Пъзели 24

• 50 435
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Бързо редактирах, преди да се откажеш Mr. Green шегувам се, разбира се.
Ясно, че за всички финансовата част е важна, още повече за тези, които си имат семейства, деца... Ама нали важното е да си доставяме удоволствие в крайна сметка, а не цената, за която ще го направим.

# 631
  • Русе
Напълно си права, Блу, то обаче само да са децата, ами сега съм на рожден ден на близначки, после на тризнаци, след това сме ние и след това още 1 дете. Това в рамките на по-малко от месец. Че Коледа и нашите подаръци ми се струват малки чак Simple Smile. Така че добре, че си редактирала бързо.
А с желанията как ще стане, в новата страница да ги качим ли?
С нетърпение ще си чакам избора на кого да пращам. Наистина е голямо удоволствие.

# 632
Предните пъти май на мен ми изпращахте списъците с желанията, нещо съм забравила ooooh! Но сега може да ги слагаме в тези албуми wish list и така всеки по-бързо ще се ориентира. Или ми пращайте на мен, пак не е проблем Simple Smile
А иначе на теб наистина доста поводи за радости са ти се събрали, ама поне ще е неспиращ купон Grinning

# 633
  • Русе
Як купон ни чака.
За рд аз лично на теб пращах и ти го препрати. Така че както кажете.

# 634
КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ Close-mas:

1. Зори
2. Блу дрийм
3. Няма ме
4. Mimi_msm
5. Ментолка
6. Албена
7. Евето
8. Пухчо
9. Meggysan
10. Linkata

Линката, извинявай, че съм те пропуснала, беше ми писала на ЛС, ама кой да се сети Tired

# 635
Ами ако сме това да се тегли жребия та да се подготвяме от по рано  smile3508

# 636
  • Русе
Пухче,много хубави пъзели,и аз съм фен на Равенсбургер,нямат грешка  Peace

Ами ако сме това да се тегли жребия та да се подготвяме от по рано  smile3508

Ами не е лоша идеята,ако това е окончателния списък да действаме  Party

# 637
Вероники очаквам да ми отговори Peace
Да изчакаме до края на деня и утре се заемам с тежкия жребий Mr. Green

Аз да сложа и пъзелът ми как върви http://s1307.beta.photobucket.com/user/hobby_puzzle/media/blue_d … ml?sort=3&o=0
Кръгчето го направих по изображението на кутията, изненадващо парченцата съвпадаха идеално. Сега се чудя как точно да продължа да нареждам, макар че има лист с цялата картинка и нарисувани парченцата, но не ми се гледа нея. Единият вариант е да продължа така около кръга, другият е на посоки да редя тук-там Thinking

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 17:16 от blue_dream

# 638
Искаше ми се и на мен да участвам в Коледните изненади, но не знам къде ще ми беде местонахождението декември. И взех, че си напазарих предколедно!  Laughing Поръчах си килимче, имаше и папка, но беше за 500 части и не я взех (иначе е 43 лева, ако някой се интересува). И ето този пъзел: http://booktrading.bg/1016958%20Divan%20Japonais#.UKJpr1Tft0w .

# 639
  • на североизток от Рая
 Момичета, и на мен ми се искаше да участвам в томболата, но като че ли не мога да преценя още дали ще мога.
 Съжалявам, че през декември разходите са много, и то не само за подаръци.
 Ще се радвам на вас и вашите емоции. Hug

А моите пъзели от РД ги нареди щерката. Снимани са, но не са качени снимките. Ще ги покажа скоро.  Simple Smile

# 640
  • Русе
Момичета, ако някой се интересува
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=7903&refid=23574&webid=67
Не знам как са цените обаче, доколко е реално това намаление.

И още нещо http://www.mytoys.de/Ravensburger-Weihnachtsschmuck-1000-Teile-P … a03.02.05/2238257

За жребия какво решихте, ще го теглите ли?

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 21:47 от Meggysan

# 641
  • София

Вероники очаквам да ми отговори Peace
Да изчакаме до края на деня и утре се заемам с тежкия жребий Mr. Green
Може да не съм писала в темата от месеци, да не съм редила от още по-дълго време, но не мога да си представя да пропусна среща, или пък да отида на такава без да участвам в размяна на красоти. Не можете да се отървете от мен Laughing. Всъщност за малко да успеете, но blue_dream ме извади от релсите, по които съм се пуснала и трудно напускам напоследък Wink Благодаря ти  Hug

Деси, честита рожба. Много радост и любов да си давате взаимно, да сте здрави и щастливи, а останалото само ще си дойде.

# 642
КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ Close-mas:

1. Зори
2. Блу дрийм
3. Няма ме
4. Mimi_msm
5. Ментолка
6. Албена
7. Евето
8. Пухчо
9. Meggysan
10. Linkata
11. Вероники

Хайде сега някои от чудещите да взема да се включи, моля Mr. Green

# 643
М дааааааааа включвайте се ще изтеглим жребия тия дни и да купуваме подаръците още в ноември така няма да има натоварени декември  Joy Joy Joy Joy

# 644
  • Den Haag
До края на деня ще ви кажа дали ще учатвам, много се изкушавам, но има едно голямо НО... Та дано да мога да се включа, стискайте палци  Peace, че вече 2 години ви изпускам, а тази хич не ми се ще  пак да я пропусна  Sad.

Общи условия

Активация на акаунт