При нас е голям проблем придвижването.Вчера един час размразявах колата за да съм готова за днес.Но през нощта валя сняг и сутринта пак трябваше да рина.Не стига че ми е гадно ,че мъжът ми замина ,ами и всички гадости се случват когато съм сама.
Но се надявам до седмица да се оправи времето и настроението ми.Сега хубавата част.Гласим рожденният ден на средната щерка и сега обикалям за да видим къде ще го празнува.Голямата дъщеря най-накрая се съгласи да отидем да мерим рокли за бала и поне имам представа какво иска.А пък на работа се съгласиха/с голям зор/ да си взема и неплатена и от април до септември съм почивка .Хип-хип УРА.
Нашият тати е в Бразилия и поне той е на топло.
Нади- от Русе сме все хубави хора.
Аз имам голям мерак за тази регата,ама за сега ви посрещам само на брега.Спирам,че малкото е капнало и ще заспи пред телевизора.
Събираме си още по голяма тайфа за регатата да е по-весело.Дано не ни мине котка път това лято пак да успеем да отидем.Голяма краста е ша знайш!!!Отидеш ли веднъж,ако ти харесва живота сред природата,
На морския му казват,че бил единствения капитан,дето като се върнел от едната вода отивал на друга
Нито един мрънкалник не съм срещнала до сега от вашия град
-само положителни и широко скроени хора!!!

и още не беше дошъл НетО. Реших да позяпам малко новинитИ и филм някакъв, а той Нета вече дошъл.
нИ мож нЪ прИскочи 

)

Много е гадно да не можеш да излезеш и да нямаш компания.Влизайте често тук и ще си правим виртуален купон.Аз следващите три дена ще съм редовна,че имам много писарушка работа.
На много хора им отказаха климатиците заради вятъра и ледените шушулки,транспорта е блокиран,улиците са замръзнала киша и коловози,няма къде да се паркира заради натрупания отстрани от снегорините сняг.Дано поне разпуснат децата,макар че щерката ще е рожденничка и няма да може да черпи .
Заради студа ми се е отворил вълчи апетит и в къщи само си гласим вкусотийки.Как ще се побираме в роклите за бала ще го мислим като се стопли.