Пъзели 24

• 50 433
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Не съм от тук и съм за малко
Хи-хи, списъчето набъбва, колко хубаво.  Laughing  Много ги обичам тия подаръчни емоции.  Heart Eyes   People Santa
Вероник,  Hug
Пухчо, специален ли е този пъзел дето го държиш? Вярно, Равенсбургер са доста стегнати, но този изглежда като едни пластмасови, дето нямат нужда от лепене...  newsm78
Meggysan, мерси за линковете. Само да ти кажа, че последния, коледния на Равенсбургер го има и в БГ.  Peace

Имам три готови пъзела и един на път, обаче още не съм си качила старите снимки на новото място, та ще почакат и тези да ги покажа. Днес се занимавах с попълването на албума с желанията.
Да ви подсетя, че остават само още две седмици, ако някой си няма снимките на пъзелите на компютъра, да си ги спаси от Multiply-а.  Peace

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 11:15 от albena

# 646
Добър ден! Ми да вземете и мен да включите...обаче не съм си плащала "членския" внос.. (ама че прозвуча  EmbarassedMr. Green

Добре ли са всички лезъпи?  Rolling Eyes

# 647
О Мама Галка добре си се завърнала. Супер е че ще участваш започваме да се увеличаваме.
Дианче мила  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 648
  • Русе
Meggysan, мерси за линковете. Само да ти кажа, че последния, коледния на Равенсбургер го има и в БГ.  Peace

Знам, че го има, но едва ли на тази цена, може и да бъркам, разбира се. Аз миналата година го взех даже за 5 Е мисля.

# 649
КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ Close-mas:

1. Зори
2. Блу дрийм
3. Няма ме
4. Mimi_msm
5. Ментолка
6. Албена
7. Евето
8. Пухчо
9. Meggysan
10. Linkata
11. Вероники
12. Галля

# 650

Знам, че го има, но едва ли на тази цена, може и да бъркам, разбира се. Аз миналата година го взех даже за 5 Е мисля.

Маги, вярно, доста по-евтин е.  Grinning  Не им знам сега условията на My toys за доставка до БГ, но който си пазарува от там може да се възползва от ниската цена.  Peace

Блу, продължавай в същия дух да публикуваш списъка, явно действа стимулиращо.   Mr. Green

# 651
  • Русе
Да, Албенче, не си струва за 1 пъзел сам човек да прави поръчка. Само в обща и с повече неща, аз  поне така пазарувам от там.

Блу, продължавай в същия дух да публикуваш списъка, явно действа стимулиращо.   Mr. Green

Grinning

# 652
  • На погрешната планета
Момичета, решихме ли вече в кой сайт ще прехвърляме снимките, че нещо ми се губи този момент?

# 653

Ще направя тогава в photobucket...

Готово: username: hobby_puzzle , парола: elzzupgallery

Успех!  Peace

# 654
  • Den Haag
Може да теглите жребия, виждам, че списъка е точна бройка, та не ме чакайте  Hug. Ще чакам с нетърпение да видя подаръците от размените, желая ви много весели емоции и усмихнати лица   bouquet

# 655
  • На погрешната планета
Мерси Албена  bouquet, сега ще разгледам  да видя дали ще се справя.

п.п. Май се справих Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 16:18 от Няма ме

# 656
Може да теглите жребия, виждам, че списъка е точна бройка, та не ме чакайте  Hug

Диди, ако ти се участва ще изчакаме още някой да се появи Peace

Жребият таен ли остава или искате да ви сложа снимки кой на кого?

# 657
Диди, не е задължително да сме четен брой. Не знам Блу как тегли жребия, но според мен дори да не се включи още някой, няма да е проблем.  Peace
(Ако са трима: 1->2, 2->3, 3->1, например, така мисля.)

# 658
  • На погрешната планета
Жребият таен ли остава или искате да ви сложа снимки кой на кого?

Таен ще е по-интересно май Simple Smile

# 659
Сдобих се с това нещо:
http://s1307.beta.photobucket.com/user/hobby_puzzle/media/blue_d … ml?sort=3&o=0

Този път съм доволна от сторе.бг.

Сега започвам да ви разпращам съобщения Wink Диди, все пак ако ти се прииска да участваш, кажи, действам на принципа на Албена, така че може да се измисли нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт