Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 4

• 47 672
  • 796
  •   1
Отговори
# 315
Търся някакво местенце за почивка през май месец на планина,селски туризъм ли,къщи за гости,вили ,нещо такова,Предлага ли се изобщо в сайтовете за колективно пазаруване. Thinking Само за 4 и 5 звезди и Спа оферти прегледах днес.Видях само една такава оферта за някакво село до Варна,ама малко далеч ни идва,детето ще се побърка от толкова път,както не я свърта в колата.
Копривщица е близо, а и за децата е спокойно.  И без оферта си е изгодно там Peace

Като стана дума, ето оферта за Копривщица: http://bg.kolektiva.net/plovdiv/koprivschica-hadzhi-ivanchova-k-scha.html

# 316
http://www.lapni.bg/offer/3060/%D0%92%D0%98%D0%95-%D0%98%D0%97%D … 7.50-%D0%BB%D0%B2 Какво ще кажете за тази оферта? Наистина ли има такъв ефект newsm78

# 317
http://www.lapni.bg/offer/3060/%D0%92%D0%98%D0%95-%D0%98%D0%97%D … 7.50-%D0%BB%D0%B2 Какво ще кажете за тази оферта? Наистина ли има такъв ефект newsm78

За мен звучи малко пресилено ,но пробвай може и да има ефект .А после сподели  Peace

# 318
  • До хладилника, който обичам
За рибешкия педикюр/маникюр от Грабо за 6,90лв взе ли някой ваучер? Аз взех за мен и 2 за подарък, не съм ги платила още. Някой ако е пробвал, да каже - студио Мона Лиза май беше? 10 минути достатъчни ли са за крака в нормално състояние?

# 319
A при този рибешки педикюр как става дезинфекцията?
Предполагам, че никак. Не се ли притеснявате да не си тръгнете от салона с някоя екстра?

# 320
  • о`майна лунна нощ е
Имам нужда да нахраня няколко риби с ръцете и краката си, но страхът да не се сдобия с нежелана компания, е по-голям от мерака да ме ползват за обяд.

Споделям и прекрасни впечатления от рождения ден на хлапетата в Гладиатори. Ваучерът беше в Супероферти.бг. Не може да се сравни със специализираните детски центрове, но децата бяха много щастливи и за всяко от тях се намери забавление /възрастта им варираше от 1,6 г. до 12 годишни/. Бързо обслужване, нормална сметка, която се покриваше с консумацията ... Доволни сме.
ПП - бяхме на външните площадки /обособени за 1-3 г. и 3-12 г./

# 321
  • До хладилника, който обичам
Е, ако имаше опасност от инфекции и гъби, щяхме да знаем, нали от сума време се прави рибешкия педикюр... не ми разваляйте удоволствието с такива идеи сега пък Crossing Arms

# 322
Аз съвсем сериозно питам, защото се изкушавам, но здравият разум ме спира Simple Smile.
С маникюра приключих, когато една козметичка забърса само със спирт изцапани ножички с кръв . И за тези рибки просто не мога да намеря логично обяснение как се поддържат . Когато съм питала, ми отговарят, че им сменят водата, но реално, ако се използва какъвто и да е препарат за предпазване от инфекции, предполагам, че това би убило рибите. И по тази логика си мисля, че не се използва нищо.

# 323
  • о`майна лунна нощ е
Мен никой не може да ме убеди, че риба, която е ръфала нечия друга плът преди мен, е стерилна, колкото щат да й сменят водата. Да не говорим за случаите на наранена кожа. Това същество яде чужда кожа, ака, отделя някакви други секрети ... а, мерси. Може да е много вървежно, но аз мисля да си остана старомодна. Лично мое мнение, не ангажирам никого с него.

# 324
  • Майничка
Е, тя рибата ако е стерилна, може и да се гътне при първото гризване. Laughing

На въпроса, според мен 10 мин са крайно недостатъчни за някакъв приличен резултат, затова има опция доплащане, явно. Първите, които пуснаха такава оферта, Май чоис, мисля, предлагаха 30 мин. По спомен, имаше изискване да нямаш гъбички, екземи или открити рани, за да ползваш услугата. Преди "сеанса" си миеш краката с антибактериален течен сапун, не че това ще те дезинфекцира.

Гара Руфа са от типа на шарановите, те предпочитат позната обстановка, така че едва ли водата им се сменя след всяко посещение. Предполагам, че включват нормално пречистване, като във всеки аквариум.

# 325
  • Пловдив / София
Аз не успях да си продам ваучъра за суши в Хепи. Дали ако им напиша мейл с обяснение, че съм бременна и при мисълта за суши ми се повдига, ще ми върнат сумата срещу неизползвания ваучър?

Мисля, че не, ама нищо не ти пречи да опиташ.
Аз не обичам суши, обаче мъжът ми яде.

Пиши ми на лични колко струва ваучерът и какви са условията по него. Евент. да го купя.

# 326
Извинявайте за невежеството, ама може ли някой да ми обясни какво значи зона "интим" щом  от "Енигма" отговярат, че "В зоната интим не влиза бикини зона и зона задни части". За тази оферта става въпрос:
http://grabo.bg/plovdiv/ipl-fotoepilatziia-na-podmishnitzi-ili-i … 55873240/?dc=6426
Ще бъда благодарна, ако някой ме осветли по въпроса, че не съм наясно  Praynig! ooooh!

# 327
Гертруда Смехуркова Благодаря,грабнах този за салон Клеопатра,че ми е супер близо,ще споделя после как са се погрижили за крайниците ми. newsm35
http://grabo.bg/pedikiur-plius-lak-opi-za-899lv-05f9wk5?affid=6540

вчера се възполвах и аз от закупения ваучер - пълно разочарование. дали защото бях последна за деня, така набързо ме претупа, водата във ваничката бе почти студена, съвсем набързо мина с пилата, избута кожичките и почна да лакира. За първи път ми правят педикюр за по малко от половин час. Преди да нанесе последния слой почна да си оправя чантата да си ходи жената ooooh! ooooh! ooooh!.

# 328
Момичета, търся оферта за хапване. Simple Smile

# 329

Общи условия

Активация на акаунт