Отговори
# 150
Добре дошли  на новите мамчета!    bouquet.

didence   fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  ЧРД   на  свекърва   ти. Много здраве и щастие!  Flowers Rose

Времето е просто отвратително. И  не  спира да  вали  no

Момичета исках  да  ви  питам,  защо не се прибавят  новите  мами на  първа стр. и мен  ме  няма  Thinking ?

Някой беше писал  за   училище   "9 месеца" . Има ли  желаещи  от София, като се оправи времето да ходим?  Simple Smile 

# 151
Честито да ти е Ели първото усещане на бебо  Hug Няма нищо по-хубаво от това  Simple Smile
Лорита и аз съм с отрицателен резус, и подобно на Гибана, ми биха гамаглобулин след едната бременност, след извънматочната не, тъй като втория ми мъж е също с отрицателен резус, и не се наложи. Сега се надявам също да не се наложи, но принципно няма нищо страшно мила, не се притеснявай  Hug
Nevi дай си термина, коя подред бременност и повече подробности за теб и ще те пишат  Simple Smile

# 152
Pepina_79 На мен не са ми били гамаглобулин след първата бременност и за тожа се притеснявам.Моята докторка нищо не ми казва само ми е пускала един път антитела.

# 153
pepina Аз питам  така, защото  вече  два пъти  писах  за термина и т.н. Може  би  нямат  време  момичетата, които  отговарят  за това.  Simple Smile

# 154
Пепина,тук  съм, но наистина се разчекнах от работа Crazy
Лорита, и аз искам лято,бански, море, въпреки,че сигурно тогава ще съм майка слоница, но какво пък Flutter Дунавските градове нито лятото ви е мирно, нито пък зимата- имам колега от Плевен и приятелка от Русе-постоянно се оплакват  Whistling
Диденце Naughty пеша-не! Пази се и да се върнеш с хубави новиники Hug
Ема, живот и здраве- лятото ще сме по улиците, а зимата ще сме или у дома или на гости да срещаме бебишоците с други бебишоци  Wink
Павлина, цяло съкровище си имам, дори да го търсих нямаше да го намеря- той сам си дойде Laughing
Елли,страхотно усещане, нали? Heart Eyes И при мен има такива индикации и много съм щастлива Flutter
Неви, мисля,че скоро момичетата ще те добавят към списъка на дружинката Wink

# 155
  • София
loritta, а каква кръвна група е мъжа ти? Щом са ти пускали антитела не се притеснявай. Ако имаше нещо, щяха да ти кажат. Докторката ти си знае работата, следи нещата и по-натам сигурно пак ще ти пусне антитела.
Пепи на мен ми биха гамагобулин след извънматочната, защото тръбата се беше спукала и бях с кървоизлив - та за по-сигурно.

# 156
Pepina_79 На мен не са ми били гамаглобулин след първата бременност и за тожа се притеснявам.Моята докторка нищо не ми казва само ми е пускала един път антитела.

Не са ти били най-вероятно защото детето ти е взело твоя резус, ако вземе противоположния тогава бият гамаглобулин доколкото знам  Simple Smile
Излишно се притесняваш  Hug

# 157
pepina Аз питам  така, защото  вече  два пъти  писах  за термина и т.н. Може  би  нямат  време  момичетата, които  отговарят  за това.  Simple Smile
сигурно са пропуснали, но като видят ще те пишат мила  Hug

# 158
loritta, а каква кръвна група е мъжа ти? Щом са ти пускали антитела не се притеснявай. Ако имаше нещо, щяха да ти кажат. Докторката ти си знае работата, следи нещата и по-натам сигурно пак ще ти пусне антитела.
Пепи на мен ми биха гамагобулин след извънматочната, защото тръбата се беше спукала и бях с кървоизлив - та за по-сигурно.
ох милата  Hug,  предполагам какво ти е било, а кога разбра че имаш извънматочна бременност, в смисъл в коя седмица беше

# 159
Мами, аз сигурно за трети път пиша, с молбичка и аз да се включа в модераторството на темичките ни. Относно добавяне на нови мами и др. неща, но никой не ме отрази.  Sad

# 160
Момичета наложи се да преместя часа за петък сутринта,мъчно ми е,че днес няма да видя малкото ми съкровище,но няма как в това време!В петак таткото е почивка и ще ни закара и тъкмо пак ще я видиме  Hug

# 161
Неви, добавих те. Сори, ама на мен нещо не ми работеше това на интернет експлорер 8, та сега ползвах друг...

# 162
Ами да. И мен ме няма на първа страница а отдавна бях писала, ( 26г. Шумен термин 6.07.12 първа бременност) - за всеки случай.
Имам една молба към мамите, които вече знаят цвета на гащите Heart Eyes. Може ли да сравните с калкулатора за пол от първа страница? Много ми е чудно дали правилно изчислява или поне на какъв процент спрямо вас е успял да уцели. Моля ви Weary, вече нямам търпение да разбера какво бебче чакаме, че се чудя какви да ги измисля. А съм на 4D чак на 21-ви.
Пък и си мисля, че на всички ще ни е интересно да разберем дали вярно смята newsm78

# 163
И теб те добавих, както и други две момичета по-назад. Искам само да ти кажа, че според мен тия калкулатори са пълна глупост Simple Smile

# 164
Ами да. И мен ме няма на първа страница а отдавна бях писала, ( 26г. Шумен термин 6.07.12 първа бременност) - за всеки случай.
Имам една молба към мамите, които вече знаят цвета на гащите Heart Eyes. Може ли да сравните с калкулатора за пол от първа страница? Много ми е чудно дали правилно изчислява или поне на какъв процент спрямо вас е успял да уцели. Моля ви Weary, вече нямам търпение да разбера какво бебче чакаме, че се чудя какви да ги измисля. А съм на 4D чак на 21-ви.
Пък и си мисля, че на всички ще ни е интересно да разберем дали вярно смята newsm78
Аз ще разбера пола чак на 22,02. Та май сме на едно дередже  Joy На мен от калкулатора ми показа момче, сънувам разни пикли, не знам как ще я караме така до 22л Съвсем се побърках  hahaha
celika може ли да промените и бройката на маминките и бебчетата! Отдавна надминахме 120 с 122 дребосъчета! Благодаря ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт