Къде срещна МЪЖА/ЖЕНАТА?

• 46 223
  • 273
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Моите връзки(и не толкова връзки) винаги са били с хора от училище/университет...
...С две от другите 3 момчета в курса също съм имала вземане-даване Laughing   

Лелее, ти си ги овършала  Hug
При мен пък хич не се получава в училищна и работна среда. Някак друга ставам - по-сериозна и дръпната. Хич не ме и кефят задявки от колеги - спирам да ги приемам сериозно и страня от тях.

Обаче от нета... леле-мале! Като теб, Belle-Etoile, в университета на n-та степен  Embarassed

# 196
Абе то колко съм ги овършала...С единия ме е срам, че съм се занимавала  Laughing
Но в училище ги бях овършала целия випуск  Joy И един от малките  Laughing  Но съм учила в женско училище и мъжете бяха кът, та не са чак толкова много..средно имаше по 2-3 момчета в клас, в последната паралелка цели 6  Laughing
Аз винаги с мъжете се сдушавам с мъжете или съм част от 3-4 момичета, които си седят в групичка или с момчетата  Rolling Eyesне, че го целя, но това са ми представлявали компаниите.И от дума на дума и се получава.
Със съфорумника сигурно година си пишехме и нямаше абсолютно нищо, докато не се видяхме на форумна среща  Laughing То всъщност по интернет като се замисля  Laughing Още двама съформници  Joy
Никога не съм имала връзка след случайна среща, познат да ме запознае или нещо такова  Rolling Eyes
Абе походила съм си  Laughing А мъжът ми беше чист и невинен с 2-3 връзки от по един месец  Laughing

# 197
  • София

Е, те т`ва е моята конфигурация сега: аз - находила се, мъжът ми - целомъдрен. Не знам как ще завърши цялата работа накрая, щото на мен вече не ми се ходи... Да не вземе на него да му се приходи...

# 198
Ами моят споделя, че му се ходи, но казва, че от друга страна иска да си е с мен, а и не е фен на изневери, изоставяния и лъжи. Той е ревнивият в ситуацията, мрънкащият и общо взето като жената във връзката Laughing
В училище е бил много притеснителен и затворен и първата му приятелка е след завършването.Докато не го хванах не му вървеше особено с жените. А и от както е с мен не е имало проблеми-1,2 пъти някакви са се навъртали. Не е някой женкар.Сега се чувства по-уверен и готин и му се иска да е ерген  Laughing да може да им го върне на всички женища. Но не смее и не му се иска наистина.

# 199
  • София
Само не задълбавайте в това какво му се иска, какво не му стиска... Че работата ще стане сериозна. Оттам - директно към разните му есперименти и разочарования, и мъка, и драма...
Вярвам, че разбираш  Wink

# 200
И ние сме от тая конфигурация  Laughing
Въобще не ми е хрумвало, че ще му се прихожда. Да е ходил когато му е било времето, ха  Laughing

# 201
6 месеца си писахме заедно с други в един чат... Ходихме по срещи с хората там, но когато аз отидех той беше зает и обратното  Simple Smile Накрая се срещнахме на една национална среща в един областен град Mr. Green Mr. Green Mr. Green... И от там нататък е история Simple Smile  bowuu bowuu bowuu

# 202
  • До морето
Беше гадже на моя позната, която го доведе в компанията. После те се разделиха, тя се отдалечи, а той остана в компанията. Половин година по- късно започнахме връзка  Heart Eyes

# 203
Беше ми шеф  Laughing

# 204
Само не задълбавайте в това какво му се иска, какво не му стиска... Че работата ще стане сериозна. Оттам - директно към разните му есперименти и разочарования, и мъка, и драма...
Вярвам, че разбираш  Wink

Засега такъв риск няма.евентуално след години.
Аз имам ясната представа, че е изключително малък шанса да си с някой цял живот и да не сте си изневерявали Peace И знам, че някой ден ще се изправим срещу това..няма значение дали аз или той ще е прегрешил.
А и аз съм по-голяма въртиопашка от него  Joy

# 205
  • Живее на Луната

Моя все още ми е  Laughing

# 206
А така. Аз като една задръстенячка не бях правила секс докато не станах студентка.  Laughing И там директно се омъжих за първия мъж в живота си. После се разведохме, понатрупах малко опит и сега пак се омъжих.  Laughing Определено съм доста назад от болшинството като се замисля...  Rolling Eyes

# 207
А така. Аз като една задръстенячка не бях правила секс докато не станах студентка.  Laughing И там директно се омъжих за първия мъж в живота си. После се разведохме, понатрупах малко опит и сега пак се омъжих.  Laughing Определено съм доста назад от болшинството като се замисля...  Rolling Eyes
Joy Joy Joy Joy

Е, аз първия път бях "задръстенячка" и се омъжих на 20 се за първия обърнал ми внимание Wink Поживяхме 10 години , после по наваксах като теб и сега съм доволна от живота и избора си  Laughing Laughing Laughing

# 208
Ти си добре. Аз бих се самобичувала, че не избрах нещо друго вместо да създам семейство, но исках да видя и това какво е. Много скучно ми се вижда - няма време за истински важните за мен неща. Иначе аз се омъжих на 18 първия път (колкото за статистиката) и бракът ни продължи няма и 2 години.  Laughing

# 209

Аз напуснах, защото колкото и вълнуващо да беше да се зяпаме в офиса и да си пускаме ръце, беше много трудно да се крием пред другите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт