Новите ви книги - 10 тема

• 59 414
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
От днес - "Тайната на Йеронимус Бош" от Петер Демпф http://shop.pingvinite.bg/?cid=3&pid=22591

# 496
# 497
# 498
  • USA, Steak State

# 499
Лу, как намираш тази на Саган? Скоро изчетох последната й издадена и макар че не се оплаквам, но спрямо първите й е далеч... А тази също съм я чела, но имам "неясен" спомен, че ми допадна, макар и не свръх.

# 500
  • Belgium
alen mak , утре ще я започна и после ще дам отзив.

На мен най-любима на Саган ми е "Добър ден, тъга", но аз не съм задълбочен познавач на творчеството и  Peace

# 501
Аз днес се сдобих с тези двете от една сергия, малко на късмет ги взех, така че се надявам да ми харесат:

# 502
  • USA, Steak State

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 00:17 от TheBlackWidow

# 503
  • Belgium
Stardust, романът на Луис Сепулведа е страхотен  Laughing

Не си сбъркала с избора.

# 504
Лу, и аз такова усещане имам! Grinning

# 505
  • Пловдив
От един дядо на спирката си взех "Кръстникът" за 2лв. Купих и още една (за левче)"Донжуанките" на Марсел Прево, някакви отзиви за нея?

# 506
  • USA, Steak State

# 507
  • София близо до Витоша
Детето и Ние

# 508
  • Пловдив
Не мога да не се похваля с новите си книги от днес - книжарница "Литера" в Пловдив (на "Джумаята" или сега "Римски стадион") предлага книги на Колибри по 5лв, колкото е цената в сайта им.

Има много заглавия, аз лично си харесах още няколко, но се въздържах засега  Blush Доста книги има от поредицата "Съвременна европейска проза"  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 19:03 от *Буб*

# 509
  • Belgium
"Народна топка" е страхотна книга  Laughing

Да дам отзиви за "Един неясен профил" на Франсоаз Саган - хубава книга, лесно се чете, настроението е типично за Саган - тъга примесена с безделие, които се просветляват само от присъствието на любовта.

Аз си взех книга на любим детски писател, която не съм чела. Освен това видях, че издателство ПАН преиздава поредицата за Анн от "Зелените покриви"  Heart Eyes Тук сме си говорили доста за нея и понеже предишният тираж беше изчерпан, новината е много хубава.

Общи условия

Активация на акаунт