Вече почва да ми става интересно,трети ден не излизам от къщи,такова чудо не съм правила досега!!
Егати релакса 
Миме,да му е лек рейса на морския!!!Ти си оправно момиче,с това счетоводно приключване се надявам да не усетиш много силно липсата на момчето!!
Марийче,след всеки дъжд изгрява слънце,споко

Галииии,днес като гледам по Дунава какви ледове плават -все едно сме в Сибир.
Аз имам питане
-тази сутрин изпадаха всичките листа на бенджамина ми.Уж не беше в студена стая,най-много до 5 градуса да е паднала температурата,ама ......останаха само десетина листенца.Височината му беше метър и кусур почти 7годишен.Да го оставям ли,има ли надежди напролет да се даврандиса или....да си търся друг. 
Веси,хич не гледай нищо по телевизията,вземи си една книжка или сърфирай в нета,щото могат да те вкарат в психото така както си нормален.Пускам ви в тази връзка един много хубав житейски съвет на един успял човек.

Хубав,весел и топъл ден ви желая!!
с голямата чантаФура....
Незнам кога шЪ минИ тУй времИ
....направо мЪ успокоиха тази сутрин като казаха, че продължава купонЯ от неделята отновУ
Имаме си слънчице обачИИИИ 
Много рядко ви се оплаквам, но много ме заболя....взел е най-гадният ген от моите мили родители.....само да бучи, когато не му е по гайдата. Голям мъж е вече, а не искал бил горчиви лекарства. Нито пи от лекарството, нито от чая който му купих и направих.....Та няма да имам явно мира от хора около мене, които вместо да говорят нормално обичат да си повикват
само ви досажам ............извинявам сЪ
Ей, мЪ вече си го отварям 
как сте, морячки?! за едната бройка да ни замръзне морето тая зима! 
Не е до болест при него...по горе обясних. Той не се лигави като е болен, затова прилича на мене. Мислех, че се е оправил, все пак е вече е млад мъж.....обачееее...............Господ да и е на помощ на тази която го вземе
а ми се даде знак, че нищо не е каквото беше. Събрало се е явно и умора от работата, и стрес, че ме уплаши тъпата кола като ми излетя решетката в движение, и аз от простотия ли не знам, че отидох и напълних в "Кауфланд" една количка покупки. верно само ги преместих от количката в колата, ама явно толкова е трябвало... е, спрях се! и без това е кучи студ навън. на моя баща му като рекна "никакво шофиране в това време, няма да се нервиш, аз ще те карам!" и съвсем ме довърши.

Пази Боже от още по - лоши неща... 

Нали имаше нещо за лепенка на устата и кънки на краката???
/ Не ме убивайте,щерката има рожден ден!!!!! /