Въпроси към Класически хомеопати 20

• 53 407
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря за отговорите, само дето съм в затруднение с хомеопата. Някой може ли да ми препоръча такъв в Русе.

# 361
Аз искам да попитам-когато се приеме потенция 200,до кой ден след това може да се разбере дали това е правилното лекарство,т.е кога би трябвало да започне подобрение в състоянието ако това е подходящото лекарство и колко след приема му е ясно,че не е това лекарството?

# 362
До кой ден не зависи от лекарството и потенцията, а от състоянието на жизнената сила на човека и конкретното му оплакване. Дали става дума за остро състояние или за обостряне на хронично, или за лечение на хронично.
С острите състояния е най-лесно - скоростта и динамиката с която започва и протича процеса е скоростта и динамиката с която ще се възстанови здравето, при прием на подходящото хомеопатично лекарство.
За обостряне на хронично и хронично състояние не е така, там е по-сложно.

С две думи ти не ни даваш кой знае колко информация за конкретния случай, ние не сме запознати с конкретния случай, нито пък с предписанието за да можем да ти кажем "колко време" в твоя слчуай.

В хомеопатията всичко е индивидуално. Няма отговор "по принцип", няма неща от типа на "3 дни след прием на ХЛ в потенция 200 трябва да има ефект".

# 363
Lavander, в подписа ти има инфо за курс по хомеопатия - може ли линк?

мече,   bouquet

Аз съм пред една чуденка.... newsm78С нашия хомеопат сме си говорили за какви ли не случаи в практиката му и тяхното излекуване.Когато е започнал да практикува дори той самият се е учудвал на резултатите. GrinningМного хора съм насочила към този метод н а лечение и са доволни.Вчера обаче се сблъсках с диагнозата Глиобластом.Хората са ми много, много близки.Човека не може да отиде на интервю.Питам се, ако отиде негов близък, дали изобщо има смисъл.
Моля практикуващите да споделят за хомеопатичното лечение на рак.Има ли случаи на стопиране в развитието на раковите клетки............

# 364
Има такива случаи, но е много трудно да се работи, да не кажа невъзможно по "развален телефон". Ако човекът не може да иде на интервю, може би хомеопатът може да го посещава.

# 365
  • Пловдив
Малко не по темата. Мен като ме рязаха, сега ако ме погалиш отстрани на среза, усещам ласката малко над пубиса Mr. Green Mr. Green Mr. Green Та понеже нали знаете, че при блус ръката на мъжа обикновено е отляво на кръста на жената (а точно там ми е среза), не ме питайте какво и къде усещам Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(от вчера съм второкурсник bowuu)
Eeeee Браво!!! Hug

# 366
Здравейте,
Някой ползвал ли е услугите на Д-р Василка Танева Бургас ,практикува Енерго- информационната медицина

# 367
# 368
  • София
Здравейте,
имам подута слюнчена жлеза на врата (под челюстта, от ляво). Седи ми като бучка, много е грозно и неприятно.
Изписаха ми Берберис вулгарис 5 СН (от 1ви до 5ти ден 3 х 5 гр.) след това същото но в потенция 9 СН (от 6ти до 15 ден 3 х 5 гр) и Сепиа официналис вечер по 5 гр.

Мислите ли че това чудо ще се повлияе?

Вече не мога да се гледам, честно казано. Close
Днес ми е треди ден по схемата и задавам въпроси от нетърпение ...

# 369
  • Пловдив
Виж,лошото е че не се практикува така...по схема.Явно който ти ги е изписал тези лек. не е наясно с хомеопатията.
Прочети темата Информативно за хомеопатията,ще т и полезна Peace И...намери си класически хомеопат.Някой от тук може да ти препоръча. Peace

# 370
Здравейте,
имам подута слюнчена жлеза на врата (под челюстта, от ляво). Седи ми като бучка, много е грозно и неприятно.
Изписаха ми Берберис вулгарис 5 СН (от 1ви до 5ти ден 3 х 5 гр.) след това същото но в потенция 9 СН (от 6ти до 15 ден 3 х 5 гр) и Сепиа официналис вечер по 5 гр.

Няма да имаш никакъв резултат от това, най много да се влошиш.

В хомеопатията не се предписват такива схеми, съвсем друг е въпросът, че това което са ти изписали няма отношение към това от което се оплакваш.

Вероятно си попаднала на лекар, който уж практикува хомеопатия и заблудена от бялата престилка си приела това "лечение".

Ако искаш хомеопатична помощ - трябва да я потърсиш от класически хомеопат, т.е човек който специално е учил това, а не някой изкарал експресен хомеопатичен курс към фармацевтична фирма.

Това е много сериозен проблем. Действащото българско законодателство позволява  хомеопатия да  бъде практикувана само от лекари и стоматолози, като никъде в закона не е записано, че те трябва да са учили хомеопатия специално. Така излиза, че всеки който 6 години е учил медицина, някак си изведнъж, автоматично разбира и от хомеопатия. Хората не знаят тези неща и по подразбиране се доверяват на бялата престилка. Този закон по никой начин не мотивира тези лекари да учат допълнително хомеопатия. От друга страна на хората които 3 или 4 години се обучават специално в хомеопатия не е позволено да практикуват. Много малко са лекарите сред тези които изучават истинската хомеопатия.  Български абсурд...

# 371
  • София
Благодаря за отговорите  Cry

Ще видя какво ще правя, но нещо трябва да направя.
Изобщо тази вътрешно набрала слюнчена жлеза може ли да се оправи с хомеопатия, или да си ходя на УНГ?

# 372
С хомеопатия може, но е нужен добър хомеопат...ако нямате такъв под ръка - при белите престилки.

# 373
Оооо, пак същият проблем.
Здравейте,

Няма да имаш никакъв резултат от това, най много да се влошиш.

В хомеопатията не се предписват такива схеми, съвсем друг е въпросът, че това което са ти изписали няма отношение към това от което се оплакваш.

Вероятно си попаднала на лекар, който уж практикува хомеопатия и заблудена от бялата престилка си приела това "лечение".

Ако искаш хомеопатична помощ - трябва да я потърсиш от класически хомеопат, т.е човек който специално е учил това, а не някой изкарал експресен хомеопатичен курс към фармацевтична фирма.

Това е много сериозен проблем. Действащото българско законодателство позволява  хомеопатия да  бъде практикувана само от лекари и стоматолози, като никъде в закона не е записано, че те трябва да са учили хомеопатия специално. Така излиза, че всеки който 6 години е учил медицина, някак си изведнъж, автоматично разбира и от хомеопатия. Хората не знаят тези неща и по подразбиране се доверяват на бялата престилка. Този закон по никой начин не мотивира тези лекари да учат допълнително хомеопатия. От друга страна на хората които 3 или 4 години се обучават специално в хомеопатия не е позволено да практикуват. Много малко са лекарите сред тези които изучават истинската хомеопатия.  Български абсурд...

Прочетете това няколко пъти.
Мили мами и всички, разберете, дадат ли ви да смучете най-различни зрънца, по най-различно време, разберете, не се лекувате. Само смучете хомеопатични лекарства, което не е никак безопасно. Да ме извинят знаещите това, но явно е нужно да си го припомняме.

# 374
Здравейте! Реших отново да се обърна към вас за съвет! Преди 2 седмици дъщеря ми приключи лечение с АБ, след като хомеопата и не можа цяла седмица да се справи с високата и  Т и кашлицата! Както и да е вече го преглътнах, но ето че след една седмица на ясла отново сме със сополи. Първо бяха по безобидни - изписа ни Хепар Сулфур 30 - 1 х 3 гранулки. Обаче хремата се засили, започнаха да се стичат обилни слюнки по брадичката. Вчера му звънях да му обесня - сменихме на Меркуриос 30 - 1х3 гранулки. От днес започна от време на време и да кашля сухо. Дали това е нормално в хода на лечение? Какво да правя, пак ли да му се обаждам? Направо съм в ужас! А и като си помисля, че пак трябва да отсъствам от работа и ми иде да се .....

Общи условия

Активация на акаунт