Ветераните от войната.. ъъъ..брака

• 20 650
  • 237
  •   1
Отговори
# 225
Не знам дали съм за тук с нашите години 14 заедно, от които  12 сме в брак. Имали сме хубави моменти, имали сме и трудни, но като цяло тръпка все още има.

# 226

Точно днес стават 12г. брак и преди това 5 г. дружба:)

# 227
  • Талант на 2012,2013 г.
А, Честито, мамче... Още много години да сте все така...  bouquet

# 228

Точно днес стават 12г. брак и преди това 5 г. дружба:)

Честито   bouquet  Hug ... и да ме настигате.. точно пък днес нашите стават 22 години!!!  Laughing

# 229
Соте, каква изненада си подготвил?
Пожелавам ви още два пъти по толкова!

# 230
Соте, каква изненада си подготвил?
Пожелавам ви още два пъти по толкова!

Благодаря ти Естел!!!  Hug

Изненадох я.. заведох я у Темната дупка.. после и създадох малко качване на адреналина Mr. Green.. щото повися над една пропаст.. ма взе че и оцеля.. заведох я и до водата... разкошно място... накрая посетихме манастира Седемте престола..  със сигурност отново ще посетим тези места...  гледките си заслужават внимание!!!!  Peace

Между другото, идеята ми дойде неслучайно.. тези места съм ги посещавал с цел риболов.. добре изкарахме.. накрая пийнахме и хапнахме пъстърва на скара.. пъстървата не съм я ловил аз  Mr. Green .. беше от някакъв развъдник..  Laughing
Та те така премина нашата годишнина.  Peace

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 18:18 от sote-full

# 231
Много е красиво!
Важното е че е останала доволна жената. Peace

# 232
sote-full  smile3501

Като стана дума за риболов,се сетих къде ме заведе моят съпруг на първата ни среща Joy -на един язовир,но не с цел да се опознаем(както си мислех аз), а да ловим шарани  Joy  и така вече 13годинки обикаляме водоеми Wink

# 233
Соте - бравос!!!
Дано изкарате поне още 3х22спокойни години за напред!!!

Няма да ни е лесно на динозаврите/ветерани..., и дано поне веднъж в месеца си казваме колко много значим един за друг!!!

Ха наздраве още веднъж!!! cheers

# 234
sote-full   smile3501

Като стана дума за риболов,се сетих къде ме заведе моят съпруг на първата ни среща Joy -на един язовир,но не с цел да се опознаем(както си мислех аз), а да ловим шарани  Joy  и така вече 13годинки обикаляме водоеми Wink

Честно да си призная, точно сред природата ни минават сръдните и спречкванията  Laughing.. някак си забравяме за проблемите си.. то сигурно и затова жената все доброволно идва с мен.. стига да не е лошо времето де!!!!  Laughing

Соте - бравос!!!
Дано изкарате поне още 3х22спокойни години за напред!!!

Няма да ни е лесно на динозаврите/ветерани..., и дано поне веднъж в месеца си казваме колко много значим един за друг!!!

Ха наздраве още веднъж!!! cheers

Благодаря ти Ирка.. благородно ти пожелавам и вие да достигнете до 3х22 ... не е лесно, знам го.. но ще се стараем да вървим напред!!! Wink

Не е лошо да вземе да помолим админите да ни отделят едно кътче някъде из форума.. да не пречим на младите мами  Mr. Green.. 

р.с. ако някоя се чувства пренебрегната че не е видяла фотките, да ми пише едно ЛС.. ще и ги пусна.

# 235
Соте, ние сме част от живота  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed, не сме за изхвърляне още....поне докато ни викат мамо и татко...
Хубаво е с поведението си да помагаме на хората около нас. Било с добра дума, помощ или съвет...
Понеже темата е твоя, позволявам си да ти кажа  -"Благодаря , за нея и за постовете с които, мен лично ме развеселяваш.
Имаш правилна позиция за живота/семейството Peace и за нещата как трябва да се случват. Мъжете сте много полезни тук...и вашата smile3548 позиция...

PS: Написах много хубави неща и после ги изтрих....за ветераните... bouquet за да не доскучавам...

# 236
  • Кубрат/ Пишурка
 Благодаря за званието и ордена hahaha Приемам!
Говорите за годишнини.Браво на Соте. И да ви кажа как ние посрещнахме 30 годишнината:
Аз 6 месеца събирах по 20 лв за подарък (цял живот съм искала да му купя китара, но все не стигаха джобните Joy), после цяла седмица преди годишнината се подготвях по малко: купих нова бяла покривка, свещи......наготвих специално меню, дигнах всичко с бохчата и заминах за града, където работи. От там купих и подаръка. Пристигам в квартирата му - той гледа мач. Търпеливо го изчаках, постлах и заредих масата, чукнахме се и аз му подарих китарата. Той - без думи! Обаче измънква: ами аз не съм ти купил подарък, че нямах време..... След 3-4 дена си идва и говорим за този ден и аз му казвам: минаваш на връщане от работа покрай пазара, покрай още 2-3 цветарски магазина, поне едно цвете да ми беше взел! А той: Не ми дойде на ума!.....Коментариите са излишни! И след 5 месеца ми заяви: и така и така сме разделени през седмицата, ами да се разделим! Та и такива мъже има, ама не вярвах, че и моят е от тях!

# 237
Оооо,Соте,да сте живи и здрави!Като вляза тук и виждам,че не съм луда!Много малко хора има в обкръжението ни,които са заедно от дълго време!
И искам да видя снимките,моля те,пусни ми ги на лични!Моят род е от този край,за съжаление рядко успяваме да си отидем там!
Янче,горе главата!Не знам какво да ти кажа,мога само да те окуража,да не униваш!

Общи условия

Активация на акаунт