Колко продължава брака/връзката ви?

• 11 936
  • 117
  •   1
Отговори
# 60
И на мен ми прави впечатление, че повечето връзки са над 10, да не кажа около 20 години. Много ме радва подобна статистика, все пак брака не се оказва мит, и може да бъде щастлив.  bouquet

Изненадана съм от мацките с около 20 годишни бракове, мислех че са по-млади, толкова са свежи  bouquet

# 61
  • Талант на 2012,2013 г.
Никак не сме за изхвърляне и тез с около 30 годишен...Дианче... Hug Heart Eyes

Просто умря така де жената дет ме хвалеше. hahaha Joy Joy Joy

# 62
Поправям се веднага : с около 20 и нагоре  Joy

# 63
Заедно сме от от 13 години, от 5 сме женени.

# 64
От осем сме заедно,от пет сме семейни:)

# 65

Давай Соте... Peace Ама чак пък ДЪртаняни... Ветерани - да. Mr. Green

Дадено Марѝ  Hug...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=639517.new#new

Ай да видим доде шИ сЪ докараме!!!  Joy

# 66
Въх, малка съм за темичката ти Соте, но пък ще мятам по едно очо Laughing Трябва да се черпи опит от по-възрастните Mr. Green Hug

# 67
Въх, малка съм за темичката ти Соте, но пък ще мятам по едно очо Laughing Трябва да се черпи опит от по-възрастните Mr. Green Hug

Грешка ще е да черпиш опит от по възрастните.. това че сме по възрастни не означава че сме и по мъдри от вас младите  Laughing.. дори представа си нямаш на какви простотии сме способни.. така че следвай единствено и само себе си и собственият си житейски опит.  Hug
Инак си абсолютно права.. от нашите грешки само може да се поучиш.. за да не ги повтаряш.. но пък понякога е хубаво да се повтаря!!!  Peace

# 68
  • където ми харесва
От 6 години сме заедно Simple Smile Crazy

# 69
Соте, то на простотии всеки е способен Mr. Green без оглед на възрастта, но явно простотиите не са оказали влияние на продължителността на брака на вас по-възрастните.

За грешките да, хубаво е човек да черпи опит от чуждите, защото когато е от своите грешки мисля, че горчи повече Laughing

А за сладкия грях ко речи? Да се повтаря казваш Thinking Joy

# 70

А за сладкия грях ко речи? Да се повтаря казваш Thinking Joy

Ми навремето една учителка все ми повтаряше че повторението е майка на знанието.. още и спазвам указанията значи!!!  Joy
С такава учителка..как да не повтаряш после!!!  Mr. Green

# 71
  • Стара Загора
точно 9 г брак и 2г и няколко месеца преди това Simple Smile

# 72
Соте,
направо ми става жал за теб, бе, човек...    Laughing
Вземи намери  и прасни някое младо гадже, че ще си докараш някой проблем.....тия снимки на разголени 'убавици са ти взели акъла....     Grinning
Барем един пост напиши поне,без да бленуваш за чуждо.....    Mr. Green

# 73
Соте,
направо ми става жал за теб, бе, човек...    Laughing
Вземи намери  и прасни някое младо гадже, че ще си докараш някой проблем.....тия снимки на разголени 'убавици са ти взели акъла....     Grinning
Барем един пост напиши поне,без да бленуваш за чуждо.....    Mr. Green

Краси..Красииии  Joy..  нашето поколение го поръси Чернобил.. демек радиацията още ни държи здраво.. а и младите гаджета са се наредили на опашка за мен.. ма пък всяка разправя..- Вземи го ти!!!  Joy
И да права си.. убавиците са ми взели акъла.. но така съм устроен.  Mr. Green

# 74
  • Vienna
И аз се записвам тук. Тази година правим 15 години брак, 1 година преди това ве4е бяхме заедно.

Общи условия

Активация на акаунт