Пъзели 24

• 50 431
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
Чакаме, пращай, нямам търпение вече Simple Smile.

# 661
  • Не съм от тук и съм за малко
Аз получих вече.  Laughing
Моля, ако може, моето човече да ме изчака още и днес, да си дооправя wish-албума.  Blush Мерси.  Hug

# 662
  • Русе
И аз, получих, Блу, благодарско много. И аз май трябва да огледам желанията и май трябва да ги качвам при новите албуми.

# 663
Такам, мисля че съм готова. Ако има недоволни да ми пишат Mr. Green и ако има нови желаещи и те да ми пишат Peace Надявам се няма повторения от миналите години... и за това може да ми пишете Simple Smile

За всички се отнася да си направят по един албум с желанията, за да е по-лесно и да няма неприятни изненади Wink

А и пак ще кажа- Прехвърляйте си снимките на новото място, моля!
photobucket...
username: hobby_puzzle , парола: elzzupgallery

# 664
  • София
и аз имам другарче за изненадване Simple Smile

# 665
И аз си имам другарче  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing обхвана ме треската за купуване и избиране на пъзел.

# 666
  • София
 И аз си получих съобщението. Сега само трябва да се организирам да си преместя снимките

# 667
Гледам в Хиполенд са направили цял щанд с пъзели (у наше село де) Peace....а този петък, е т.нар. "луд петък"-всичко в магазините им, ще е с 25% намаление Wink...който иска пъзели, друг-играчки.. Whistling

# 668
  • Пловдив
Blue, браво за бързата организация   bouquet И аз си имам другарче Simple Smile Сега започва най-готината част - Избирането  Mr. Green
Албена, пъзелът не е нищо специално, Ravensburger Softclick technology. Но качеството им е уникално.

# 669
  • Русе

Скромна почерпка от мен,голямото ми момченце днес става на цели 6 години  Simple Smile

Аз също си имам другарче, Hug

# 670
  • на североизток от Рая
  Зори, пресегнах се и сега ще отпия и от кафето.  Hug

Радвам се на ентусиазма ви  ище чакам да покажете новите си пъзели! Hug

# 671
Зори чудесна почерпка. Да ти е жив и здрав  и много много да те радва.
  bigdance2  Gift

# 672
  • Пловдив
Зори, да ти е жив и здрав рожденика   bouquet Много радост да ти носи и с късмет да върви напред в живота!

# 673
  • На погрешната планета
Зори, да ти е жив и здрав рожденика, нека ви носи повече радост и по-малко грижи  bouquet!!!

И аз си имам другарче Hug

# 674
  • София
Зори да ти е живо и здраво момченцето!

Аз утре ще ходя към Хиполенд, че трябва да се купуват играчки за яслата, та може и някой пъзел Simple Smile

Почнала съм една миниатюра и основната част я наредих за една вечер сега остава фона  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт