Съпруги, чиито мъже пътуват по море-26

• 44 301
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Слънчева и топла седмица и от мен, морски принцеси!  Hug Благодаря за кафето!

Сега му е времето и за вино, и за шоколад, и за любов   Wink  така че смесвайте, която с каквито пропорции разполага, и да ви е много, много сладко!

bouquet

# 106
Здравейте,момичета! Hug
Почнахме още една седмица,пожелавам ви да е спорна и успешна. Изпълнена с много празнично настроение. newsm44
Натали,чудесно кафенце,тъкмо ще си пийна след обяд.
Кой каза,че е зима.Я,какви минзухари са цъфнали в градинката на Весето.
Но да не забравяме, днес се навършват осем години от гибелта на "Хера". Flowers Rose Flowers Rose

# 107
Божкеее,вие не са спирате бе! lalalalaНе мога да изчета писанията.За един ден изчезнах и съм изтървала толкоз приказка!!Ама много се радвам,че всички пишат ,това означава според мен ,че им е хубавооооооооо,което пък това е мноооооого ,мнооооого хубавоооо!! newsm53
Маме,благодаря ти,че ни напомни.В памет на жертвите на Хера поставям цветенца Flowers Rose Flowers Rose и нека никога повече да не се случва подобна трагедия в морето Praynig
Веси,много са красиви тези предвестници на пролетта,дето я чакаме с толкова нетърпение след тези студове.Искам и в моята градинка да стане така,ама не мога да си завъдя минзухари,с кокичетата май мъничко се справих.Пожелавам ти ,като му дойде времето да ти се връщат тези хубави емоции с малкия голям мъж!!
Гери и аз ще го оставя на топло бенджамина и ще му ударя един молебен до пролетта за даврандисване Praynig
В къщи емоцията с младите стигна то етапа-малкия морски си поиска булката Praynig,дадоха му я Hug(той казал на баща и ,че в него му била последната надежда да не я даде,щото размислил,ама нямало как да си върне пръстена без скандал Joy Joy Joy),ама като не станала фатката Joy Joy Joy,аз отивам днеска да вземам чехличките щото продължаваме с веселата организация.Добре,че всички са с чувство за хумор над средното ниво,даже към отлично и е много приятно да се организира-поне -за сега!!!Да не чува дявола всичко да се нарежда както иска младежта.
Мнооого се радвам,за наличието вече на две любителки на виното,щото като се събираме да има кой да избира винцето!!!
Агирче,като те гледам как не можеш да си стоиш и ти на дупето в къщи  smile3540да не си родена на 3,12 или 30????Имам едни такива наблюдения и понеже ми е интересна нумерологията,щото пък съм фенка на математиката и се ровя в такава литература!! smile3529
Вале,много е хубаво като ти дадат такава домашна отпуска,направо се чудиш какво по напред да направиш без ремаркенцата.После пък ти става мъчно за тях дори и два дена да ги няма-работата,хем сърби хем боли Joy дето се казва!!Поне едно време при мен така беше!!
Аз вече свършвам с великите си съждения и се отлепям от къщи.Пожелавам ви спорна и весела размразена седмица  love001  love001  love001

# 108
  • Varna
Туко що се прибирам,
Хапвам набързо и пак паля тротинетката. Много ми е добре като съм затрупана с много неща за свършване.

Наде,
Само три числа си сложила, не е вярно, че само те обичат да хойкат. Peace И от другите номера препускаме да пушек сЪ  дига  animal037

Валиванче,
Ако имах домашно винцИ, дЪн мислиш, щях да сЪ моря с тези купешките със стабилизатУрИтИ #2gunfire

ХаДи мятам сЪ отново на коня smile3540 и отнова хващам пътя. Нумеролозите са сбъркали с моя номер нЯщУ Laughing

# 109
Гери Сян ,благодаря ти! Hug
Ама и вие двамата с Еди сте страхотни сладури. Hug
Наде,аз не се интересувам от нумерология,но също не ме свърта на едно място изобщо.Родена съм на 12.01 Grinning
Агира,ако знаеш как ме беше хванал съклета като бях бременна с Ники,добре че с Ивет карах лека бременност та не се спрях до края.Ама пак качих 28 кила де:)
За ''Хера'' си спомням,беше ужасно тъжно. Cry

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 16:01 от Nataliiiiiii

# 110
ИЗЛЯЗОООООООХ!!!! за пръв път от 10 дни!  newsm68 малко сметки да платя. то не било никак студено! аха, аха и кокичета и минзухарчета да се покажат! не ме интересува - довечера и на испански отивам - това бебе все пак го гласим да ходи по света!  Grinning

Наталка, аз съм едва в началото и едва не откачих, добре че мога да работя и в полу-легнало положение!  Praynig
Наде, на 24-то число съм родена Simple Smile ще ми е интересно какво ще ми намериш за това. И на мен са ми интересни тия науки, ама по-скоро към астрологията залитам. не че съм хукнала да правя хороскопи - по-скоро ми е интересно да откривам у хората типични черти Simple Smile
Веселче, то не че аз не "прегрешавам" с бира! Simple Smile даже много обичам, че и май напоследък, заради колата, предимно това пия. но винцето си ми е в кръвта.  Embarassed

Светла памет на момчетата от"Хера". Дано всички морски богове пазят момчетата ни, където и да са!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 111
Наде, май тука компанията е от тия дето не могат да седят на едно място  Wink и съвсем се обърка нумерологията  Joy с нас  Joy
Делти, мисля да идвам тия дни с една приятелка, ще ходим на фризьор , щото тука си нямаме  Laughing , имам домашно винце, ще ти донеса да пийш и да ма споменуваш  Wink
Агира, бирата и аз покрай колата пропих, щото никъде не ходя пеша, ама сега с новите закони дето са в сила си е опасничко  Wink
Днес така съм се заразила с тия цветя, че толкова семена си накупих  Laughing , цял слетобед сея, дано се хванат и на пролет да си напълня саксиите, че имам цяла сурия  ooooh! празни....тъкмо като се върне капитана да са пълни, че той хич не обича да гледа колко пари за цветя давам, а аз понякога прекалявам  Wink
 Praynig Моля се никога да не се повтаря трагедията с Хера.....покрай този кораб много загатки и истини се погребаха...

# 112
За "Хера" - мъжът ми изгуби приятел от училищните години от там. Но така и не се намери тялото.... неговите близки още вярват, че той е жив! Praynig

Наде, честито ти снахичка! Heart Eyes Да си я гледкаш и да и се радваш Heart Eyes

# 113
  • Varna
За Хера.....писах, писах и изтрих Cry

Светла им памет на момчетата Flowers Rose  Да не сме на мястото на жените им.....милите момичета,....ами дечицата и те...........

Малеййй, Веселчеееййй,
ти глезиш многУ кака си ДелтУваааа Hug Ама като гледам навънка как вали сняг, какъв ветОр излезееее ooooh! олеййй, олеййй, дЪл шЪЙ тъй вече всяка зима newsm78 Незнам дали ще може да се дотътриш тая седмица.

Добре, че свърших доста работа днеска навънка. Че утре пак закотвена тука  ooooh! А се канех да тръгвам на тренировките ми през седмицата.  Пак няма да мога, да не рискувам дЪн сЪ лЪзна .....

Ей, мЪ вечИ дажИ съм сЪ лЪзнЪла Laughing 

едва сЪм сЪ Фанала за бамбукО Joy

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 20:56 от DELTA_DELTA

# 114
Делтии, много сладко мечи си  Heart Eyes

# 115
лудо време, момичета!!!  Hug излязох в пороя и три часа по-късно трудно си познах колата, затрупана от снега! ако знаех, че така ще се промени времето, много щях да се замисля дали да хайманя навън. утре се канех да ходя до фирмата да пратя на моето момче подправките, дето му купих - гласи се да повтаря опита с пастърмата!  Wink

обаче в това време, само на топло ми се стои! Simple Smile

# 116
Честит ''Свети Валентин'',мили момичета!
Обичайте и бъдете обичани!
Ах,защо не си до мен сега,
да ме погалиш с ръка,
и заедно да споделим
празника на любовта!

честит имен ден на valivana и нейната половинка!
Момичета ,желая ви красив празник!

# 117
  • Varna
            Честит Трифон-Валентинов!  smile3503

Агирче,
А на мене ми отиде кожухчето от тоя дъжд. Стана на петна....кой знае каква мръсотия е текла отгоре ми newsm45  Имам една гумичка за петна, но незнам дали ще помогне да изчистя, красивата си дрешка rotfImao

Поздрави на Валиванка и на нейният ВаливанчУ!!!
Хитруша тяяяя,  и на двата светеца била кръстенааа smile3521 и на православният
който беше сега на 10 ти и на католическия....днешният Wink

# 118

Честит Празник!Който както го чувства,това да празнува.Но най-добре и двете - съчетанието на вино и любов най-го обичам. Joy
Поздрави на Валиванчето и Валивончов!
Весел и слънчев ден,Принцеси морски! Hug

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 09:23 от mamaR

# 119
Честит Празник на Любовта, мили момичета!
Винаги пазете огъня на любовта!

Едно кафенце за начало на деня:

Честит Трифон Зарезан!

Общи условия

Активация на акаунт