MЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - тема 4

• 105 615
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Vanessssa, здравей.Дано наистина започнат да го прилагат и в Щерев.Съмнявам се обаче че на мен ще го предложат.Имаме диагноза "олигоастенозооспермия".Единственото за момента е ползването на донор.
още ли за тази диагноза продължават да ви предлагат донор  ooooh!

# 676
Продължават и още как.За последното ИКСИ изрично ги питах не може ли да ползваме и донор и наша сперма ,но отказаха. Нямало смисъл. Почвам да се чудя къде е проблема?

# 677
  • София
а какви са ви точно цифрите в спермограмата?
на друго място пробвали ли сте дали няма да ви кажат нещо различно? или уролог нещо да ви е препоръчал?

# 678
В момента няма как да напиша резултатите, а и те са от преди няколко години. Правени са в три клиники и все едно и също.Мнението за донор е само от клиниката където ходя

# 679
В момента няма как да напиша резултатите, а и те са от преди няколко години. Правени са в три клиники и все едно и също.Мнението за донор е само от клиниката където ходя

Инкредибъл нас ни кара Бъчваров през 4-5 месеца да правим контроли...

# 680
  • София
и защо не пробвате и някъде, където не ви предлагат донор.
пък и толкова опити с донор, резултат няма, не обръщат ли повече внимание и на теб, освен на мъжа  Rolling Eyes
явно има и някакъв друг проблем.

# 681
Аз не искам да сменям клиниката.Проблем явно има и при мен ,но той е свързан с имплантацията.Имам 2 биохимични бременности досега. Питам защо на момичета със същата диагноза не предлагат донор? Как се решава това? Политика на клиниката ли е?

vanessssa, за толкова години в клиниката д-р Бъчваров съм го виждала само в чакалнята. Никога не сме били при него. "Подобрение и лечение няма за тази диагноза."

Този път ще разнищя нещата до край. Като за последно.

# 682
Аз не искам да сменям клиниката.Проблем явно има и при мен ,но той е свързан с имплантацията.Имам 2 биохимични бременности досега.
Инкредибъл, не мисля, че след като достигаш до химични бременности проблема е в имплантацията, все пак за да се достигне до каквато и да е бременност било то и химична, имплантацията вече е минала. Проблема е на друго място според мен. Peace
Момичетата с проблеми с имплантацията не достигат до никаква бременност, чхг-то им е винаги нула или под 5. Peace

# 683
  • София
Инкредибъл, защо не пуснете нова спермограма и не се консултирате с уролог. И като не искаш да сменяш клиниката, поне смени лекаря, най-малкото за да имаш още едно мнение  Peace

# 684
Някой може ли да ми каже тази Бърканица с мед,колко време може да се приема?Трябва ли да се прави почивка?Да не взема да го отровя моя мъж  Embarassed ?Вече привършва с първия буркан,че и доста му хареса,май хапва повече отколкото трябва  Grinning .Да забърквам ли втория или да почине няколко дена?

# 685
  • София
Аз не искам да сменям клиниката.Проблем явно има и при мен ,но той е свързан с имплантацията.Имам 2 биохимични бременности досега. Питам защо на момичета със същата диагноза не предлагат донор? Как се решава това? Политика на клиниката ли е?

Не искаш да сменяш клиниката, а искаш да се отказваш newsm78 newsm78
Няма как проблема да ти е в имплантацията, като имаш биохомични бременности.
И в другата тема ти писах и пак ще го напиша-моля те да потърсиш второ мнение. Peace Peace

Напълно подкрепям мненията на Жълта Роза и на Титка Peace Peace Peace

# 686
  • Пловдив
Не ми се щеше да се  разписвам и в тази тема,но днес направо се шокирах.5години опити и в резултат 2 миседа в 6 та и 8 ма седмица.От всички възможно изследвания при мен излезна генетична мутация,свързана с неусвояването на фолииевата киселина.Мъжът ми има общо 4 спермограми.При трите резултати бяха еднакви(2 в Англия и една в Бг.) нормозооспермия.Направихме Днк фрагментация,нямам конкретните резултати,но ми беше потвърдено,че е нормална.Днес мъжът ми даде отново контролна спермограма,защото започваме инсеминации и това е в реда на процедурите.Резултатът е не повече от 10 процента подвижни.Докторът дори е дал на мъжът ми да погледне през микроскопа ,за да се увери.Попитал го е дали е имал травма в областта на слабините.Такава не е имало.Единствено 5 дни преди това бяхме на спа уикенд със сауна и джкузи.Кажете възможно ли е след толкова добри спермограми да последва лоша? Доколкото разбрах не я приемат за инцидентна.

# 687
  • София
сауна и джакузи преди 5 дни, че вие направо сте ги сварили  ooooh!
не ви ли предупредиха по принцип да избягвате такива работи преди процедури?

# 688
  • Пловдив
ами всъщност часът ни беше даден след спа уикенда.Щом има отношение да успокоя мъжа.Ще говоря с лекаря,защото мъжът ми не му е споменал.

# 689
Някой може ли да ми каже тази Бърканица с мед,колко време може да се приема?Трябва ли да се прави почивка?Да не взема да го отровя моя мъж  Embarassed ?Вече привършва с първия буркан,че и доста му хареса,май хапва повече отколкото трябва  Grinning .Да забърквам ли втория или да почине няколко дена?
Крис, няма нужда от почивка, мила. То всичко в бърканицата е полезно и хранително. Радвам се, че на твоя мъж му е харесала, защото моя я ядеше с голяма неохота и с подкани от моя страна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт