Какво повече няма да купя - тема 2

• 87 811
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Като захаросан мед стана. И аз се чудих дали зехтина не е наред, затова колкото беше останал го сложих и него в хладилника да видя. Този в бутилката си остана течен, не стана като този, който изсипах в маслините и затова реших, че е някаква реакция от саламурата, в която са били маслините.

# 211
аз все търся обикновена, неароматизирана, неоцветена хартия, ама рядко намирам, оказва се дефицит сред останалите "емеки, зимно-летни" и т.н. из**зици Embarassed ooooh!

И аз търсех такава и я намерих в Лидл.

# 212
аз все търся обикновена, неароматизирана, неоцветена хартия, ама рядко намирам, оказва се дефицит сред останалите "емеки, зимно-летни" и т.н. из**зици Embarassed ooooh!

И аз търсех такава и я намерих в Лидл.
Има и Белана Класик  Peace примерно.

# 213

Взимам Perfex от DM. Има обикновена-3 пластова,неароматизирана,бяла, средно мека, и deluxe - с различни много леки аромати,и малко по-скъпа.Ролките са по-плътни. Милде-то отдавна спрях да купувам. Емека е много тънка.

Я кажете маслините с какво ги оцветяват,че ми стана интересно?

Чакам едно кисело мляко да се развали в хладилника. Срока му на годност е 02.03. Засега никакви признаци по капачката. И едно друго чакам,срок 05.03,капачкате се е надула вече.

# 214
Това е старо, но е информативно http://big.bg/modules/news03/article.php?storyid=14899. И за зелените маслини четох, че ги оцветяват. Има ли естествена натурална черна маслина или щом е черна, задължително е оцветена? Най-вкусни са ми черните средноголеми турски маслини, които са леко набръчкани, но все се опасявам, че са оцветени.

# 215
Тази тоалетна хартия е много хубава
http://www.hayatbg.com/index.php?page=prod&group_id=67&p … 1&view_prod=8

# 216

И кухненските им ролки са много хубави  Peace

# 217
  • гр. София
Тоалетната хартия Soft Flower за мен е най-добра. Само такава купувам. Много стегнато навита е, т.е. е много като количество, трипластова е и не ти се разпада в ръката, нито залепва по теб.  Peace

# 218
Да не би да е развалена вече и Кола Лайт? Аз не пия особено често газирани напитки, но все пак Кола Лайт купувам от 1996 година. Вчера си сипвам кола от голяма бутилка от игрите с капачките - ами никога не е имала такъв вкус, някак сайдерски Confused.

# 219
  • Пловдив
Колата лайт е с подсладител /аспартам/, според мен, е по- вредна от обикновената кола...
Не че, останалата е много полезна, де... Mr. Green

Какво се случва с тялото след пиене на кока-кола?

# 220
Да, определено е така. От течностите приемам предимно вода, но понякога просто ми се допива нещо друго.
За подсладителите, тук не може да се разбере кое е истина, има много намесени интереси. Преди няколко години се опитвах да разбера къде е истината, но не успях. В Ендокринологията на професор Лозанов пише за определен подсладител, че е вреден, а за друг - не, в Световната конспирация срещу здравето на д-р Гълъбов пишеше точно обратното, а и на двете места изводите бяха аргументирани, подкрепени с резултати от цитирани проучвания, а резултатите - различни. Търсих, рових се, много противоречива информация, не можах да намеря къде е истината. Накрая приех, че всички подсладители са вредни, поради което ги избягвам до колкото мога, но не съм ги изключила напълно. Уж само стевията не е вредна, но пък не ми понася вкуса й.

# 221
Уж само стевията не е вредна, но пък не ми понася вкуса й.

Чакай, има време и на нея да и открият нещо  Mr. Green

# 222

И кухненските им ролки са много хубави  Peace

потвърждаван и за двете и добавям салфетките! Wink

# 223
Колата лайт е с подсладител /аспартам/, според мен, е по- вредна от обикновената кола...
Не че, останалата е много полезна, де... Mr. Green

Какво се случва с тялото след пиене на кока-кола?
Пия основно вода или айран, не ползвам подсладители и маргарин, стевия си купих, но ми действа затягащо на червата.

# 224
Не купувам натурални сокове "Филикон".Веднъж в сока имаше тъмни частици.Разрязахме кутията и изкарахме една шепа мухъл.

Общи условия

Активация на акаунт