Какво повече няма да купя - тема 2

• 87 722
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Сега се сетих - "Стевиа", нали съм по здравословните "истории", но няма как да я купя повече. действа ми затягащо на червата  Confused.

# 391
С риск да се повторя, ще кажа, че при купена храна, никога не можем да сме сигурни какво има  в нея. За това колкото може по-често хапвам домашна храна и от домашни продукти  Peace
Здравейте отново! Права си REAL_WOMAN! И аз се опитвам да си готвя в къщи и така в работа си вземам домашни неща в едни кутии. Имаме си политика всеки да слага в хладилника по нещо.  Laughing
То не че незнам, че в колата има химия,но предпочитам химия пред буболечките. А за кафето, чиито зърна се изяждат от една маймуна и тя им придава онзи вкус съм запозната. Има всякакви гъзари, които ги пият. Simple Smile
Никога повече няма да купя уреди 3 в едно подарък под сто лева. Отново мои познати не ме послушаха и след един месец ютията Elite се развалила, сешоара Elite не им харесал, а прахосмукачката не обирала нищо! Такива пакети се предлагат в някой магазини за бяла техника.
Никога повече няма да купя китайски маратонки, а дори кагото ми подаряват ги изхвърлям! Не ми е удобно да ви кажа защо-ще ви стане лошо.  Sick
Malini ще ти кажа какъв пастет ям понякога, когато ми се дояде и нямам домашен. Казва се Макс и Мориц на непозната фирма. Няма Е 120 Laughing, ное много подробно написано какво има в него.

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 14:43 от Nezabravimata

# 392
Няма Е 120 Laughing, ное много подробно написано какво има в него.
Никога не можете да знаете дали това, което пише на етикета, е това, което наистина се съдържа в продукта.. или нещо не е спестено / добавено (което не ви се иска).
Просто суровините, които са "непопулярни" за продукта не се обявяват в ТД-то (рецептата) и съответно се закупуват без фактура. После съвсем спокойно се влагат в производството ..
Някои неща могат да се засегат с изричен анализ, други просто си остават скрити..
Но такива проверки обикновено АБХ правят само по сигнал (изтичане на информация) .. затова хич не лежете на идеята - не го пише на етикета, значи го няма  Wink

А какво значи Китайски маратонки? Всички маратонки - без значение дали са маркови или копия се произвеждат в Китай, Тайван, Индия и т.н. Не съм видяла маратонки произведени в Америка, Швеция или Люксембург  Laughing

# 393
Имах впредвид  Joy китайски от 10 лв или повече на пазари където и да е-дори на Илиянци! подариха ми такива-уж еди какви си, удобни. Отидох 1 ден на танци-в танцова група с 2 приятелки и танцувах за голяма съжаление с тях. Обиваха ме отпред и така вечерта като се прибрах се получи ужасен мехур под нокътя! Сещате се какво следваше после-5 месеца лечение и чакане да ми падне нокътя. #Crazy

# 394
Май не са били твоя номер  Mr. Green

# 395
Аз пък се чудя дали е за тук или не - био  кисело мляко Хармоника, седи си в хладилника, срокът му на годност е изтекъл на 17.02, а капачката си е вдлъбната и изглежда нормално...не смея да го отворя, защото ако нищо му няма не мисля, че би било нормално след месец и половина изтекъл срок...

# 396
  • софия
Аз пък се чудя дали е за тук или не - био  кисело мляко Хармоника, седи си в хладилника, срокът му на годност е изтекъл на 17.02, а капачката си е вдлъбната и изглежда нормално...не смея да го отворя, защото ако нищо му няма не мисля, че би било нормално след месец и половина изтекъл срок...
През лятото квася мляко. Купувам го от хора, който си гледат животни. Седи в хладилника без проблем 1-2 месеца.
Ако го отвориш и не вкисне/не хване мухъл тогава може да се съмняваш.

# 397
През лятото квася мляко. Купувам го от хора, който си гледат животни. Седи в хладилника без проблем 1-2 месеца.
ясно! Ще го отворя. А, дали може да се яде?  Thinking

# 398
  • софия
Да. Няма му нищо. След като го отвориш би трябвало да започне да вкисва. Peace

# 399
ясно! Ще го отворя. А, дали може да се яде?  Thinking
В офиса сме правили експеримент: Активия, година и 3 месеца след изтичане на срока на годност, нямаше никаква промяна нито в опаковката, нито във вида и вкуса  Sick

# 400
  • София
Страхотна тема!  Peace    bouquet
Прочетох тази, сега ще се върна и на първата.

Вкъщи от много време не се купува никакво месо от "Фантастико", след като на два пъти се опитаха да пробутат на съпруга ми вмирисани пилешки пържоли  Sick Добре че има навика още на щанда да отваря пликчето и да мирише  Peace

Също така напоследък соковете "Присан" имат вкус на ферментирали, макар че са в срок на годност - вече и тях не купуваме.

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 17:59 от -=Деси=-

# 401
Днес купихме сок на Куинс - е за последен път ще е.Няма никакъв вкус,уж е праскова ама голямо въображение трябва за да ти замирише на праскова   Crossing Arms

# 402
Преди два дни при нас имаше случай на затровени деца от сок на Дерби, а уж е бил в срок ?! Не знам какво повече да мисли човек..... Thinking

# 403
Единствено и само Капи-само от тях не съм се разочаровала досега-вкусът им е хубав, наситен, а и цената е добра. Но общо взето Кока Кола си правят добре напитките (оставяме настрани въпросът доколко са полезни  Peace)

# 404
Капи и ние ги харесваме,само на мен ми идват малко по-сладки ама то угода нямаме  Laughing Наскоро пих един сок в стъклени бутилчици по 0,250 или 0,330 но беше уникален сока ама сега не мога да ги намеря,че и не загледах как се казват  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт