Новите ви книги - 10 тема

• 59 373
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Ямбол
Днес от битпазар си закупих 4те книги за 6лв.
Мисля да започна с Любен Дилов.  Mr. Green

# 586
  • USA, Steak State
Моля те прочети първо българската, че ми е ужасно интересно дали е добра. Ще поръчвам книги и да знам дали и тя да е сред тях. Simple Smile
Планирах първо нея да почна, а после Кинг, но Лазар вече е при братовчедка ми, а Стийв ще почака до юни. Все пак, ако/като ги изчета скоро, ще споделя мнение. Simple Smile

Късно е чадо, вече си я купих.  Mr. Green

# 587
Лошо няма. Simple Smile

# 588
  • Където си поискам:)
Здравейте, Hug
вчера си купих книгата за любовната история на Коко Шанел и Игор Стравински Simple Smile
http://www.colibri.bg/resultsb.php?book=499 .
Снощи я започнах и мисля,че ще е доста интересна и завладяваща. Знам ,че има и филм, не съм го гледала, но предпочитам първо да прочета книгата. Вие чели ли сте я ?

# 589
Да, чела съм я и е най- слабата книга, на която съм попадала в последните месеци. Но тъй като всеки е с различен вкус за литература, дано да ти хареса.

# 590
  • USA, Steak State

# 591
cerera ще чакам отзиви за „Поверително от кухнята“ – Антъни Бурдейн

И аз.

Най-накрая стигнах до тази книга Mr. Green Стилът му е много подобен на предаването - леко гаменски и провокативен. Разказва как е станал готвач, как е организирана работата в кухнята, всичко гарнирано с личните му истории, поднесено по много нестандартен и свеж начин. За сега съм стигнала до средата и ми харесва Peace

# 592
# 593
  • София
Моите нови от библиотеката - Вярната принцеса на Филипа Грегъри и Ключът на Сара на Татяна Дьо Роне  Peace

# 594
  • Belgium
От Панаира на книгата:

# 595
Ето и моите придобивки от Панаира на книгата  Party

# 596
  • USA, Steak State
Как неблагородно ви завиждам в момента!  Mr. Green

# 597
  • София
Има ли отстъпка в цените на пролетния базар на книгата (на панаира през есента имаше, ако не се лъжа)?

# 598
Някой, който вече е посетил Панаира, може ли да сподели мнение. Как е като разположение, има ли хубави отстъпки?

# 599
  • Пловдив
Ивиче , има тема за Панаира, там някои момичета писаха за отстъпки и присъствие на издателства  Hug
Моята най-нова книжка е от съфорумката Киф  Hug "Лъвицата Елза" от Джой Адамсън. Това е една от книгите, които ме накараха да чета като дете и ми е много мило и носталгично да я имам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт