Ветераните от войната.. ъъъ..брака

• 20 706
  • 237
  •   1
Отговори
# 210
Kaрамелче,то това са си почти 15 години,директно си за тука!  Hug
Съни дей,разбирам те,на мен ми е мъчно дори и нощна смяна като е мъжа ми,камо ли да го няма за по-дълго време!

# 211
  • Талант на 2012,2013 г.
Вика ли ме някой?
Май ми се причу нещо. А, добър ден драги ветерани/ки.
Мо'е ли се запиша при вас със скромните 16 лета?
Криза ( за 7 г. ) не сме имали, щото ние до тогава се опознавахме, че се 'зехме за има, няма 2 седмици, та тоя момент сме го пропуснали  Laughing Халка нося само аз, щото на съпружието му стана тясна и след огромна борба един ден, успяхме да я свалим.
Сега да се Оплача - за 3 седмици сме разделени - нещо, което никога досега не се е случвало. За една, до 10 дни е имало много рядко, но за толкова много - не. И ми е много скапано. Трябва да изтрая до 26-ти. Всички празници сами с детето ще караме  Sad

нЕма да си сама душко. Hug Heart Eyes И моите празници ще са скапани. То по съвсем друга причина...Дето хич не ти я пожелавам, ама шЕ сме си разделени. Sad

Понякога ги има тези неща. Ама ниЙ сме твърди жени и преодоляваме... Praynig

После нещата са още по-хубави отпреди. Hug Heart Eyes

# 212
desi_max, Марѝ  Hug

# 213
 Mr. Green Може ли и аз да се присъединя..имаме още някоя год до 20тата, дано поне до тогава запомним датата от сватбата  hahaha смешно или не, ама и двамата най-редовно я забравяме .. добре в последните години се сещам аз и то не заради друго, а защото колежка има на същия ден рожден ден.  Laughing
И ако си мислите, че не можем да се търпим - неее  Thinking  аз поне не си спомням сериозен скандал по м/у ни..освен 1 път, който не помня кога е било, но мълчах повече от 24 часа - бяхме се скарали заради някакво предаване по ТВто (не, че в др стая няма второ).

# 214
  • София /Абсурдистан
И аз да се присъединя към вас  Simple Smile има още съвсем малко до 20г., ама това са подробности.
Ми оцелях пък, ей на   Crossing Arms

# 215
  • Кубрат/ Пишурка

Прочетох наред и се чудех дали да се присъединя: 30 години брак+ 2 "разделени". Сложих го в кавички, защото ние мине-не мине месец, или на 2 седмици сме заедно (заради децата, внуците, работа в градината, зимнина......поводи да има hahaha).Но преди Великден при сериозен разговор ми заяви, че връщане назад няма да има! Ами хубаво! Да си седи сам, щом иска! 
Така че, мили момичета, седмата година не е последната граница, за съжаление!

# 216
...30+2!!!  bouquet  bouquet  bouquet newsm20 надявам се на доброто ви чувство за хумор  bouquet

Вие сте почетния ветеран тук, обаче с  "посттравматичен синдром " Wink...все пак сте разделени...
Затова  ще ви отличим с високи почести:
- Помощ за пострадалите във войните ветерани;
- Звание ОЗ Полковник;
- Медал за храброст.

photo и тържествено връчване на Гергьов ден - ден на храбростта лично от Соте ...поставил преброяване на ветераните...

# 217
Определено сериозен стаж си е 30 години Hug... това си е направо за орден.. да се мине през всички фровтови препятсвия, засади и най вече през минираните полета и да оцелееш.. това си е геройство.  Peace
Янче-то... никой от всички дето сме писали тук, не е застрахован от подобна съдба... как ще протече живота ни занапред, колкото зависи от нас самите, толкоз и времето ще покаже.. единствено се моля само да сме здрави!!!  Peace

photo и тържествено връчване на Гергьов ден - ден на храбростта лично от Соте ...поставил преброяване на ветераните...

Да поясня... най малко имах намерение да преброявам ветераните.. но ми направи впечатление че доста от мамите има с какво да се похвалят.. и тя темата сякаш изникна доста спонтанно..  Laughing
Дано не ми се сърдите че така се получи, сякаш ще ви броя!!!!  Laughing   bouquet

р.с. Дърт съм да раздавам медали.. за тази работа ще наемем някой млад левент.. таквиз дъртози кат мен, вече не вървят!!!  Laughing

# 218
Соте , давай каквото имаш- плувки, въдици, стрекмета, кюспета, захранки ....ние си признахме кой колко семейни войни преживял...чакаме си наградите...
...може и от по-младите Wink...

# 219
Соте , давай каквото имаш- плувки, въдици, стрекмета, кюспета, захранки ....ние си признахме кой колко семейни войни преживял...чакаме си наградите...
...може и от по-младите Wink...

Сакън.. въдиците са ми свещенни.. мухичките безценни.. но ето ви няколко ордена...  Laughing

Ордена на розата обаче най ще ви приляга!!!   Laughing

bouquet   bouquet   bouquet

# 220
  • в моя гьол
Я, чакайте и аз да се наредя на опашката за медали  Laughing
Искам тиквен.
С моите 22 години семеен стаж бая солидна трябва да е тиквата.
Някой спомена, че редовно забравя датата от сватбата  hahaha Ние сме същите склерози. Ами...егенозата ни гони вече  Laughing
Спомням си първата ни годишнина. Аз - в трепетно очакване каква изненада ми е приготвил любимия мъж. Съответно съм се наточила с подарък изненада. Той - хабер си няма Rolling Eyes Рев, рев, два реда сълзи, три реда сополи. Съответно хиляди извинения, придружени с китки и подаръци и аз пак  рев - ама те са изпросенииии.
Сега ми е смешно, защото минат не минат няколко дни от заветната дата и някой от нас вземе, че се сети и подметне - абе, ние нямахме ли тия дни годишнина  newsm78 А тя - минала, заминала.

# 221
Дано не ми се случи да забравя за годишнината или пък мъжът ми...Стаж 7 години си имаме...и след още 17 пак няма да забравя годишнината,нито той!
Ми как си помните РД бе?И тях ли забравяте...докато се усетите и...те минали заминали Laughing
Ама кво пък...има и хора които не им пука от някакви си дати...много важно..годишнина...за кво да се помни... Crazy

# 222
Дано не ми се случи да забравя за годишнината или пък мъжът ми...Стаж 7 години си имаме...и след още 17 пак няма да забравя годишнината,нито той!
Ми как си помните РД бе?И тях ли забравяте...докато се усетите и...те минали заминали Laughing
Ама кво пък...има и хора които не им пука от някакви си дати...много важно..годишнина...за кво да се помни... Crazy

Уф.. и аз не мога да я забравя... странното е че точно този месец на 22 правим 22 години... с какво ли ги заслужих обаче?  Crossing Arms

# 223
Ето с нещо да почерпиш за годишнината Соте ....  bouquet
 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgzJioNz1SkqrjLcocaJBDY … Ze_be0JV7wp52QfkS
Честито ! само утрешния ден  до тогава!!! Ха, сега кажи как ще се сготвиш за празника Ви?
 Жените имаме интоиция за някои неща... luvbed
Ако мъжът ви е сготвил обяд и в салатата има повече от три съставки – считайте, че той има сериозни намерения!

# 224
Ето с нещо да почерпиш за годишнината Соте ....  bouquet

Ха, сега кажи как ще се сготвиш за празника Ви?
 Жените имаме интоиция за някои неща... luvbed
Ако мъжът ви е сготвил обяд и в салатата има повече от три съставки – считайте, че той има сериозни намерения!

И само да ми каже после че не мисля за нея!!!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт