Аз може да съм изкуфяла, 'ма не чак толкова.
Юхич, бързо на крака!
Според мен всичко си е до човек.Аз като малка съм била с много окаяни зъбки.Нашите са се надявали,че като се сменят,постоянните ще са по-здрави,но уви.Имам зъби с по три пломби
и на малкото останал зъб има кариес.Зъбите ми са много зле.Брат ми пък обратно-дали е ходил два пъти на зъболекар.

Но ти го дай все пак, де, пък ще намерим начин/и.

Аз моята Ина толкова много я мачкам, че ми става съвестно понякога за батко й.
По този повод искам да питам Танчето при кой мамолог ходи тук в Русе? И беше ли си взела направление от ЛЛ?
Ужас! Накъде отиваме...
Мир на праха й!
Сякаш сме по-добре днес. Снощи вдигна Т Аля- 38,5, но днес не е. Ния също е добре, явно е направила реакция от двойната доза ваксини. Аз съм недоспала, поуморена, но то от 3 месеца почти все е тъй. 
Бързо да оздравяват всичките ни дечица!
Мяу, не се напатихте и вие, душичка! Гушкам ви силно.
А цуплата Людмилка е само за целуване!
Иначе Ния си папка млекцето на мама и засега всичко изглежда като да е трайно. А дано! 

Пихме първия си АБ и 2-3 дни след като го свършихме се започна наново- хрема, кашлица, а от 2 дни ми вдига и Т 37,8. Не знам какво става с това дете ... Плаче ми се вече. От декември се лекуваме- уж се пооправи, после пак наново. Докторите казват, че е от гадната 3-та сливица. Гърди чисти, ушите спокойни, гърлото горе-долу, но много секрет се стича, задна хрема... Не знам вече при кой доктор да ходим, как да се лекуваме. 
Препоръчани теми