Новите ви книги - 10 тема

• 59 552
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Без никаква връзка с по-горните ви коментари към темата  Mr. Green , искам да кажа, че от днес вече продават "Чест" в Хермес. /Това за всички почитатели на Елиф Шафак Peace /

# 376
Нямам нищо против коментарите и то не заради друго, а понеже и аз самата колкото и да не искам не се въздържам и ги правя, но понеже се спомена,че бързо свършва темата, а има др. теми за коментари затова предложих.....но както вчера казах за мен не е много важно какви точно правила ще се установят- ще се съобразя с тях каквито и да са. Peace

# 377
# 378
  • USA, Steak State

# 379
от библиотеката :
"Черна пролет"-Хенри Милър
"На плажа Чезъл"-Иън Макюън
"Един подарен ден" - Ана Гавалда
"Тъмната арена" - Марио Пузо
 Избрах ги супер бързо книжките , защото ме чакаха ММ и малката , така че ще видим нямам кой знае какви очаквания .

# 380
  • Варна/Лондон

И  поредните ми подаръци от Вени! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 19:56 от Джеронимо

# 381
  • София
, и    Party
Първите две от Карфур с 25% отстъпка, утре ще се върна там, за да доразгледам дали е останало още нещо  интересно  Simple Smile

# 382
За рождения ми ден си подарих .Зачетох малко напът за вкъщи и направо настръхнах при описанието на мизерията,при отношенията бедни-богати,при това,че може едно момиче да бъде дадено за жена на някакъв възрастен ... #Cussing out още съвсем малко (на 11 години) . А какво ли ме чака нататък... Thinking SadА и тази си взех
А получих като подарък
Заинтригува ме анотцията и тук прекрасните коментари,които четох и бях споделила пред мои близки как ми се четат и че някога ще си взема и хоп изненада. Laughing

# 383
  • Видин
"Снежно цвете и тайното ветрило" в момента е на промоция в онлайн магазина на Хермес - цена 5.99. Поръчах си я заедно с "Колибата" и новата книга "Нишките на съдбата"

,

# 384
аманита, корицата ме привлича, сподели отзив за съдържанието като имаш, моля! Hug

# 385
  • София
Лу прочетох "Суши за начинаещи" Simple Smile Определно ми хареса  Peace Стилът на Мариан Кийс много ми допада и ще продължа и с други нейни книги Simple Smile

# 386
  • Belgium
Радвам се, че ти е харесала  Laughing

Друга нейна наистина доба е  "Бар Последен шанс". Това, което ми допада при Мариан Кийс е, че не е типичния чик лит, винаги има и една сериозна нишка в повествованието.

Последно от нея четох Rachel`s Holiday (не е преведена на български) и даже не бих я определила като чик лит, определно залита изцяло към мрачната тематика на рехабилитацията на наркозависими.

# 387
  • София
, , и

# 388
  • София
Последно от нея четох Rachel`s Holiday (не е преведена на български) и даже не бих я определила като чик лит, определно залита изцяло към мрачната тематика на рехабилитацията на наркозависими.
А от къде си я взе?Simple Smile Напоследък съм решила да включвам и английски книги сред четените, но не знам от къде се поръчват в нета!? Амазон!? Виждам, че и в книжарниците има много английски издания:) Дали сред тях има и такива, които не са преведени на бг? newsm78

# 389
  • Belgium
Ismena, аз поръчвам от e-bay.

Но конкретно Rachel`s Holiday си я взех от наша книжарница - Booktrading.
Имат доста добър каталог с английски книги и не са на прекалено високи цени. Имат много, които не са превеждани на български. От там си взех и Unseen Academicals на Тери Пратчет. Тя също не е превеждана на български все още.

Също така в някои от книжарниците на Booktrading има намаление от 10% на всички книги, закупени в неделя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт