Какво повече няма да купя - тема 2

• 87 663
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Коя марка е това сирене за износ? Въпреки че аз съм купувала препоръчани продукти и не съм била доволна, после се оказва, че тези, които са за износ на същата марка нямат нищо общо с тези на нашия пазар. Давам за пример Алфатар.
За Маджаров и на мен ми се е случвало това с вароподобното вещество.
Кажете, ако счупя нещо в магазина от порядъка на лев, два без да искам, длъжна ли съм да го плащам? В една верига ми се случи и казаха да не се притеснявам и нищо не платих, днес дъщеря ми в друга верига бутна бурканче с пюре, свързаха се с управителя и казаха да го платя. Аз нямам нищо против, ако такъв е реда, но ми се иска да знам има ли някаква наредба по въпроса или си е до фирмена политика?

# 316
  • София
Фирмена политика е.....или до късмет. Аз като първа овца, тръгвам към някой от персонала със счупеното в ръка. Виждала съм жена да си маже ръцете с крем, после го върна на рафта. Друга, която си услужи с мокра кърпа. Счупени яйца, сладка, повредена стока хиляди пъти съм виждала....
Аз съм плащала уиски, което бутнах с детската количка Tired

# 317
Фирмена политика е  Peace

# 318
  • Sofia
ще ти пиша, лошото е, че днес си хвърлих фактурата а и са минали 2 седмици.
В "Метро" вадят дубликат на фактурата- ако не са минали 6 месеца веднага, ако са минали- на другия ден.

# 319
Няма повече да купя памперси Libero,ползвала съм ги преди 5г.с голямата ми дъщеря и много ми харесваха.Купих и сега-твърди,щом се намокрят малко и цялото бебешко дупе се покрива с гранулки.
Да не би да съм попаднала на памперси менте newsm78

# 320
Няма повече да купя памперси Libero,ползвала съм ги преди 5г.с голямата ми дъщеря и много ми харесваха.Купих и сега-твърди,щом се намокрят малко и цялото бебешко дупе се покрива с гранулки.

Със сигурност са били менте PeaceНа едните на пакета пише,че са произведени в Европа,а на ментета в Турция!Аз ги ползвах с двете ми дъщери и сега пак със сина ми и нямам никакъв проблем!

# 321
И аз се чудя дали да пиша писмо на вносителя на Виона или да се отказвам направо от тези пелени. Уж вносителят е един, пък качеството от различните магазини - различно. И не знам дали пелените за еднократна употреба имат някакъв срок на годност, имам подозрения, че в случаите, когато не съм доволна от Виона, са застояли пелени повече от две години. А срок на годност или дата на производство на опаковката няма.

# 322
  • до най-прекрасния мъж
Никога повече сладолед от Т-Маркет - ужасно съхранение, разслоен, течащ, не просто разтопен,  ужасен. Иначе в срок на годност и хубава марка, няма да споменавам, за да не им накърня репутацията. Явно си е до начин на съхранение. Замразено филе от пангасиус от Кауфланд - стопи се буквално като го сложих да се пече и замина в кофата.

# 323
Последния път мъжа ми взе някакъв маргарин от Кауфланд-едни големи жълти кутии,ами не е истина просто,докато си мажеше на филия се оцапа,странно беше,че даже не му беше омазнена ръката  Shocked Много полезна тема-изчетох и като ви чета,то направо да го е страх човек да купи нещо  ooooh! Бях потресена от това ,което сте написали за солетите "Хрус-Хрус" и за маслините  Sick

# 324
Повече не бих купила този сироп с витамини за деца купен от ДМ,който след отваряне изкипя като шампанско и отиде в коша.От ДМ не пожелаха да ми върнат парите понеже не пазя касовата бележка от преди 2 месеца.

Потвърждавам за сиропа. На нашия, чак капачката "гръмна" все едно е бил под налягане сиропа вътре. Sick А ми беше препоръчан от педито. ooooh!

# 325
  • София
Кажете, ако счупя нещо в магазина от порядъка на лев, два без да искам, длъжна ли съм да го плащам? В една верига ми се случи и казаха да не се притеснявам и нищо не платих, днес дъщеря ми в друга верига бутна бурканче с пюре, свързаха се с управителя и казаха да го платя. Аз нямам нищо против, ако такъв е реда, но ми се иска да знам има ли някаква наредба по въпроса или си е до фирмена политика?
В Kaufland счупих буркан с кисели краставички и отидох да кажа на информацията. Отговориха ми, че щели да извикат чистачката и нищо не трябвало да плащам. В Метро подгониха човек, който не беше виновен, че е минал покрай счупен буркан, когато е дошла каката. Набеди го, заплашваше го, че имало камери и повече нямало да влезе в магазина...

Ама понякога така ги набутват стоките, че не можеш да си вземеш ако не си октопод с 8 ръце. Все нещо полита на някъде...
Със сигурност са били менте PeaceНа едните на пакета пише,че са произведени в Европа,а на ментета в Турция!Аз ги ползвах с двете ми дъщери и сега пак със сина ми и нямам никакъв проблем!
И аз ползвах Либеро с големия, а с малкия не ми издържаха нервите. Все го нямаше моя номер, същия номер с гранулките.
А на Пуфис купих няколко пакета в началото и всеки си беше със своите особености. На едни им липсваше лепенка, други правиха гранулки, трети идваха много дебели или протичаха...

Не съм доволна и от Тонзилотрен - едно обикновено бонбонче би свършило същата работа.

# 326
Имате ли идея какви са тия разтегливи неща в сиренето "верея" ?  Confused

# 327
Точно така, в Кауфланд нищо не платих. А бях абсолютно виновна. А тази верига я имам за неприятна и рядко пазарувам там. В Пикадили детето ми бутна пюрето. А те бяха наредени така, че една трета от пюретата на външния ред се стърчаха във въздуха. Май ще направя рокада на приоритетните магазини. Мога да кажа, че съм лоялен клиент на Пикадили, защото пазарувам от години, достатъчно често и достатъчно много, писала съм им много писма за развалени храни, после винаги са ги приемали обратно, знам, че във веригата повечето стоки са малко по-скъпи, но важното е, че ми е приятно да пазарувам там. А в Кауфланд, точно обратното. Обаче сега определено се усещам как при следващото по-голямо пазаруване ще подмина Пикадили и ще се запътя към Кауфланд.

# 328
  • София
Зелен дух Peace
И аз винаги го подминавам Кауфланд поради тази причина..... предпочитам Фантастико.
Но, приятелка пазарува само там и то вечер, към 21ч.  През последните дни какви неща е взела за без пари Party Тогава правели чести намаления на вече намалени стоки.
Питах комшийка, която работи там - вчера вечерта е имало свинска плешка с произход България за 3.50 лв/кг и цяло пиле за 2.80 лв/кг.
Смятам и аз да го посетя Simple Smile

# 329
Добре де, на едно месо ако му остават 2-3 дни до крайния срок на годност, не е ли с по-различно качество от прясно месо? Не се ли отнася същото за всеки продукт, който не е консервиран?
Иначе не че в другите вериги няма продукти, на които им остават един или два дни до крайния срок на годност, но обикновено не са намалени.
Като написах срок на годност, се сещам да ви предупредя за козметиката в Елитис. Моя позната видяла тези дни, че имало намалена козметика с изтекъл срок на някои продукти отпреди повече от половин година, уведомила е персонала, те се опитвали да я заблудят, че това не бил срока на годност, накрая признали и започнали да прибират продуктите в кашони. На следващия ден пак били изложени същите продукти пак на промоция със същия срок на годност.

Общи условия

Активация на акаунт