Въпроси към Класически хомеопати 20

• 53 115
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Няма да коментирам, защото не изказвате професионално мнение. Лично отношение нямам, така че говорете каквото искате Simple Smile

# 616
  • София - Варна - Бургас
Цитат
...Доучвали сме си в чужбина. 2 години не стигат. Това е човешко здраве.

Ето защо "Хомеопатично общество" се е погрижило да подсигури на своите курсисти възможността да изучават и официална медицина, общо 17 медицински дисциплини. От Анатомия и физиология, през Педиатрия и Генетика до Психиатрия и Вътрешни болести.

# 617
  • Пловдив
Айде стига де...нали сега няма да си мерим дипломите Mr. Green Peace

# 618
Несъизмерими са Simple Smile Така че, да, няма да ги мерим Simple Smile

# 619
  • София - Варна - Бургас
Цитат

Айде няма!  

# 620
Миналата година бях решила и аз да запиша хомеопатия Grinning , но в последствие работата ме "подгони" и време не остана.......не съм се отказала.Поразпитах за курсове, които са ми удобни.
Накрая питах нашия хомеопат/ класически, мнооого съм доволна Grinning, да е жив и здрав да ни лекува дълго/къде е учил и той каза Хомеопатично общество. Това обаче е било преди ....10 и повече години.Сега няма и представа кои са легитимни, кой какви дипломи дава и т.н. но мисля, че най-важното е на какво учат курсистите. Peace

На мен друго ми е чудно newsm78 защо в сисъка с хомеопати, завършили, не фигурират много имена........

# 621
Здравейте,
не мога да разбера защо е този спор ,защо нападате Lavander,
след като е доволна от своя хомеопат аз се радвам ,малко са хората които могат да се похвалят с читав хомеопат,Нека да каже кой е той , зада  знаят тези които  в момента си търсят .Нали за това е форума за обмяна на мнения .

# 622
Добре де, като толкова критикувате курса на ХО, защо никой не дава информация за курса на Иван и Камелия? Кои са преподавателите, какъв опит имат - такъв, който ще предадат на курсистите си? И каква е точно разликата между двата курса, че тук се води някаква виртуална надпревара кой е по-по-най.

В хомеопатично общество могат  да се получат основни знания. Да, по-добре от курс на Боарон.  Но с тези знания не се става хомеопат. С тези знания могат да се ползват няколко големи лекарства и да се предписва на "това ми прилича на..."
Този метод на предписание е точно толкова опасен, колкото и боаронския.

Хомеопатичното образование у нас не струва, това е ясно. И всичко това е, защото законово нещата не са уредени, няма критерии за обучаването и обучаващите, изобщо е пълна каша, а от подобно "обучение" се пръкват всякакви псевдохомеопати със съмнителна квалификация и огромно самочувствие.. От това никой не печели, нито хомеопатите, нито пациентите.

# 623
И аз искам да знам за този курс ,Дайте повече информация за тези лектори -практикуващи хомеопати ли са ?Какви са отзивите за тях?

# 624
Без да конкретизирам с имена - има такива, които не знаят как се работи с реперториум, не знаят къде да търсят определени рубрики, дори от и на английски как се превеждат не знаят... Но правят курс, в който Органона е "библията" и няма нищо отвъд него, но и него явно толкова го разбират, щом заклеймяват наред хомеопати с много опит..  ooooh!

Какво лошо има да уточним как точно човек става психотерапевт?

А може ли първо да уточним как точно човек става хомеопат?

# 625
Защо не коментирате тези лектори Иван и Камелия -кои са ?От кое училище са ?Виждам че не ги одобряваш ?Защо ?

# 626
  • София - Варна - Бургас
Здравейте,
не мога да разбера защо е този спор ,защо нападате Lavander,
след като е доволна от своя хомеопат аз се радвам ,малко са хората които могат да се похвалят с читав хомеопат,Нека да каже кой е той , зада  знаят тези които  в момента си търсят .Нали за това е форума за обмяна на мнения .

Е как да кажат, като всеки се е покрил под удобна нему Анонимност, но иначе се бори да е  "последната дума" и той/ тя да слагат последната точка и запетая. От пишещите тук, май само аз стоя с името си и съм удобен за анонимните да ме нападат.

# 627
ЕЕЕЕЕЕЕ,ама мнооооооого прекалихте.
Lavander е доволна от хомеопатът си,защото е златен човек!!Не твърдя ,че разбирам много от хомеопатия,запозната съм чисто теоретично и повърхостно с материята,но....Лекувала съм дъщеря си при особа от хомеопатичното общество и при хомеопата на Lavander и мога да ви кажа,че разликата е от небето до земята.Първият изцяло обърка детето с многобройни и чести смени на хом.лекарства.За сметка на него Иван ми вдъхна такова спокойствие и доверие още от първата ни среща и до сега се справя успешно с лекуването на дъщеря ми.Даже събирам смелост и аз да се запиша при него,ама като имам голям проблем със споделянето за сега пасувам. ooooh! Да не ви казвам преди тях на какъв хомеопат си доверих детето ,че по-разбиращите с право могат да ми спретнат по един бой.Ама така е ,човек се учи докато е жив.
Предполагам и в ХО има добри хомеопати,не искам да заклеймявам всички,но просто споделих своя опит...

# 628
  • в матрицата
Ха, Иванушка да не би вече да лекува деца??? Това е нещо ново....преди 2г, не смееш да погледне дете......явно психодинамика ще да е причината Mr. Green

# 629
Защо не коментирате тези лектори Иван и Камелия -кои са ?От кое училище са ?Виждам че не ги одобряваш ?Защо ?

Ами да си кажат де, кое им е у-щето, кой води лекциите, какво съдържа хорариума.., с какво е по-добър техния курс от другия, на ХО. Ама май лекторите отделят повече време да плетат интриги и да очернят други хомеопати, че като чета из темите какво става, то не бяха Дора Пачова, Вилма Михайлова.., сега и Станка Михалкова..,  не ми се рови да назад, но то не остана неоплют хомеопат. Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт