Ветераните от войната.. ъъъ..брака

• 20 684
  • 237
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Макар и със закъснение, благодаря на тези, които ме поздравиха за най- дългия брачен стаж в тази тема! Пожелавам на всички / разбира се, ако искат/ такова дълголетие! При нашето поколение повечето двойки са така, защото сме с по- други разбирания. Там, където има къща и огън, има и дим, но умеем ли  да правим компромиси, бракът е стабилен.

# 197

Соте, вероятно си в грешка. Simple Smile

Верно съм в голема грешка Сурела.. ако не бях сбъркал сега щях да съм в Канада с една кака.. но сгреших като се сгаджосах с жената тогава..  Naughty.. сигурно е било за убаво.  Mr. Green

Като се заговорихме за отминали времена.. май модата от едно време се завръща...  Joy

http://www.vsekiden.com/112415/dalbokoto-garlo-otnovo-e-na-moda/

Ама че времена.. само дето все за глупости мислим още..  Mr. Green..дали критиката почва да си казва тежката дума..или напразно се оправдавам..  Laughing

# 198
Че дълбокото гърло кога е излизало от мода?Явно доста сме изостанали!
Божеее,моите мъже ме викат да гледам някакъв "Тинтин"!Не мо'ат ми пусна нещо по-така...

# 199

Като се заговорихме за отминали времена.. май модата от едно време се завръща...  Joy

http://www.vsekiden.com/112415/dalbokoto-garlo-otnovo-e-na-moda/

Мъже. Grinning Що ли не се изненадвам ?
 hahaha На колкото и да станете, `Модата`, която ви вълнува не ще се промени. Whistling Joy

# 200
мен  "военните маневри" не ме промениха.  Laughing

...с годините не съм си променила идеалите/вкусовете  и пр..... newsm78 ....само работата ми се увеличи...
 Joy Joy

# 201
  • софия
А 17г стаж +2 г гаджалък става ли за да се впиша в редиците ви?С двама тинейджъри ,малък маймун и съпруг влизащ във втори пубертет се чувствам не на 34г а на 54г  Joy.

# 202

А 17г стаж +2 г гаджалък става ли за да се впиша в редиците ви?С двама тинейджъри ,малък маймун и съпруг влизащ във втори пубертет се чувствам не на 34г а на 54г  Joy.

Ааааа немой... до 54 са си цели 20 години, 20 години са си цяла епоха, изживей ги все едно си на 25 и като станеш на 54 ще се чувстваш млада ветеранка!!!!  Hug
Добре дошла в клуба!!!!  Hug

# 203
Маги мей,как разбра,че съпруга ти кара втори пубертет?
Най-малкият ти син е набор на моето дете  Hug!

# 204
  • софия
Благодаря за топлото посрещане дами   bouquet. Е как да не разбереш че е влезнал в пубертета  newsm78 като направиш съпоставка с децата и съпруга ми  държат се и са на един и същи акъл.

# 205
И аз се присъединявам с цели 20 годинки.  Grinning

# 206
Скоро преди около 2 месеца ...вечеряме и си говорим нещо ...мъжо си пийва ракийка и няколко пъти ми предлага:
 "-Сипи си едно да пийнем де!!!...", а аз заклет трезвеник - не близвам..."Мерси, не е удоволствие за мен!"
В миг на откровение ми казва:
"-Ех... жена.... Само заради  red това, ще те върна на майка ти....Не щеш да пиеш с мен !?!"....
 ...Чим, ако не те е срам след 20 год па върни ме сега. Тя сега има нужда от мен, ще ме прибере и ще ти е благодарна даже   friendship ...
"-Ех, лоша жена ...брей...ц-ц-ц..."

Wink някои ще кажат, че това е добродетел...Да ама Не!!!

# 207
  • софия
Моя и да иска да ме върне няма да го огрее ,казала съм му че ако някой ще се изнася то това няма да съм аз.Три деца съм му родила ,а и стажа ми в тази къща е пове от колкото в нашите така че  smile3533

# 208
Вика ли ме някой?
Май ми се причу нещо. А, добър ден драги ветерани/ки.
Мо'е ли се запиша при вас със скромните 16 лета?
Криза ( за 7 г. ) не сме имали, щото ние до тогава се опознавахме, че се 'зехме за има, няма 2 седмици, та тоя момент сме го пропуснали  Laughing Халка нося само аз, щото на съпружието му стана тясна и след огромна борба един ден, успяхме да я свалим.
Сега да се Оплача - за 3 седмици сме разделени - нещо, което никога досега не се е случвало. За една, до 10 дни е имало много рядко, но за толкова много - не. И ми е много скапано. Трябва да изтрая до 26-ти. Всички празници сами с детето ще караме  Sad

# 209
Много ми се иска да се запиша при вас, но нямам вашия стаж. Скромните  - 13 години брак!!! И преди това година и половина.

Общи условия

Активация на акаунт