Къде срещна МЪЖА/ЖЕНАТА?

• 46 211
  • 273
  •   1
Отговори
# 210
Ти си добре. Аз бих се самобичувала, че не избрах нещо друго вместо да създам семейство, но исках да видя и това какво е. Много скучно ми се вижда - няма време за истински важните за мен неща. Иначе аз се омъжих на 18 първия път (колкото за статистиката) и бракът ни продължи няма и 2 години.  Laughing
то така ама беше късно ... за самобичуване ... на 24 вече имах две деца  ooooh! ... Бързата кучка ... и нямаше много време за мен самата ... На 25 реших да ставам студентка и така 5 години, между семейството, даскалото и работата ... Пак не намерих никакво време за самосъжаление ...
После станаха едни неща с бившия, но не ми се връща назад и ... на 30 станах мома второ издание ... че до 37  Joy Joy Joy Joy

# 211
Дано и тук не ми направят забележка ама какво да кажа - женска му работа.  Laughing
Та ти поне си имала към какво да се стремиш, а аз вече съм изучила, деца нямах от първия брак, оставих добре заплатена работа, за да гледам дете (сега). На работа вече не мога да се върна, нямам време и за другите си хобита и се чувствам яко прецакана. Много се възхищавам на жени като теб, които оправят живота си след това. Особено много харесвам студенти на по 30 години и отгоре. Важното е човек да се развива. Спирам със спама.

# 212
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Живеехме в един блок, но той беше батко за мен тогава и не ми е правил впечатление  Simple Smile Аз бях на около 12-13, той на 18-19. Когато бях на около 16 години, започнах да ходя в един интернет клуб до нас, където той започна работа и с течение на времето се открихме  Crazy Та до ден днешен...близо 10 години  Simple Smile Сега живеем пак в същия блок. Само, че аз се преместих 10 етажа над нас  Simple Smile

# 213
  • Разград-София
Запознахме се  в интернет играейки една игра (Diablo II в BattleNet) ....  Mr. Green

# 214
  • Стара Загора
Съседи сме,бяхме и съученици 3-4г , но нещата се случиха когато бяхме на 17г .

# 215
  • София
Страхотно звучи! И вятърът ви отвя чак в Шанхай?!  Hug

# 216
И нас ни запозна ICQ - традиционно. Тъкмо се бях "изморила" от себе си и бях решила, че преставам да се виждам с мъже и когато все пак ме покани на среща след около месец-два приятно общуване, реших да отида. Пък то взе, че ми хареса. И така Wink

Няма да влизам в подробности, но също мисля, че онлайн запознанства имат мнооого предимства пред офлайн запознанствата, още повече пък когато говорим за хора, които са на над 30-35. Запознанствата по барове, дискотеки и в компании на приятели (каквито почти вече няма свободни), стават все по-трудни.

Само не мога да разбера защо този прекрасен "инструмент за запознанства" като ICQ престана да съществува? Някакси не ми се струва същото в сайтовете за запознанства...

# 217
Мисля, че още си го има..даже някои хора си пишат в него...но след скайп, а и другите безброй програми и сайтове потъна в небитието.
Но има де...има някои, които си го ползват и харесват.

# 218
Сигурно го има, но едва ли може да разчита човек да открие кой знае каква маса хора  там. А Скайп и фейсбук, за съжаление, нямат тази прекрасна търсачка за непознати, която ICQ имаше.

# 219
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
С бившото ми гадже, се запознахме в една интернет игра - Lineage II  Mr. Green В момента сме си супер добри приятели и наистина имам чувството, че запознаствата в нета доста често се оказват по-силни и по-продължителни, отколкото останалите  Simple Smile

# 220
Защото се събирате по интереси.Ако нямаш нищо общо с даден човек за дни става ясно и се забравяте.
А реалните познати...излизате, срещате се случайно или не...нямате нищо общо, но ви събира ваш познат.Като започнете малко повече да общувате, докато се изясните, че няма да стане минат 2 години... 
И моят бивш приятел е от форум.Много готин човек е, благодаря на съдбата и форума, че ме срещна с него. Той не знам дали благодари де   Joy  Но поне в моя живот, той изигра важна роля.

# 221
  • София
...мисля, че онлайн запознанства имат мнооого предимства пред офлайн запознанствата, още повече пък когато говорим за хора, които са на над 30-35. Запознанствата по барове, дискотеки и в компании на приятели (каквито почти вече няма свободни), стават все по-трудни.

Само не мога да разбера защо този прекрасен "инструмент за запознанства" като ICQ престана да съществува? Някакси не ми се струва същото в сайтовете за запознанства...

ICQ като че стана по-малко място за запознанство и общуването там сякаш вече не се тълкува толкова "търся си", колкото като едно приятелско говорене с отворен край. Без зареденост с тежки очаквания за партньорство и/или брак.

# 222
На работа се запознахме. Работехме в МОСВ и се наложи един ден по работа заедно да се "разходим" 3 пъти до Външно с разни документи. Преди това не се познавахме, само се бяхме мяркали по коридорите. Запознахме се, говорихме много цял ден, харесахме се, вечерта излязохме на среща, а в края на седмицата заживяхме заедно и така вече 11-та година - къде с добро, къде с лошо, но хубавото е водещото.

# 223
  • София
...така вече 11-та година...

Joy
 Hug

# 224
  • Burgas, Bulgaria
на ъгъла пред дискотеката  Mr. Green ..... и от тогава на дискотека не съм ходила , май станаха 8 години  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт