Какво повече няма да купя - тема 2

• 87 718
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Това, че к.мляко когато е затворено не вкисва, нищо не означава. Аз също си квася и издържа много дълго време  Peace

# 406
Това, че к.мляко когато е затворено не вкисва, нищо не означава. Аз също си квася и издържа много дълго време  Peace
А година и половина след производството му нищо да му няма дали е нормално  Crazy

Предполагам за месец-два дори как да е.. ама толкова дълго...

# 407
  • София
duhi_puhi , уби ме с вашия експеримент Joy
От друга страна погледнато, намерили сте формулата на младостта! Laughing Утре ще се консервирам с една Активия Laughing

# 408
Днес купихме сок на Куинс - е за последен път ще е.Няма никакъв вкус,уж е праскова ама голямо въображение трябва за да ти замирише на праскова   Crossing Arms
Аз лично не купувам никакви напитки, освен за гости, пия само вода и айрян  Peace

По въпроса за киселото мляко - наистина и домашното издържа много - и като прясно и като кисело. И от там на мен ми изниква въпросът какво ли има във комбинираните фуражи, но да не задълбаваме чак толкова.  Peace

# 409

По въпроса за киселото мляко - наистина и домашното издържа много - и като прясно и като кисело.
Домашното прясно мляко има твърде малък срок преди да прокисне, киселото издържа много, да, ако е запечатано, но прясното макс 7 дни. Виж купешкото прясно мляко в кутия и след 15тия ден нищо му няма  Peace

# 410

По въпроса за киселото мляко - наистина и домашното издържа много - и като прясно и като кисело.
Домашното прясно мляко има твърде малък срок преди да прокисне, киселото издържа много, да, ако е запечатано, но прясното макс 7 дни. Виж купешкото прясно мляко в кутия и след 15тия ден нищо му няма  Peace
На прясното мляко ако пише хомогенизирано, по-добре си харесайте друго Simple Smile За това е гаранция, че има И сухо мляко.. а понякога и не само  Wink
Не че тези, които не пише, са 100% само мляко..

На Бор-Чвор съм взимала  Sick и няма да повторя - за прясното мляко става въпрос.. Беше си в срок на годност, ама вкусът беше на всичко, но не и на мляко  Confused
Ароматизираните им млека за пиене също никак не харесвам..

# 411
Момичета известно време съм работила в пункт за събиране на мляко.Трябва да ви кажа,че е най-добре ако можете да взимате от където и да е домашно.Такива буклуци съм виждала в млякото,че после не исках и да чуя и за мляко.Докато ми държеше влага не купувах,ама пусто като го обичам прясното и пак купувам.Но съм убедена,че няма такова мляко,което да е чисто и да е само от мляко  Peace Естествено,ако не е вкарано от някъде,тогава може и да е по-хубаво

# 412
Аз пак да питам- имате ли идея какви са тези разтегливи неща в сиренето "Верея"?
И въобще ако имате някакви отзиви за него, ще бъда благодарна!

# 413
betsaibe , понеже обожавам мляко и млечни продукти, темата ме интересува особено много. Какво мляко сте събирали в пункта - домашно, от краварници? Какви боклуци си виждала в млякото и на кой етап те попадат в него?

Аз съм купувала мляко от краварник, но в един момент започнаха да влошават хигиената - миришеше много. То другите боклуци аз няма как да ги установя.

Сега взимам от една жена, която отглежда само една крава.

И винаги стискам палци, защото съм чувала чудовищни истории за хора, отишли си след консумация на домашно мляко. Sad

# 414
От отделни хора,които се занимават с животни сме събирали,но са носили и от цели ферми.Ми примерно след като е излято във ваната,тя го охлажда и след като го охлади отгоре веднъж бяха изплували някакви топченца,които впоследствие установихме,че е вазелин  Shocked Просто хората са го разтопили явно заради маслеността  ooooh! Хващали сме други,които са слагали сода каустик,за да не се пресича млякото,защото когато е пресечено никой пункт не го взима

# 415
betsaibe , ами те може и на нас така да го продават, какво като вземаме по 2 литра?

# 416
Ми то никъде няма гаранции за съжаление.Аз когато мога си взимам домашно,но то всичко е на доверие и късмет.Просто се надяваш,че няма да има буклуци.А и да не забравяме,че това,което разказах е за хора,които се издържат само от животните и имат много мляко.Не ми се вярва някоя баба с по една кравичка да прави такива мизерии  newsm78

# 417
  • София
Преди два дни при нас имаше случай на затровени деца от сок на Дерби, а уж е бил в срок ?! Не знам какво повече да мисли човек..... Thinking
Честно казано на Дерби аз не бих пила нищо, пък какво остава да го дам на дете. Sick

# 418
betsaibe , ами те може и на нас така да го продават, какво като вземаме по 2 литра?

Да, но в този случай плащам 2лв за бутилката, а ако го занесат в пункта ще им платят стотинки. Затова не вярвам да слагат нещо, особено за редовни клиенти.

# 419
  • Пловдив
Свършиха ми запасите от кашкавала, който по принцип консумираме и реших да взема Българея - нали уж го рекламират като "истински" - истински, ама дръжки - НИКОГА повече.
някъде нагоре се коментираше сирене Тертер - отврат  - солено и тебеширено - и то в списъка

Общи условия

Активация на акаунт