Благодаря за кафето! Сега му е времето и за вино, и за шоколад, и за любов
така че смесвайте, която с каквито пропорции разполага, и да ви е много, много сладко!

Не мога да изчета писанията.За един ден изчезнах и съм изтървала толкоз приказка!!Ама много се радвам,че всички пишат ,това означава според мен ,че им е хубавооооооооо,което пък това е мноооооого ,мнооооого хубавоооо!! 
и нека никога повече да не се случва подобна трагедия в морето 

,дадоха му я
(той казал на баща и ,че в него му била последната надежда да не я даде,щото размислил,ама нямало как да си върне пръстена без скандал
),ама като не станала фатката
,аз отивам днеска да вземам чехличките щото продължаваме с веселата организация.Добре,че всички са с чувство за хумор над средното ниво,даже към отлично и е много приятно да се организира-поне -за сега!!!Да не чува дявола всичко да се нарежда както иска младежта.
да не си родена на 3,12 или 30????Имам едни такива наблюдения и понеже ми е интересна нумерологията,щото пък съм фенка на математиката и се ровя в такава литература!! 
дето се казва!!Поне едно време при мен така беше!!

И от другите номера препускаме да пушек сЪ дига 

и отнова хващам пътя. Нумеролозите са сбъркали с моя номер нЯщУ 

малко сметки да платя. то не било никак студено! аха, аха и кокичета и минзухарчета да се покажат! не ме интересува - довечера и на испански отивам - това бебе все пак го гласим да ходи по света! 
ще ми е интересно какво ще ми намериш за това. И на мен са ми интересни тия науки, ама по-скоро към астрологията залитам. не че съм хукнала да правя хороскопи - по-скоро ми е интересно да откривам у хората типични черти
даже много обичам, че и май напоследък, заради колата, предимно това пия. но винцето си ми е в кръвта.
и съвсем се обърка нумерологията
с нас 

празни....тъкмо като се върне капитана да са пълни, че той хич не обича да гледа колко пари за цветя давам, а аз понякога прекалявам 
Моля се никога да не се повтаря трагедията с Хера.....покрай този кораб много загатки и истини се погребаха... 
Да не сме на мястото на жените им.....милите момичета,....ами дечицата и те...........
Ама като гледам навънка как вали сняг, какъв ветОр излезееее
олеййй, олеййй, дЪл шЪЙ тъй вече всяка зима
Незнам дали ще може да се дотътриш тая седмица.
А се канех да тръгвам на тренировките ми през седмицата. Пак няма да мога, да не рискувам дЪн сЪ лЪзна .....
едва сЪм сЪ Фанала за бамбукО
излязох в пороя и три часа по-късно трудно си познах колата, затрупана от снега! ако знаех, че така ще се промени времето, много щях да се замисля дали да хайманя навън. утре се канех да ходя до фирмата да пратя на моето момче подправките, дето му купих - гласи се да повтаря опита с пастърмата!

Имам една гумичка за петна, но незнам дали ще помогне да изчистя, красивата си дрешка 
и на православният
Препоръчани теми