Защо няма да ви дам работа

• 27 258
  • 581
  •   1
Отговори
# 210
  • България-Швейцария
...освен ако не е практикувала най-древната професия.  
Не точно, но близо Wink - в шампанско бар работеше девойката, барманката говореше вместо нея.
Между другото, бъдещият й тогава мъж чужденец е полицай, точно там я намери и хареса.

# 211
  • Galaxy 13197853088
Прочетох първия пост.
Сега бих дал работа на всеки който би се справял и не е пенсионер.
Преди време не бих.

# 212

Сега бих дал работа на всеки който би се справял и не е пенсионер.

Добре де, не би ли дал работата на този, който ще я върши най-добре ? Без значение пол, възраст, религия, сексуална ориентация и други подробности от пейзажа, които нямат връзка с уменията му?
Все пак, работата е, за да се изкарват пари, нали? Би трябвало тези, които са най-добри, да изкарват повече.
Все пак, работата не е социална помощ...

# 213
...освен ако не е практикувала най-древната професия.  
Не точно, но близо Wink - в шампанско бар работеше девойката, барманката говореше вместо нея.
Между другото, бъдещият й тогава мъж чужденец е полицай, точно там я намери и хареса.

Т.нар. заведения "на консумация". Ако след работа не "доработват", от там могат да извадят пари само, колкото да си покрият разходите. Не е и нито първата, нито последната, която си е намерила мъж на такова място. Няма какво да ги давате такива за пример.

# 214
  • София
Предполагам, че има предвид такива предубеждения и не би съдил за качествата на един човек, по отношение на работата по такива признаци.

Какво е "шампанско бар"?
Бар с компаньонки?

# 215
Предполагам, че има предвид такива предубеждения и не би съдил за качествата на един човек, по отношение на работата по такива признаци.

Какво е "шампанско бар"?
Бар с компаньонки?

Да.

# 216
  • София
Мерси.

# 217
  • България-Швейцария
Примера го дадох във връзка с 'хъшовския' живот Simple Smile

# 218
  • София
Е, то цяла Европа е пълна с българки, рускини и румънки по тези барове.
Ако са по-хубавки, де, ако не са- работят като обслужващ персонал.

# 219

Ех,разбихте ми представите за чужбина честно.
Не знам къде живея вече...
По темата-и аз не бих дала работа на хора над 50 години, под 30 или на такива,които само им се ходи на работа за да убиват времето. От онзи тип "на хляба мекото ,и на работата лекото".

# 220
  • София
Танче, моля ти се, не ми се отпочва темата с какво се занимават нашите сънародници в голямата си част в чужбина.
Идеално знам.

# 221

Не знам къде живееш, но в някои части на Европа е пълно с такива българки. Особено концентрирани са в Италия и Швейцария. И това не от днес или вчера, а вече от 20 години.
Никой не казва, че са мнозинство или представителна извадка, но има много такива.

# 222
  • България-Швейцария
Е, има и много българи на съвсем прилични позиции и в Swatch Group, и в Deutsche Bank, и в доста други престижни компании, въпросът е, че са по-малко като %.

# 223

Не знам къде живееш, но в някои части на Европа е пълно с такива българки. Особено концентрирани са в Италия и Швейцария. И това не от днес или вчера, а вече от 20 години.
Никой не казва, че са мнозинство или представителна извадка, но има много такива.
Може! Peace
В Англия живея от 1999 с едно прекъсване за 2 и половина години,та затова се чудя.

# 224
В сегашната икономика трябва да се вземат и болезнени решения.
А тези болезнени решения включват орязване на права. Права, които са дадени без насрещна икономическа реалност, която да ги понесе, и не знам дали забелязахте как нашето поколение изтегли късата  клечка, а дори не сме опитали от конфитюра.
Според мен, колкото по-скоро човек разбере това и наостри зъби за яка борба за оцеляване, която ни очаква до края на живота ни - толкова по-добре. life sucks.

Общи условия

Активация на акаунт