Съпруги, чиито мъже пътуват по море-26

• 44 298
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • Varna
ГледЪм вАААА.....и нИ вЪ виждам.....
щото вчера У снощитУ всички сте били ей така, бас държа... Wink

А аз люсвам Ино кААве и сЪ мятам на трИнироФкитИ. Днеска пак хорца....нЪдявам сЪ да мога да поиграя на Ина сватба кЪт хората, а  не да мятам краката кЪт разбрицан робот newsm49

И една песен на моя любима певица, която напусна снощи този свят.  За първи път я видях в Сингапур да изпълнява тази песен....и ми стана любимка.... и тази песен и до сега ми е любима...нали е свързана с танцуване.....Да спи в светлина Flowers Rose

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 13:36 от DELTA_DELTA

# 91
 wavey Дами!
Делти, не точна така ама почти така бяхме снощи   Joy  Joy  Joy  Делти, искрено ти завидях, че си Гледала на живо тази уникален талант,жалко е че много звезди с такъв блясък си отиват толкова самотни и неразбрани .....в някоя хотелска стая.....но пък изкуството им остава в историята.
Независимо дали хората са добри или лоши...някъде,някой се моли за тях!  Praynig

В този мързелив ден....реших да си създам толкава работа....че тотално изпростях  Laughing , като почнах от двара та завърших с пердетата  Laughing , нищо че вали отново сняг....
Наде, завид завид .....за всички предсоящи хубави събития във вашия дом, като те познавам, не се и съмнявам, че ще си злато - свеки, мечта за  всяка снаха.
Ще си направя едно топло питие и лягам пред ТВ... Wink

# 92
Здравейте, момичета,  Hug

Първо да кажа, че ужасно ми е мъчно за Уитни, нека почива в мир!  Flowers Rose Flowers Rose

Натали, моите съболезнования за бабата на мъжа ти. Не съм чела, но дано си намерила сили да му кажеш. Бог да я прости и да почива в мир!  Flowers Rose Flowers Rose

Наде, бенджамина му окапаха някои листа, но не всички, смисъл, ще се оправи, няма да го изпусна.
На работата отглеждах два страхотни бенджамина, мнооого високи, а отглеждането беше много лесно. Аз затова и съм си хванала и в къщи таквоз цвете, че при мене цветята много не виреят, не знам какво ги правя, ама само бенджамините ми оцеляват  Rolling Eyes
Остави сега цвеКето, 10 листенца, 10, значи не е съвсем завехнало горкото. Аз докато не умре някое цвете докрай, не го хвърлям  Crazy
А за чехлите - да, така е! Свекитата купуват чехлички, да им е топло на младите невестински крачета  Wink За пижама - не съм чула (обаче моята свеки ми беше купила, ама не по повод годежа де)
Добре сте решили, младия морски да поиска както си му е реда ръката на момата! Не за друго, просто уважение на млади към стари (не че сте стари де) Heart Eyes

Айде и едно лате от мен:

# 93
  • Varna
ПрибраФ сЪ преди малко и аз и сядам пред ПС, то и тИлИвизУра.....

Аз сутринтЪ уж само щях да  cook wash hang пък накрая простях на воля  ooooh! newsm75 newsm79

ХаДи едно newsm24 за рИлакс  Wink

# 94
hola и от мен! Simple Smile аз малко гости имах следобед. нали съм под домашен арест и веднъж седмично си прикотквам приятелите да дойдат у нас. днес им направих палачинки за следобедното кафе. умряха си от кеф! морският и той се включи като по поръчка по скайпа и стана весела дружина-пружина. знае си той жената - бременна или не - не може да седи дълго на едно място и то сама като кукувица Laughing

Делти, така е - обичам вино Simple Smile даже ме набеждават за ценител, че все аз им избирам вината по кръчмите, ама то май по-скоро мойто е "в царството на слепите, едноокият е цар" Wink покрай мене и мъжо и той стана винопивец, че даже и членска карта на Casa Vino  си има.
сега на рейса намерили едно телешко във фризера на кораба и моя чревоугодник, заедно с другите веселяци край него, да направи пастърма  ooooh! дето през живота си не е правил такова нещо! и я метнали в машината да се суши!  Joy и сега от Сингапур си взел едно винце, щото има пастърмица "Каберне, вика, съм поръчал да ми донесат, че другите не им ги знам!" ... паднала съм!  Laughing
иначе и аз малко пия, особено пък напоследък!   ooooh! но като е добра компанията и мезето Wink ...нищо не се знае. и съм много "ЗА" това с виждането - само малко да се стабилизира положението с бебето и съм на линия. аз даже на работа си мисля да се върна в края на месеца, че вече съвсем подлудях.  Sick

# 95
  • Varna
Агирче,

Виждам, аз, че си намерих дружка винопийка....точно по мъничко обичам и аз. И мене ме използват за винарче по ресторанти. Обаче моят мъж той закърмен със Загорка, не мога го науча да пие вино. Пие той винце, но предпочита биричка. Един ден  отиваме на тая яката механа Чучурите дето е на ул. Пнагюрище, която е на два етажа и пускат тежки Македонски песни. И една атмосфера има, на харамийска къща, и стая музика само за тънка ракия / не че пия ракия / и тежкУ чИрвено винУ. И той моя Убавец поръчва бираааа....и сЪ ИдосФа кака ти ...застанах на Ф и вика....стига си простял с
тая бира, ми поръчай едно хубаво червено винУ....Така открих на ТодороФФ червените вина Wink

Но тази вечер си наливам чаша Търговищко шардоне / да знаете от няколко дена са го увеличили с почти два кинта #Cussing out #2gunfire / защото съм си запекла едно пиленце с лимонЬ и много, много мерудии . А във Флейвъра печеното става напраУ убиец smile3508

Ха наздравИ   

# 96
Здравейте,мили морячки!
Изчетох чинно какво сте писали и ми стана едно мило като се сетих за моята младост и всичко,свързано с моята сватба.Че беше преди почти 35 години.Но спомените остават за цял живот.При нас всичко стана толкова бързо,че докато се осъзная и вече бяхме женени.Нито за миг не съм съжалила за това,Бог ми прати много добро момче.
Вчера имах излизане,вечерта ходихме и на гости.А днес малко  wash hang 1ironing  food002
Пък и компютъра беше зает.На мъжо един от корабите им има проблем насред океана и цял ден то не бяха телефони,имейли и т.н.Сега май нещата се пооправиха и отиде да гледа мач.
Отивам да спретна нещо за мезе на винцето.
Наде,честито пристигнало ти момче.Дружината се увеличава,остава да си дойде главния морски.
Приятна вечер,момичета. HugНаздраве!

# 97
знам я аз "Чучурите"... такива спомени имам от там за тежки маси, че направо срам ме хваща  ooooh! там катъка и чесновите питки са убиец! само с това съм се нахранвала! всичко им е много добро! имаше един голяяяяям  cook на скарата в средата, дето така стръвно ги мяташе мръвките!  #Crazy само циганския оркестър малко досажда като тръгнат на просия по масите, ма си е колорит на кръчмата.
иначе, ние вкъщи по пиене си пасваме, с изключение на ракията - аз не пия, да не си помислите друго!  Wink той пък не е по сладките питиета, но иначе ми прави компания на виното в заведения... пардон, правеше! Wink последно беше доволен, че има щатен шофьор вече на разположение  Laughing

хайде наздраве и от мен!

# 98
Делти, ний дето винцето не ни е много по вкуса, не сме ли ти дружки  Wink , ама ха
Значи и аз като Делтув, простея с тая бира  Wink , ама кво да правя като съм жадна, предпочитам биричка  Laughing .  Сега в тия студове май ми е по-сладко ракийка да пийна  Laughing  Наздраве!

# 99
  • Varna
Веселче,
Ти си водкаджийка, шЪ праЙш колорит на масата Wink Пък с бирата шЪ простеЙм лятУскЪ cheers

Иначе предпочитам там да ходя по обяд, когато ги няма СигЪнитИ. Не мога си чуя думата от тях, а предпочитам оная тежката Македонска музика дето я пускат от някъде.

Агирче,
Имат и едни картофки...ммммм как ми замириса сега на тяяях. И аз си ги правя у дома, много е лесно, но другичко е друг да ти ги наготви и да ти ги сервира. Аз пък се наяждам с тези картофки и няколко залъка от питките. Но някай път така ги препичат, че ми е трудно даже да си откъсна хапчица. Затова предупреждавам да не препичат.

Айдеее, отворихме рЮстУрантааааа Laughing

# 100

Добро утро! Хубава седмица за всички! И малко свежест  Wink , че все бяло, бяло много ми умръзна  Laughing

# 101
  • Varna
Ох, любимото ми жълтУУУУУ newsm68 Благодаря  bouquet Веселче.

Не че не обичам бялото де....ама повече настроение не вреди Simple Smile

Ха, ДобрЮтрУУУ!!!

# 102
Здравейте морски принцеси! Hug
Не мога да ви изчета.Тъкмо си направих едно кафенце и седнах на компютъра.
Няколко дни не съм се спряла-уж е студено навън,а ние бяхме пак  по улиците.Свършихме доста от задачите които си бяхме набелязали.Събота и неделя му ударихме един релакс с мъжо-малката беше при майка ми,а ние си починахме.През деня срещи и кафе с приятели,а вечерта излизане и луд купон.
За съжаление днес съм решила да изпростявам-трябва да чистя,да готвя, да гладя и т.н.Но няма как-след толкова хойкане,трябва и тази работа да се свърши.
Делте и аз съм фенка на винцето,най вече на домашното.Но ако няма такова -пия и купешко.Мъжът ми също е фен на бирата,тъй като знае какви стабилизатори и ароматизатори слагат в купешките вина,но като идем на ресторант го навивам да ми прави компания с виното.

Всички телевизии говорят за Уитни Хюстън.Тъкмо слушам и гледам Бтв.Тя е единствена-такъв голям талант няма по света.
ЗА МЕН ТЯ Е ЗВЕЗДА ОТ КЛАСА!!!
Да почива в мир.

# 103
Добро утро! Hug
Добро утро!
Пожелавам ви една страхотна и щастлива седмица!
Обичайте и бъдете обичани в седмицата на любовта и не само.Simple Smile)
Веси,чак ми замириса на пролет и минзухари. Simple SmileНе на мен бялото никога не може да ми омръзне.Обичам снегове.Simple SmileНо вие си ме знаете де. Hug

И не забравяйте усмивката,защото тя е ключа към всяко сърце. Grinning
Целия свят скърби за Уитни,тя беше несравним талант.

# 104
Добро утро и успешна седмица и от мене!  Hug

Натали, благодаря за кафето. Ама наистина си много хубава да кажа и тук  Mr. Green Grinning

Общи условия

Активация на акаунт