Честит ни месец ФЕВРУАРИ, празнуването продължава (42)

• 27 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Коте, не мога да чакам да паднат, това са поне още 5-6 години, да не говорим,че може да увреди и постоянните зъби едно възпаление на нервите...  Tired
Абе, Любезноу, идеята беше да изтърпите денталните манипулации със светлата мисъл, че след време поразените зъбчета ще бъдат сменени от нови, а не да не правите нищо в очакване това да стане. Crazy
Аз може да съм изкуфяла, 'ма не чак толкова. Laughing

Юхич, бързо на крака! Hug Hug Hug

# 586
Честит рожден ден на Бо!Да е здраво и щастливо детенце и много да радва всички които го обичат!
Любезна много е неприятно това със зъбките ConfusedНаправете каквото трябва за да си спокойна Hug Според мен всичко си е до човек.Аз като малка съм била с много окаяни зъбки.Нашите са се надявали,че като се сменят,постоянните ще са по-здрави,но уви.Имам зъби с по три пломби  ooooh! и на малкото останал зъб има кариес.Зъбите ми са много зле.Брат ми пък обратно-дали е ходил два пъти на зъболекар.

Качих снимки в албумчето Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 15:24 от puhich

# 587
  • offshore & overseas
Такааам, Калина, както се е видяло, пневмониите за нищо ги няма. Laughing Тоз път обаче се уредихме с абокат (което се разбра в съседни три махли, а аз се чудя да се смея ли, или да плача) и вливане на един ужасно скъп АБ веднъж дневно, за да не се налага болничен престой. До понеделник така, после ще видим. Пневмонията е атипична, съответно и лечението също ще се променя и ще бъде до неква степен нетрадиционно. Ще видим, де.

И тъй, мнол натоварен ден днеска: сутринта взимане на кръв, след което за успокоение (по нейна инициатива) - сладолед. Ся следобеда абокат + проби за аб-то, след което трябваше пак сладолед, ама... щеше много да ѝ дойде. Но детето пък наистина тъй се успокоява, ко да прайм, нали на болничките се угажда. Embarassed

Сутринта пък ме разсмя със следното умотворение:

След като се върнахме от първия преглед и яденето на сладолед, баща ми пита Халята дали сме били при д-ра Пашова (нейния личен лекар, която се намира в посоката на сладоледа).
Калина му отговаря:
- Не, бяхме при д-р Абаджиева (най-уважаваният от мен и заслужаващ доверие пулмолог и алерголог).
След което тя добавя (без да я питат):
- Д-р Абаджиева работи в болницата, [следователно] тя е ДОКТОР. А д-р Пашова е ЛЕКАР (защото тя работи в полиТиниката).

Железна логика, спор да няма. Ама много ми е сладко детето, бе!

Миме Любезно, и Люс ги има тия същите неща, нали преди време обменихме инфо. И най-странното е, че Калина, дето се храни толкова ирационално и има толкова проблемни зъби (6 кариеса и 2 пулпита), на 2 г. нямаше такива неща, а ся Люска има. Само не разбрах на кво точно се дължат?

Според мен това, което се вижда, все пак е плака, не са кариеси, не знам защо така са ги определили. Аааа, всъщност те са имали предвид туй отдолу, под плаката, ахаааам, ясно-ясно, аз определено съм изкуфяла. Инак, и аз съм чела, че в начален стадий кариесите могат да се реминерализират (туй за млечните зъби).

Освен и аз да почна яко четкане с флуорна паста (без да търся съвет). Оообаче не знам как ще стане, освен като заспи, щото тя не ми дава да бръкна, иска сама, а сама явно не го прави както трябва. Чувала съм и друго - търкане с марля и сода. Да видим кое ще проработи.  Whistling

При Людмила обаче петната са по-отдавнашни, да не кажа, че са откакто ѝ никнат зъбките. Първо бяха белезникаКви, а после пожълтяха... АЗ не се обвинявам, какво да правя, не искам да си тормозирам детето. Знам, знам, че това е по-малкото зло, но толкова се надявах да имат хубави зъбки! А дано поне постоянните им да са по-читави!

Бръм, моля те, дай ми го на мене тоз зъбар за Калина! Само дано да не е непосилно скъп, или пък непосилно далеч, че... ooooh! Но ти го дай все пак, де, пък ще намерим начин/и.

За картата, мерси, че се интересувате, момичета, но тук не знам, молила ли съм за стискане палци, ако съм - не са помогнали, защото още я няма. Confused Не знам вече какво да правя. И дали може да ме успокои фактът (не знам доколко е факт, де), че и други клиенти са имали такъв проблем.

#Cussing out #2gunfire

Юхуу, как е Диди сега? Хапва ли? Киселка ли е? Или оправихте настроението с няколко букви и цифри?

Таничка, как е Аля, как е Нийка? Ти как си?

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 15:44 от Мяуче

# 588
  • Burgas
Мяуче много му се насъбра на детето,дано да има ефект лечението и до понеделник да сте по добре.Кой ще й слага АБ през абоката?

# 589
  • offshore & overseas
Мяуче много му се насъбра на детето,дано да има ефект лечението и до понеделник да сте по добре.Кой ще й слага АБ през абоката?
Ох, да, не съм го написала ясно. Няма да съм аз, няма да става и вкъщи. Ще ходим всеки ден на обяд до втора грацка, която ни стана любима болница вече. Mr. Green

П.П. Пухич, страхотна е Сияна и много хубав тоалет! И страхотна торта също! Да ти е жива и здрава малката госпожица!

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 15:47 от Мяуче

# 590
Ох...
Първо да е жив и здрав Бо, много усмихнато детство му пожелавам!
Много ми е мъчно да чета днес, Мяу, Любезна, Юхуу направо ми се къса сърцето. Виртуално ви гушкам всички имащи нужда. Мяу, аз редовно практикувам лечение+ сладолед. А вчера за да му вземат кръв на дребното бях изнудена с торта! Ама не каква да е ами с "колалад"- шоколад.
Аз съм се сдухала тотално тези дни и съм като в черна дупка(сигур щото ми наближава РД)

# 591
Пухчо, много ти сладка рожденичката! Heart Eyes
Мяу, как може толкова малко детенце толкова пъти по болници, бееееееее... Cry
Мий, я, горе главата, какво си оклюмала такава! Naughty

# 592
  • offshore & overseas
Мяу, как може толкова малко детенце толкова пъти по болници, бееееееее... Cry
Rolling Eyes

Ето ви една модерно нацупена Людмилка.

mii, сатурновата обяснява всичко. Mr. Green

# 593
Изпапай ѝ сладката нацупена муцунка от мен!!! Heart Eyes

# 594
Момичета, благодаря за палцестиса. Лекарката е казала че е локална реакция от нещо. Може би сапун или нещо което е пипал. Да го мием няколко дни само с вода и ако до утре не изчезнат да го мажа с Фенистил. А и да киснем ръчичката в отвара от лайка.

Мяу, милата Халя, и ти покрай нея. Дано бързо да подейства АБ, да ви се размине окончателно болницата и това да ви е последното боледуване тази година.
За картата - съжалявам. Дано скоро стане. Иначе лятото е имало проблем, май ти бях споменала, с фирмата която избработва пластиката и ги бавеха по няколко месеца, за което разбира се банката отнася негативите от клиентите. Но клиентите са си прави да се сърдят.

Юхуу, дано Диди бързо да се оправя и да и се връща и апетита.
Я споделете този Изопринозин как го давате? При последното боледуване го изписаха на Боби на таблетки, ами едва му го набутвах в устата и после задължателно го повръщаше, та от него никакъв ефект нямаше и накрая пак до АБ стигнахме.

Любезна, това със зъбите си е до ген. Добрата грижа минимизира пораженията, но без такива не се минава за съжаление. При нас така каката е с проблемни зъби - има повече пломби от мен. Дано му се размине пломбирането на Тино.

# 595
  • offshore & overseas
Съни, благодаря ти за информацията. Не се сърдя вече - изпаднах в нещо като ступор. Тъй или инак, всички срокове са безвъзвратно изпуснати.

Изопринозин има и сироп, мисля. Вж. да не би той да е по-лесно приложим. Иначе на Калина съм го разтваряла във вода и сок и после съм го давала с дозатор от Панадол, иначе не го щеше. Sick

То горчи, та мамата си трака.

# 596
Здравейте! Simple Smile

Много болни, я да се стягате бързо! Пожелавам на всички - малки и големи да оздравяват и повече никакви болести, че ей на ... пролет идва!  Mr. Green Незнам, ама и аз нещо днес  не ми е добре, отпаднало ми е, главата ме боли, кокалите, ма ще се стягам и аз, че тези тримата палангози (плюс мъж ми  Mr. Green ) няма кой да ходи подире им...  Rolling Eyes

Мяу, Пух, пък и всички останали, страхотни, сладки маймунки си имаме!  Heart Eyes Аз моята Ина толкова много я мачкам, че ми става съвестно понякога за батко й.  Rolling Eyes Ама той нали е уж, мъж и гледаме да не го лигавим много- много, умерено...

Момичета, мен ме е обхванала една параноя за болести разни нелечими...  Confused Като слушам напоследък колко народ си отиде  ooooh! По този повод искам да питам Танчето  при кой мамолог ходи тук в Русе? И беше ли си взела направление от ЛЛ?

Ето ... поредното блъснато момиче от маршрутка...  ooooh! Ужас! Накъде отиваме...  Sad Мир на праха й! 

# 597
Здравейте, момичета!

Благодаря, че ни мислите!  Hug Сякаш сме по-добре днес. Снощи вдигна Т Аля- 38,5, но днес не е. Ния също е добре, явно е направила реакция от двойната доза ваксини. Аз съм недоспала, поуморена, но то от 3 месеца почти все е тъй.  Crazy
Съжалявам да прочета, че и Диди и Калинчето са болнички.  Sad Бързо да оздравяват всичките ни дечица!  Hug Мяу, не се напатихте и вие, душичка! Гушкам ви силно.  Hug Hug Hug А цуплата Людмилка е само за целуване!   love001  love001  love001Иначе Ния си папка млекцето на мама и засега всичко изглежда като да е трайно. А дано!  Praynig
Любезничко, неприятна работа това със зъбките на Тино!  Гуш и за вас!  Hug
Павлинче, аз всъщност не ходих на мамолог, ами само на рентгенолог- Теодора Александрова, май в 3-та поликлиника беше, Надето да каже. Моята лична каза, че за мамолог направления нямало- не съществувал такъв код. А ти я не се вкарва в излишни филми! Малко ли са ти грижите и отговорностите на главата?!  Hug

Щях да забравя- честит 2-ри рожден ден на Бо и тук! Васе, жив и здрав да ви е, да порасте добър, отговорен и грижовен млад мъж!
  newsm59

# 598
  • София
Диди не смъква Т, повръща от Тантум Верде, Изопринозина го давам със съмнителен успех. Иначе ѝ се играе, ма е вяла, изтощена.  Rolling Eyes

# 599
Честит рожден ден на Бо! Да ти е жив и здрав, Далче!!!

Съжалявам да науча колко много болнички има... Ние също сме сред тях. Sad Пихме първия си АБ и 2-3 дни след като го свършихме се започна наново- хрема, кашлица, а от 2 дни ми вдига и Т 37,8. Не знам какво става с това дете ... Плаче ми се вече. От декември се лекуваме- уж се пооправи, после пак наново. Докторите казват, че е от гадната 3-та сливица. Гърди чисти, ушите спокойни, гърлото горе-долу, но много секрет се стича, задна хрема... Не знам вече при кой доктор да ходим, как да се лекуваме. Cry
Някой пита за ИЗОПРИНОЗИН, ние го пием на сиропче (ок.26лв), то е по-скъпо от хапчетата(ок.10-13лв.), но така ми е по-лесно да го давам- слагам го в малко сокче и така го пие.

Танче, браво на Нийчето, че папка, а на теб браво за упоритостта!!!

Един поздрав за ученолюбивото Диди: http://www.youtube.com/watch?v=arYzvJ3eMQE&feature=related

Друго забравих какво щях да пиша, едно ми е такова никакво и криво, чета ви, но не ми се пише.

Общи условия

Активация на акаунт