Какво повече няма да купя - тема 2

• 87 830
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Замразена риба не купувам Peace има отвратителен вкус от където и да я купя. Също не купувам и замразено месо.
И аз по принцип не купувам,но има една която съм виждала само замразена и от нея купувам само от едно място и никога не съм имала проблеми.Страхотна риба без кости  Peace

# 466
няма да купя повече продуктитре на "маги"казват,че не били полезни особено за деца ! Rolling Eyes

# 467
няма да купя повече продуктитре на "маги"казват,че не били полезни особено за деца ! Rolling Eyes
Предполагам,че са вредни не само тези на Маги,ами и всичко останали такива готови фиксове и смеси разни  Peace Аз никога не съм ги харесвала,предпочитам аз да си овкусявам както намеря за добре  Peace а пък и някак си всички,които съм пробвала на Маги ми бият на едно и също  ooooh!

# 468

И не само те, всички бульони садържат Глутенат - нещо не чак толкова полезно  Crossing Arms
Аз също не ги ползвам ...

# 469

И не само те, всички бульони садържат Глутенат - нещо не чак толкова полезно  Crossing Arms

Глутамат се казва Simple Smile И да, наистина е гадно нещо  Rolling Eyes

# 470

Глутамат се казва Simple Smile И да, наистина е гадно нещо  Rolling Eyes

Да де ... мислих си и за глутена, та в бързината  Laughing

# 471
Аз пък съм пристрастена към Магги, даже имам навика телешкия бульон да си го гризкам  Grinning За свое оправдание ще кажа, че много обичам солено : ) А и с фиксовете започнах да готвя и са ми сантиментални, сега от време на време пак правя.

# 472
  • гр. София
Никакви бульони на кубчета или на прахчета, никакви фиксове, картофени пюрта на прах, сухи супи и други подобни продукти на химическата промишленост не влизат у дома. Както и твърде модерните от известно време насам пакетчета мюсли - еднократна порция, към които се налива само гореща вода. За мен това са абсолютни боклуци, вредни за организма.

# 473
  • София
Аз пък съм пристрастена към Магги, даже имам навика телешкия бульон да си го гризкам  Grinning За свое оправдание ще кажа, че много обичам солено : ) А и с фиксовете започнах да готвя и са ми сантиментални, сега от време на време пак правя.
Има си причина за твоето пристрастяване Laughing

Добре де, каква луканка да си купя?  Thinking

# 474
Никакви бульони на кубчета или на прахчета, никакви фиксове, картофени пюрта на прах, сухи супи и други подобни продукти на химическата промишленост не влизат у дома. Както и твърде модерните от известно време насам пакетчета мюсли - еднократна порция, към които се налива само гореща вода. За мен това са абсолютни боклуци, вредни за организма.
newsm10 newsm10 newsm10 Навън ядем достатъчно "химия", искам поне в къщи храната да е истинска и домашна.

# 475
Влизам да благодаря за препоръките за Българея. Сиренето и кашкавалът са превъзходни. Гледам говорите за бульони на кубчета. Днес взех от един биомагазин някакви био бульони на кубчета, в съдържанието не намирам нищо притеснително, не знам още на вкус как ще са. Явно има не толкова вредни, трябва да се търси.

# 476
Малко оффтопик,но и аз съм в голяма чуденка относно детската кухня във Варна,защото очевидно готвят с картофено пюре на прах. Sick
Лоша работа...

# 477
  • гр. София
Еееее, вярно ли?! Как може така, все пак за дечица готвят!!  Twisted Evil

# 478
както виждам се прелагат боклуци и на нашите деца в градините,яслите..само че едно време са ни гледали без химии бабите ни и дядовците като са се раждали пък сега всичко лесно и опростено-тогава е било натурално и домашно сега всичко е 90% боклук да не кажа 100% Sick

# 479
  • София
Малко оффтопик,но и аз съм в голяма чуденка относно детската кухня във Варна,защото очевидно готвят с картофено пюре на прах. Sick
Лоша работа...
Shocked
За държавна говорим, нали?

Общи условия

Активация на акаунт