Какво повече няма да купя - тема 2

• 87 706
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Миличка пробвала съм и със сода и едно време баба ми е казвала и да слагам 1 капачка ракия - ефект нулев  ooooh! Последния път ме бъзикаха,че камъни да бях сложила щяха да станат по-бързо  Joy

# 346
  • София
Миличка пробвала съм и със сода и едно време баба ми е казвала и да слагам 1 капачка ракия - ефект нулев  ooooh! Последния път ме бъзикаха,че камъни да бях сложила щяха да станат по-бързо  Joy
Еееее, тенджерата под налягане пропускаш, сигурна съм Laughing
Най-добрият подарък от свеки Flutter Голяма спътница ми е- тя, половинката, децата Joy

# 347
 Joy абе нещо не успях да се разбера с тая пуста тенджера  Embarassed Подариха ми я миналото лято и оттогава съм се пробвала 2-3 пъти и то все мъжа ми като е вкъщи,че ако ще гърми да не събарям къщата сама,поне и той да види как пада   hahaha

# 348
  • София
Joy абе нещо не успях да се разбера с тая пуста тенджера  Embarassed Подариха ми я миналото лято и оттогава съм се пробвала 2-3 пъти и то все мъжа ми като е вкъщи,че ако ще гърми да не събарям къщата сама,поне и той да види как пада   hahaha
И аз така я гледах 4 години Laughing
Сега, боб, зеле, варено, зелен фасул с месо, пиле с картофи и т.н - само там правя Laughing
Тя и гювечът са ми първи дружки Joy

Пиле с картофи- 1,5 кг картофи, 1 пиле, сол, сушени зеленчуци/български, македонски, домашни..../,50гр масло и 2 ч.ч вода. Буташ всичко вътре за 30 мин на макс и се трепеш да ядеш Mr. Green Без да обръщаш и поливаш пилето 200 пъти!

# 349
Joy абе нещо не успях да се разбера с тая пуста тенджера  Embarassed Подариха ми я миналото лято и оттогава съм се пробвала 2-3 пъти и то все мъжа ми като е вкъщи,че ако ще гърми да не събарям къщата сама,поне и той да види как пада   hahaha
Сега, боб, зеле, варено, зелен фасул с месо, пиле с картофи и т.н - само там правя Laughing
Ами той тогава я купи някаква за 60 лв и мен точно цената ме смущава,като знам хубавите тенджери с какви цени са и се чудя на мойта колко мога да и се доверя  newsm78 По принцип работя в кухня и по заведенията съм работила с какви ли не ама на тая мойта така и нямам доверие  Embarassed

# 350
  • София
Ами той тогава я купи някаква за 60 лв и мен точно цената ме смущава,като знам хубавите тенджери с какви цени са и се чудя на мойта колко мога да и се доверя  newsm78 По принцип работя в кухня и по заведенията съм работила с какви ли не ама на тая мойта така и нямам доверие  Embarassed
Ааааа, моята е Солинген, ама бая го е подминала за 28лв преди 5 години Joy Работи нон стоп!

# 351
И ми обясниха около милион пъти,че има предпазни клапани и не може да гръмне ама а де  Joy Направо се чувствам като баба ми,която я беше страх да готви на газ  hahaha
Ама оспамихме темата  Embarassed

# 352
  • София
Тотално я оспамихме, ама баба ми, лека и пръст, не искаше майка и татко да и вземат цветен телевизор, защото харчел повече ток /те го плащаха/:mrgreen:
Ползвай си тенджерата и се радвай на свободното време Peace

# 353
  • София
То хубаво белен боб, но някой замислял ли се е как му махат люспите newsm78 Според мен с химикали някакви и още нещо - като го свариш и става почти на каша. Пробвах веднъж и няма да повторя (същото се отнася и за белената им леща). Колкото до тенджерата под налягане - за мен поне е задължителна при готвенето на варива.

# 354
То хубаво белен боб, но някой замислял ли се е как му махат люспите newsm78 Според мен с химикали някакви и още нещо - като го свариш и става почти на каша. Пробвах веднъж и няма да повторя

Аз също- отврат е, и аз се замислих как е белен, едва ли е бобче по бобче  Mr. Green Вече писах, че на третия ден в хладилник миришеше ужасно  Sick

# 355
Със смесени чувства добавям пелените Wiona . Повечето, които съм купувала са страхотни, но от две места, по-популярното от които Биомаркет Балев, са със съвсем различно качество - веднага предизвикват обрив и при голяма част от пелените фиксиращата лента се къса още преди да се постави. Писах преди няколко дни на вносителя по-подробно писмо с почти обстоятелствено описание, като ме интересуваше дали само Неделчев е вносител и дали зареждат магазините, от които съм купувала проблемните пелени, също питах за срока на годност, защото на опаковката не е упоменат такъв, нито дата на производство и подозирам, че са негодни поради тази причина. Помолих вежливо за отговор за да зная от къде да купувам и да предупредя хората от къде да не купуват, но отговор нямам. Това за мен означава, че Неделчев е единственият вносител на Wiona  и поради по-високата им цена и относителна непопулярност, пелените застояват и стават негодни за употреба.

# 356
  • Ямбол
Кетчуп от Кауфланд "Руби",на Примоция,отврат,то не е кетчуп,ами течна оцветена боя.Воднисто и далеч от представа за кетчуп ни на вид,ни на вкус,ни на цвят.Левче,боклук.

# 357
Кетчуп от Кауфланд "Руби",на Примоция,отврат,то не е кетчуп,ами течна оцветена боя.Воднисто и далеч от представа за кетчуп ни на вид,ни на вкус,ни на цвят.Левче,боклук.
Наистина е отвратителен.Преди  време бях взимала от него и мисля,че и майонеза на същата фирма  Sick Абсолютен боклук бяха и двете

# 358
  • Варна - Черна гора
Имаме такава приставка за прахосмукачка Samsung. Много съм доволна от приспособлението, защото в него се събират едрите отпадъци и само най-финия прах отива в торбичката. За съжаление може да се ползва само с прахосмукачки Самсунг.
Преди около 6 месеца видях подобно, което е в комплект с няколко приставки, абе уж универсално. Купих го за другата ни прахосмукачка, която не е Самсунг. Първо се разхлабиха едни винтчета, които мъжът ми затегна някак си. Ползвах го до преди седмица, когато се откърти част от черната пластмаса. Не подлежи на ремонт, няма и гаранция. Пълен боклук. На всичкото отгоре е и по-скъпо от същото на Самсунг.

# 359
Наистина е отвратителен.Преди  време бях взимала от него и мисля,че и майонеза на същата фирма  Sick Абсолютен боклук бяха и двете

И "кетчупът" им и "майонезата" са много гадни!

Общи условия

Активация на акаунт