Новите ви книги - 10 тема

• 59 381
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Талант на 2012,2013 г.
След перипетии по БГ пощи от една мила съфорумка на която благодаря от сърце... Hug Heart Eyes

# 571
Взех си:

"22 ноември 1963 " на Стивън Кинг. Книга за турбулентни събития, смесваща фантастика, романтика и трилър, а вече и с откупени права за филмиране. Очакванията ми са... гигантски!

+

"Грешният квартал" на Лора Лазар - нестандартна българска кримка; сравняват авторката с Агата Кристи, а историята разказва за мистериозен убиец, който се вдъхновява за престъпленията си от творчеството на Атанас Далчев. Звучи ми адски любопитно.

Сега на дневен ред е: намирането на свободно време!

Party

# 572
  • USA, Steak State
Моля те прочети първо българската, че ми е ужасно интересно дали е добра. Ще поръчвам книги и да знам дали и тя да е сред тях. Simple Smile

# 573
# 574
  • sofia
Ismena, ако купиш "Невидимят мост", ще те помоля за отзиви, защото и аз и се чудя  Laughing

Някой да е чел тази книга? Звучи интересно, но нищо не знам за авторката  Thinking

Аз я четох - не съм очарована - не е от друго, а не мога да разбера превода ли куца или просто малко по немски е дървен разказа...като за приспиване бива - сюжетът е симпатичен, но само толкова.
Всъщност, когато си я купувах, бях тръгнала за "Невидимият мост" - хем тематично ми се връзваше с пътуването, обаче я нямаха в този момент баш и си купих "Дамските вторници" Wink

# 575
  • Belgium
bomboto, благодаря за отзива и аз имах подобни подозрения  Laughing

Отпадна ми една книга от списъка.

# 576

Само че още съм на "Танго" и не зн кога ще стигна до тази Simple Smile

# 577
  • USA, Steak State

# 578
  • София
"Чест" - Е. Шафак

# 579
# 580
  • Стара Загора

# 581
Най-после успях да си купя първата книга на Елиф Шафак. Винаги, когато я търсех не се намираше в наличност. Вчера я открих в Пингвините и понеже имаха 24% отстъпка по случай 24 май се сдобих с още 2 книги.  Simple Smile

# 582
  • sofia
и
са моите новости.

# 583
  • София
bomboto с нетърпение очаквам отзивите ти, особено за 2рата книга, която още се чудя дали да купя Simple Smile

# 584
Моля те прочети първо българската, че ми е ужасно интересно дали е добра. Ще поръчвам книги и да знам дали и тя да е сред тях. Simple Smile
Планирах първо нея да почна, а после Кинг, но Лазар вече е при братовчедка ми, а Стийв ще почака до юни. Все пак, ако/като ги изчета скоро, ще споделя мнение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт