Новите ви книги - 10 тема

• 59 446
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Съвсем скоро приключвам с "Дъщеря на съдбата" на Исабел Алиенде и много ми хареса, както и "Къщата на духовете"  Heart Eyes По този повод с кои нейни книга ми препоръчвате да продължа? Определено искам да прочета още от тази авторка  Grinning
С продължението на тия двете като начало, на мен и "Ева Луна" ми хареса, а и "Островът под морето" също.

# 436
  • Benelux / Varna
Аз нали съм фен на Алиенде, препоръчвам да довършиш трилогията, после Ева Луна и продължението й, Инес- моя душа...другите още не съм ги чела , вземам я на порции Simple Smile

# 437
Аз като фенка на Зюскинд препоръчвам горещо "Парфюмът", а също така и една много интересна книга на един български писател и философ( но н е философска книгата му,поне не толкова колкото книгите на познатите ни философи) Тодор Тодоров "Приказки за меланхолични деца",а най-горещо препоръчвам Вирджиния Улф,наскоро прочетох "Вълните", а сега довършвам "Между действията". Peace

# 438
От доста време не съм писала тук. Моята нова книга е Аз, Мона Лиза - Джийн Калогридис

Имам подарък ваучер от една книжарница и с интерес ще се върна да прочета темата, за да си набележа книги.

# 439
  • Видин
Аз, Мона Лиза - Джийн Калогридис

Как е  Grinning

# 440
Интересна е, но съм в началото.

# 441
  • Belgium
Ismena, аз бих ти препоръчала след като довършиш трилогията на Алиенде, да продължиш с "Моята измислена страна", "Сборът на дните" и "За любовта и сянката".

Първите две са силно биографични, Алиенде страхотно описва своя живот, който е динамичен и изпълнен със събития. Особено интересно ми беше да науча за управлението на военната хунта във Венецуела.

# 442
  • USA, Steak State

# 443
  • Пловдив
Една от книгите, които си взех от библиотеката, е тази:

Прочетох,че е част от трилогия,но мога ли да я прочета преди "Машини за любов", която всъщност е част 1-ва от трилогията Thinking

# 444
Една от книгите, които си взех от библиотеката, е тази:
http://photo.goodreads.com/books/1328656096l/13457015.jpg

Прочетох,че е част от трилогия,но мога ли да я прочета преди "Машини за любов", която всъщност е част 1-ва от трилогията Thinking

Аз я четох наскоро и много, много ми допадна. Simple Smile
Любопитствах за трилогията (из нета) и прочетох, че няма значение в какъв ред се четат книгите. Просто има известно повторение в някои от героите, до колкото схванах, а не че историите са свързани.

# 445
  • Пловдив
Мерси за бързия отговор Hug

# 446

Има доста добри отзиви за тази книга а и ми се струва интересна на мен поне . Когато приключа с другата ми книга ще започна и тази .

# 447
  • София
Кръглата риба е супер, аз ги четох отзад напред, те така и бяха излезли преди. Сега гледам това е ново издание, явно много хора са я харесали.

# 448
TheBlackWidow - ще очаквам да споделиш впечатления от Чест на Елиф Шафак.

# 449
  • USA, Steak State
TheBlackWidow - ще очаквам да споделиш впечатления от Чест на Елиф Шафак.

Предполагам, че докато и дойде реда, вече друг ще е споделил мнение в темата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт