Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 4

• 47 596
  • 796
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив

била съм на такива процедури в Нирвана студио , кожата става страхотна след такъв масаж .Помня че първия път меда излезна в някакъв друг не особенно чист цвят, момичето обясни че това са токсините които се извличат чрез тази процедура
Хубава терапия Peace

Подсетих се че тогава си правих и на лицето в къщи трябва да се наканя пак да си направя - наистина резултата е много добър за самата кожа от 1 път а за целулита си трябва повече пъти , а в Нирвана ми ги комбинираха няколко вида масажи мисля че ходих около 10 пъти и определено имаше видим резултат

# 271
  • Пловдив
Някой има ли впечатление от този титанов колан  Thinking

# 272
http://grabo.bg/meniu-za-dvama-tarama-haiver-balkanska-salata-ka … ovi-skaridi-0dh6f
Eй това смятам да го пробвам   chefНякой ходил ли е там и дали е доволен?Малко и мястото къде точно се намира не разбрах ,но ще видя  newsm78
Хайде никой ли не си е ходил?

# 273
  • София
Днес ядохме тако. Не беше никак лошо, но все се надявах, че в павилиона ще има къде да се подпрем, за да ги хапнем, а то нямаше. Взехме ги в торбичка и отидохме чак в градинката до Дома на младоженците (за по-близка не се сетихме), а междувременно сандвичите изстинаха.

# 274
На нас ,пък ни дойдоха малко мънички.......ама,колкото да опитаме-стават.Иначе предлагат и други интересни неща,ама наистина няма къде да се яде/момчетата бяха много любезни и ни обясниха,че в момента стягат приземния етаж,точно с тая цел-да има къде да се седне/.А,пък за градинките-тази на Джумаята е по-близо....има и чешмичка за окапаните/че моите мъже чисто не могат да ядат Mr. Green/.

Иначе да кажа,че в петък  употребихме едни малко забравени ваучери-за ледената пълзалка/ много спокойно е в момента и идеално занимание за децата за един час,докато мама и тати се помотат из "Галерията"/ и вечерта сготвих крилца с картофки в "Магура"/там всеки път сме очаровани от обслужването......а и салатите им са много вкусни,огромни и на съвсем прилични цени-така ,че сме им станали редовни клиенти,вече/.Оказа,се че в петък и събота имало жива музика/на което не сме почитатели/,та вече ще гледаме да сме там през седмицата......

Да Ви кажа,че заради тия ваучери сега ще купуваме и принтер,защото ми писна да обикалям да се моля/че много тежки в повечето копирници-от флашка не разпечатвали/.....и да давам пари за това/особенно,след като за ваучерите за такосите ,един младеж ми предложи да ми ги разпечата с/у 1лв бройката,при положение,че ваучера ми е на стойност 0,99лв/.

# 275
  • София
А,пък за градинките-тази на Джумаята е по-близо....има и чешмичка за окапаните/че моите мъже чисто не могат да ядат Mr. Green/.

Преди това видяхме, че има много хора. Иначе се сетихме. И нашите бяха малки, но аз още от картинката в офертата прецених, че са такива и взех по 2 на човек  Mr. Green. Абе стават, но не съм сигурна, че ще повторим.

Покрай ресторанта на Гребната база минахме няколко пъти и всеки път беше спокойно. Съжалих, че не взех ваучери, за да пробваме и там как е.

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 22:36 от Тaня67

# 276
  • Майничка
http://grabo.bg/meniu-za-dvama-tarama-haiver-balkanska-salata-ka … ovi-skaridi-0dh6f
Eй това смятам да го пробвам   chefНякой ходил ли е там и дали е доволен?Малко и мястото къде точно се намира не разбрах ,но ще видя  newsm78

Това е бившият рибен "Запри", намира се в една уличка, успоредна на "Мария Луиза", приблизително зад спирката с/у централния вход на Централни гробища. Все едно излизаш от подлеза (отдясно остава х-л "Маринела" или нещо подобно), продължаваш напред 20-на метра и свиваш по първата вляво. Ресторантчето е от дясната страна на пресечката, в малко по-висока сграда, даже се вижда от булеварда, може и старата реклама на рибен ресторант да стои.
За кухнята обаче нищо не мога да кажа.

# 277
  • В полето, под тепето.

Е, аз мога да кажа за кухнята  Laughing- хареса ни, само дето порциите бяха скариди и калмари, а не  два вида скариди както пишеше на моя ваучер. Сега погледнах- явно е коригирана офертата и е с калмари. Laughing
 Бяхме единствените посетители днес, добро обслужване.  Peace

# 278
  • Пловдив
Някой ходи ли вече в Тони-то на пиците Rolling Eyes

# 279

Е, аз мога да кажа за кухнята  Laughing- хареса ни, само дето порциите бяха скариди и калмари, а не  два вида скариди както пишеше на моя ваучер. Сега погледнах- явно е коригирана офертата и е с калмари. Laughing
 Бяхме единствените посетители днес, добро обслужване.  Peace
Благодаря за споделеното мнение  bouquetАз утре смятам да го посетя,но за обяд Simple Smile

# 280
  • В полето, под тепето.
И ние бяхме за обяд! Grinning Дано ти хареса храната, ресторанта си е квартално заведение! Peace

# 281
И ние бяхме за обяд! Grinning Дано ти хареса храната, ресторанта си е квартално заведение! Peace
Днес сме там и ще споделя после !

# 282
Скаридите бяха супер вкусни,обслужването е на ниво само мястото е доста закътано .Препоръчвам го !!! Peace

# 283
Някой вече посещавал ли е курсовете по английски на школа Екселънт?
Пуснали са ваучер в грабо, цената за второ и трето ниво ми се вижда добра. Ако има и отзиви ще е супер.

ето офертата
http://grabo.bg/govori-smelo-kurs-po-angliiski-ezik-v-nivo-po-izbor-09mgsrg

# 284
И преди бях споделяла по повод тяхна оферта, че познавам момичетата . При едното съм била на курс още докато бяха в Максимум. Много добри педагози, обясняват разбираемо, мисля, че ще сте доволни, още повече, че цената им наистина е много добра.

Общи условия

Активация на акаунт