Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 4

• 47 614
  • 796
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
На какво всъщност се равнява А2. За пръв път чувам ниво Basik. Иначе за парите, си е направо без пари.  Peace

# 286
  • Пловдив
http://grabo.bg/manikiur-s-opi-i-4-dekoratzii-manikiur-s-shellac … ekoratzii-0mbqvbt
Някой ходил ли е скоро на маникюр в този салон? Повече искам да знам дали слагат shellac или някой друг гел-лак  newsm78

# 287
  • Пловдив
http://grabo.bg/manikiur-s-opi-i-4-dekoratzii-manikiur-s-shellac … ekoratzii-0mbqvbt
Някой ходил ли е скоро на маникюр в този салон? Повече искам да знам дали слагат shellac или някой друг гел-лак  newsm78

В офертата изрично е посочено, че маникюра е с Shellac.

# 288
# 289

В офертата изрично е посочено, че маникюра е с Shellac.

То и в друга оферта беше посочено Shellac ,но слагаха гел.
Мама красимирка беше писала преди време.

# 290
# 291
  • о`майна лунна нощ е
Тези торти са от най-вървежните. "Грабнах" по 2 от двата вида, че ни предстоят рождени дни на хлапетата.
Вкусни са  eat

# 292
На какво всъщност се равнява А2. За пръв път чувам ниво Basik. Иначе за парите, си е направо без пари.  Peace
A 2 се равнява на при-интермидиет тоест 3 ниво. базис е ниво извън евр. езикова рамка и е начинаещи а А 1 е елементъри. В 1 е интермидиет или 4-то ниво. А разговорния курс за кое ниво е???

# 293
  • Пловдив
Сега похапвам от тортата на Бъртерфлай - спряхме се на Тирамису. Много съм доволна - прясна, вкусна! Още повече, че днес бебчо навършва 1 месец и като взех ваучера се обадих да попитам може ли за днес, макар че в условията изрично пише да има 48 часа преди заявката. Въпреки това ми казаха, че няма проблем! Оценка 10 от 10  Peace

# 294
Последните дни купих 3 торти от "Бътерфлай" - Бос, Терамису и Бътерфлай - без ваучер. Пресни, но на вкус нямат нищо общо с тези от преди половин година. Вярно смъкнали са с около 30% цените/ без ваучери/, но нямат нищо общо с това, което бяха. От както я има тази сладкарница пазарувам от там.  Аз лично съм разочарована. 

# 295
Сега похапвам от тортата на Бъртерфлай - спряхме се на Тирамису.

да не издребняваме, но колко струва кутията, че се плащала отделно  Laughing може би е специална кутия  Laughing

# 296
  • о`майна лунна нощ е
!?
До сега никога не са ми искали пари за кутия от Дриймса или Бътерфлая.
Плащат ли се вече?
И обърнахте ли внимание, че тази оферта е за сладкарницата във Форума в Тракия, а не за центъра. Не би трябвало да има значение, но все пак.

Вчера се обадих за торта за събота. Мале, че то едва смогнах да си кажа името. Те имали номерата на ваучерите, нямало проблем - това го знам, бе хора!!! Но как да разберат, че именно аз съм дала въпросната заявка, ако не се представя?! Не съм много убедена, че си записаха накрая. Дано всичко да е наред. Оставих си ден аванс, ако се издънят нещо, че тортата ми трябва за неделята. Да не стане накрая да правя домашна импровизация.

# 297
!?
До сега никога не са ми искали пари за кутия от Дриймса или Бътерфлая.
Плащат ли се вече?

"Кутията за торта се заплаща допълнително на място" - така пише в офертата ...

# 298
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря! Не бях обърнала внимание.

# 299
  • Пловдив
Сега похапвам от тортата на Бъртерфлай - спряхме се на Тирамису.

да не издребняваме, но колко струва кутията, че се плащала отделно  Laughing може би е специална кутия  Laughing

Кутията струва 1 лв. Иначе явно са заредени с торти, защото по тела като дадох заявка за след няколко часа казаха, че нямало проблем и са приготвени. Аз даже като затворих се сетих, че не казах кой от двата вида торта искам, но после мъжо като отиде каза, че не е имало проблем.

Общи условия

Активация на акаунт