Новите ви книги - 10 тема

• 59 537
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Стара Загора
48-те закона на властта

# 391
# 392
amanita, с нетърпение очаквам отзиви за "Нишките на съдбата", че и аз съм й хвърлила око  Grinning

# 393
Взех си "Изобретението на Хюго":

...на Брайън Селзник и нямам търпение да го започна!

Mr. Green

# 394
# 395
  • Видин
amanita, с нетърпение очаквам отзиви за "Нишките на съдбата", че и аз съм й хвърлила око  Grinning
Веднага щом ми пристигне (предполагам в сряда) я започвам и ще пиша  Grinning
И мен корицата ме привлича дяволски  Mr. Green

# 396
nice, новата ти книга звучи много интересно. Моля за отзиви.

# 397
peperuda , тази книга си има предшественик, в който за първи път се обяснява метода на Квантова синхронизация . Ако искаш я потърси и започни първо с нея . Peace

# 398
The Spell of the Sensuous, David Abram.

The Electric Kool-Aid Acid Test, Tom Wolfe.

# 399
  • Пловдив
Веднага щом ми пристигне (предполагам в сряда) я започвам и ще пиша  Grinning
И мен корицата ме привлича дяволски  Mr. Green

май и филм ще има по книгата...  Peace И аз се нареждам за отзиви

# 400
  • Benelux / Varna
Срещнах се с една българска дружка, поразрових се из текущата й библиотека и си харесах за прочит 4-ри книжки, така че вероятно това ще чета скоро време, за да й ги върна по-бързичко:

Започнах първо с последната.

# 401
Благодаря за инфото.  bouquet

# 402
# 403
звездичка, страхотен избор! Няма да съжаляваш.

# 404
Здравейте,

Отдавна не съм писала тук и сега си признавам, че влизам с една чисто користна цел. Simple Smile Съпругът ми издаде роман и искам да му помогна, както мога, за осведомяването на обществеността, че има такава книга. Защото на платен маркетинг няма как да разчитаме, а пък книгата е интересна и би се харесала на широк кръг от хора, стига те да разберат че съществува. Аз си мисля така де, нали мъжът ми я е писал. Embarassed

Заглавието на романа е "Добавено лято", автор - Евгени Черепов. Ето и повечко инфо и как изглежда книгата:

http://www.ciela.bg/index.php?p=book_view&aid=1024

Извинявам се, ако не съм уцелила точната тема. Надявам се не съм досадила, все пак сте четящи хора тук.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт