗ, Рада се държа прекрасно даже малко дремна и се прибрахме, окъпахме се и заспахме, да ама към 1 наша Рада се събужда и първо започна да мрънка, после леко да хленчи и накрая зрева как си трябва 40-50 минути и в 2 се умири от умора.....аз съответно с главобол днес и едвам гледам.....като връх на всичко от утре до неделя ще имам гости -двама наши приятели и забележете -ТРИТЕ им деца........ #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy дано оцеля!

Таре, трябваше да ме викнеш и мен да се включа и аз......представящ ли си само гледката:-)))))) Хахаха и на мен полицаите много ми се мазньочат, даже ако случайно ме спрат по погрешка и видят детето, въобще не се занимават и не ми искат и документите:-) Това ми напомня почти идентичната история за продавачките на гевреци на входа и изхода на рампата за колички на станция сердика, еййййййййййййййййййй полудееех с тия, всеки ден и аз всеки ден нареждам, заставам там и правя ебати сеира и докато не се разкарат не мърдам и вадя телефони и снимки им правя и ги правя пимпави, защото те НЯМАТ ПРАВО ДА СА ТАМ. А една пък веднъж беше влязла да се топли в магазина срещу подлеза и аз й сритах кашона с гевреците......

За младежта нямам думи, точно за онзи скапан МОЛ на Стамболийски става въпрос, защо го набих обаче, аз иначе такива ги пропускам и само злобно им намилам колко са долнопробни и отвратителни и заминавам, но този просто ме взриви. Една от подрастващите тийнки от компанията се хилеше като бесна и се лигавеше и всички я попипваха по гнуслярския й задник, включая и нашия герой, на въртящата се врата за да направи Голееемо впечатление на малката игрива катерица той почна да натиска бутона за инвалиди и аз като карах количката и едвам едвам се бутах вътре така врата рязко спря и ме удари и детето се уплаши и стана мазало, излизам и му викам:"Кажи ми защо натискаш този бутон и заради теб едва не се утрепах с бебето си??" Оня се обръща (мислеше си че като съм с дете може да ми се подиграва, а и не знаеше че съм с мъж ми): Ама пу...заспала на мене ли ми говориш ма??? Що не ти е...майката........Аууууууууууу много мразя някой да ме псува на майка ми, така ли, леле като се развъртях, по врат, по гъз, ритай и през цялото време нареждам:Ела бе мухъл, ела да те водя да нае.....майка ми в инвалидната й количка, да видим хубаво ли ще ти е. ПРез това време идва мъж ми, не пита въобще какво става а само ме бута и продължава ама вече с шамари, че ако той се беше развъртял момъка трябваше в болница да отиде. Толкова мъчно ми стана, че навън се разревах...от гняв, от болка, от обида, какво толкова му казах аз на този тъпак , с какво заслужих това отношение??? Ще ме запомни!

Нямам особен успех със захранването на Рада, това пюре не й харесва...утре ще пробвам с друго....колкото до рапичното олио, не знам какво ви безпокои. Мен въобще, защото ако някога ще давам мазнина на детето си то ще е само рапично масло и олио. Това е мазнината с най-ниско съдържание на онези ЛОШИТЕ наситени мастни киселини. Не случайно е сложено точно в това пюре, тиквата дразни стомаха на незрелия бебешки организъм и съдържанието на леката мазнина значително ще улесни и"омазни" пътя на храната ОТ ДО.......изключително здравословно е и наличието му въобще не ме безпокои. Аз не знам да има фирма, която в точно тази комбинация, тиква+ картоф да не слага рапично олио  newsm78 Но виж у сурато има мами дето правят картофено пюре с масло, захар и сол е  ето това много повече ме безпокои, нооо децата са си техни, да съм й живи и здрави само!

# 658
  • Бургас
Ох,Еви настръхнах като ти прочетох разказа.Предният път го предствави от смешната му страна,но изобщо не ти е било до смях.Малко му е било на гадното пуберче.Не ти знам физиката,но щом прочетох че мъжът ти го е нашамарил ми олекна.Друго си е мъж да го удари.Дълго ще помни,малката гадина долна. Sick
Това ми напомни една случка като бях бременна.Излязохме с ММ на разходка,аз едва се влача с корема,но той говореше по телефона,нещо му бях сърдита и избързах напред.Тъкмо преминаваме през един училищен двор,но тъй като беше лятото нямаше никой.Вървя си аз и насреща ми един извратеняк си го извадил,хили ми се и аха ще ме доближи.Обаче грозното леке не вижда,че ММ се мъкне подире ми с продължава да слуша нещо по телефона.Аз като нададох една аларма,оня хукна,обаче ММ го настигна....Не вярвам вече да го вади на бременна жена,поне ще се оглежда за придружител.Мисълта ми беше,че друго е да го ступа мъж.Оня едва дишеше накрая.Изроди!!!
Не се притеснявай за гостито.Понякога дисциплината в многодетните семейства е като в казармата,ако няма ред,ще има лудница.Лошото е,че ще готвиш за повече хора,а на теб само това ти липсва.

Тара,абсолютно си права,просто аз съм си една мека Мария.Ако направя забележка на някой,после цялата съм потна и червена.

За рапичното олио и аз съм чела добри  отзиви.Те тези пюрета няма да ги правят случайни хора,при това в Германия,но аз също предпочитам домашното,само подозирам че няма да имам време.
Чао пак,че много ме натъжи разказа на Евка.Затова се включих.

# 659
Еве, и на мен ми стана страшно мъчно. От това се страхувам най-много: злобата у хората. Не мога да я разбера тази агресия, съзнателното нагрубяване, нападане (словесно или физически) на случайни хора. Страшно ми е болно, че детето ми ще се сблъска с подобни неща, а за съжаление все по-масово виждам това озверяване. Успокоявам се понякога, когато чета в нашата темичка, че все още има нормални човешки същества, нормални майки, които ще се постараят да възпитат децата си, които имат някакви ценности. Но май сме малко. На фона на масовката... И не мога да си обясня защо е така, откъде идва всичкото това, този негативизъм, безхаберие, безчувственост, съчетани с усещане за вечност и ненаказуемост. Повечето хора все едно ще векуват и имат идеята, че трябва да мачкат околните. Толкова е трудно човек да си създаде някаква различна среда... Скоро това си писахме с Тара в сурат тефтера: Как от такива чудесни деца, стават такива ужасни възрастни? Тя изказа тезата за грешките във възпитанието, но според мен няма как да пренебрегнем и заобикалящата среда. Затова ме е страх, все по-често ме обзема този страх: как ще живее тук детето ми...

Но стига черни мисли...

Q-T
, може кашата на Милупа да мирише по-хубаво. Моята е на Хип и ми смърди гадно. На мен и АМ ми миришат по същия гаден начин, не мога да го опиша даже, много е специфична тази миризма.

esy, мерси за информацията. Като идвам до София, ще си направя една среща с моето джи пи, да видя тя какво ще ме посъветва. И без това съм си загубила здравната книжка и трябва да ида да се помоля в касата да ми издадат нова и после да й я занеса.

Дана, оправяй се бързо  Hug Много е гадно да си болен и да няма кой да ти помогне, пък детенце си чака на мама и няма как. Аз преди месец бях така и те разбирам напълно. И Радина като види човешка чаша много се напъва да я взима, прави опити да "пие" или започва старателно да я лиже  hahaha

Оставям ви за днес, започвам да готварствам, че е време вече... Хубава вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт