Отговори
# 135
Здравейте и от мен, 
pepina_79, страхотна закуска, потекоха ми лигите!

didence., да ти е жива и здрава свекървата   bouquet! Стискам палци всичко да е наред на консултацията и бебчето да е добре  fingerscrossed
Аз тази седмица също съм на консулатация и нямам търпение да видим бебчето. Дано вече да разберем и нашите гащи какви ще са, че нямам търпение.

Pepi_m, добре дошла, лека бременност и прекрасно бебче ти пожелавам  Hug

ni85, стискам палци до 18-ти малко да се оправи времето. Не се ядосвай, опитай се да си спокойна, всичко ще мине и после ще ти останат само хубавите емоции.

Хубав и усмихнат ден ви пожелавам, въпреки студа!

# 136
Mомичета, здравейте!
Бих искала да се включа в темичката. Терминът ми е на 18.07.2012г., предполагаем пол на бебчо - момиче, на 32 години съм и това ми е първа бременност.

# 137
Привет на новите мамчета, лека бременност им желая  Hug
Рая мила, ако знаеш колко работа съм свършила от сутринта  Blush, но се чувствам по-добре днес, само дето в Бургас е отвратително времето - вали нещо между сняг, лед и дъжд и е адски хлъзгаво  Sad
Диденце имаш палчета от мен мила, да ти е жива и здрава свекито и много да помага, чак ти завидях затова как говориш за нея, де и аз да можех да се похваля със същата  Joy
Ради това се водят запеканки с кашкавал, нещо като банички с кашкавал, само че не с точени кори  Simple Smile
Радвам се че на всички ви е харесала закуската  Hug
srcs ако знаеш какво седене вкъщи те чака мила - две зими подред, Павчето ти е казала правилно, ще ти се иска да е зимата когато си била бременна  Laughing, понякога имаш чувството че не знаеш кой ден е, коя дата, времето се слива. Така че сега максимално се наслаждавай на момента  Hug
Селика и аз като теб искам да си остана вкъщи и понякога направо ми иде да си взема болнични, но после пък си казвам, поне времето ми минава така бързо, а и съм сред хора, а аз обичам контактите и общуването, и се побърквам ако остана за повече от седмица вкъщи  Laughing
Тери ми се губи някъде, надявам се да не се преработваш много мила след вчерашната почивка  Hug
mama na Vladi и аз съм се зарибила от сестра ми по тези шишета - тя поне е с добри отзиви за тях, но все още не бързам да купувам  Simple Smile
katia_o_m и аз съм чак на 15.02 на преглед по ЖК и вече не издържам, а имам толкова много въпроси  hahaha. И както удължават грипната ваканция в Бургас се притеснявам да не ми отменят пак часа  Sad.
Pepi_m всички иаме подобни болки, щом си пиеш но-шпа трябва да те облекчава малко, като ходиш на консултация питай и чичо доктор да ти даде някакъв магнезиев препарат за контрахиране на матката, ако вече не го е направил. Не забравяй че всички органи ти се наместват в момента и е нормално да ти дърпа и боли.
Ох пак много писах момичета  Blush, ама дано не съм пропуснала някого, ще ме прощава.
Целувки и гушки на всички ви  Hug  bouquet

# 138
Здравейте мили момичета!

pepina_79 както обикновено с твоите закуски уцелваш точно в десятката вкуса на гладните мами сутрин, благодаря.   bouquet Hug
didence. силно стиснати четири палчета и от мен (+тези на краката, няма да предаваме госпожицата от 15.07 разбира се  Wink ) и весел празник по случай рд-то на свекървата.
Pepi_m привет  Peace
Ако има други мами на преглед днес, очакваме само хубави новини  bouquet
Лек и успешен ден, изпращам ви малко слънчице от Англия   Nature Sunny (като очаквам в замяна вие да ми пратите снежец  Wink )

# 139
Хей, писателки, много бързо пишете Hug Добро утро Wink
Моята мини почивка свърши и днес естествено съм на работа Crazy
Srcs,затрупа ни снега и на мен ми омръзна Rolling Eyes Искам най-малкото пролет, слънце и птички Heart Eyes
Пепина, благодаря за закуската, чудесна е Hug Ето и закуската, която ми поднесе моя любим тази сутрин, малко по негов вкус, но за мен е важен жеста Heart EyesHug

Диденце, палчета имаш и от мен, а за свекървата- да ти е жива и здрава и много да помага  bouquet
Мама Рая, идеята за колана е добра, аз го бях забравила,благодаря Hug
МарияС, ние ти пращаме много снежец, то обикновено , когато тук е лошо времето там е сравнително хубаво- и обратното Wink Ако бях там щях да си купя Активия с парченца ягоди от Теско Wink Е, не са като тукашните Laughing
Мама на Влади, много ми харесаха тези шишета, аз първия път ползвах на Авен и на д-р Браун Wink
Челика, и на мен не ми се иска да стоя на работа, вярно то не е стоене , а движение при нас, но предпочитам вкъщи Crossing Arms
Добре дошли и на всички нови майчета   bouquet
Пожелавам ви един хубав ден и дано този снежен ад в най- скоро време да свърши Praynig

# 140
Здравейте,момичета! Това време е полудяло.Такъв сняг вали,че имам чувството,че никога няма да спре.Искам лятоооооооооооооо.............

NIKOLAEVA: Аз ходя на консултация при д-р Богданова в Авис Медика и там ще раждам за сега. Ако искаш да си разменим телефоните и когато идваш до Плевен можем да се видим.Ще се радвам.

Момичета,аз имам проблем с Rh(-).Втора бременност ми е и аз за това постоянно се притеснявам.Изчетох какво ли не и като че ли още повече започвам да се шашкам.Моля,ако има някоя мама с моя проблем да сподели ако може.

# 141
Забравих да напиша, че съм от София.

# 142
pavlina_vt-Да за свекито ми беше това определение...Цялото им семейство са страхотни,много се разбираме....(чукам на дърво Simple Smile)  Hug
MariyaS -На 24ти съм на 4д пак и вече ще сме 20та г.с та надявам се да ми кажат 100%е момиче!Аз и така чувствам,че ще си имам момиченце  Hug Hug Hug
Благодаря момичета за пожеланията,много сте мили Simple Smile  Hug   bouquet аз чакам баща ми да дойде до нас,не знам дали ще усепее да изкара колата от тия "Боянски преспи" и ходенето до АГ-то ми е под въпрос...времето е ужасно!Колкото и да искам да видя бебка,май е по-добре да не рискувам да ходя пеша....

# 143
Включване и от мен , най- накрая.  Laughing
Едвам смогнах да дойда до офиса си, тук в София е ужасно времето. На половината кръстовища светофарите не работят и да не Ви казвам какъв ад е с транспорта. Пък за хорицата с колите им, не им завиждам честно. Едвам се движат.... Омръзна ми и на мен тази зима гадна  Crossing Arms Хем ми се седи вкъщи, хем искам на работа. Откачам , ако съм повече от седмица вкъщи, обичам да съм сред хора и да общувам. Как ще го караме с бебко една година само двамата, сигурно ще подивея  Laughing
Пепче благодаря за закусчицата, все едни хубави ни ги приготвяш! Ела да ми видиш дупето какво е станало.... hahaha
didence Честит празник на свекърва ти, да си изкарате много хубаво  Simple Smile
Добре дошли на новите тумбачета и успех на всички красавици с предстояще прегледи  Hug
Пожелавам Ви хубав и успешен ден!  Heart Eyes

# 144
  • В. Търново
Добре дошли и от мен на новите мами! Дано само положителни неща да се случват на всички ви!  Hug
Тери, страхотна закуска, ама златен мъж си имаш, ей!  Hug Моят прави страхотни тостери, да взема да го подканя да се изяви утре сутрин ли..ще документирам  Mr. Green
MariyaS, ех, къде е това слънчице...Аз бих ти пратила сняг коооолкото искаш, само срещу 2 часа слънчице!  Party
loritta, само хубави неща чувам за Богданова от Авис Медика, много мои познати раждат в Плевен, точно в там и при нея. Хубав избор си направила!  bowuu
didence., хайде, пожелавам ти тогава да потвърдят 100% момиченце.  Laughing Щом имаш такова усещане, това е чудесно. Аз с дъщеря ми и за миг не съм се съмнявала, че може да излезе момче, казвах си - как момче, като толкова много искам момиче  hahaha Е, така и стана...Сега съм безпристрастна, та затова май ще има разнообразие...
Ох, наближава обяд, корема стърже, а бебчо рита, рита, рита...сега ще му дам да папка  Mr. Green

# 145
  • София
loritta и аз съм с Rh(-). Аз имам една извънматочна бременност, при която ми махнаха тръбата и сега тази ми я водят втора бременност. На мен след операцията ми биха инжекция. Сега доктора ми каза, че трябва да се изследвам за антитела в 18, 26 и 38 г.с. (не съм точно сигурна за седмиците). Би трябвало и на теб да са ти го казали. Когато си с Rh(-) се води рискова бременност и тези изследвания са ти по ЗК. Ако открият нещо, слагат отново инжекция с Анти-D-Гамаглобулин и не би трябвало да има проблем. Не се притеснявай излишно.

Да се оплача малко, мъжа ми е с грип и много ме е страх да не го лепна и аз.  Praynig

# 146
Elfita, и аз ходя много често вече до тоалетната, а нощем по 4-5 пъти, ама и при предната бременност бях така.
Днес едни наши приятели ни казаха, че очакват бебе и страшно много се зарадвахме. Сега ще имаме  някой близък с бебе вече, а разликата им ще е около 2 месеца. Друго е да има хора с подобни преживявания наоколо, много по-весело е така и чувстваш, че не си сам.
Между другото в сайта на бтв вече са пуснали сериите на "Такъв е животът - Шейново", което даваха преди години. На мен ми е много интересно да го гледам пак.

# 147
Добро и много снежно утро и от мен!
Леле на вън е ужасно, едва се добрах до офиса ooooh!, но добре,че поне тук е топличко.
didence, стискам палчета и те чакаме да пишеш  fingerscrossed Да ти е жива и здрава свеки, много да помага и все така да се разбирате!  bouquet
mama na Vladi, аз много не разбирам още от бебешки покупки, но шишетата ми харесаха. Колко сте ми полезни само ако знаете, благодарение на вас мисля, че самичка ще се справя с всички необходими покупки за бебо Hug
nora1359,Pepi_m  добре дошли и леко бременеене!
Засега това е от мен, ще ви държа под око обаче, че днес няма много работа Whistling

# 148
Здравейте момичета искам да споделя нещо дори с риск да помислите че ми се иска и си въобразявам,но аз две вечери като си легна и сякаш някой ме кара да си сложа ръката на корема и усещам една подутина ту от ляво ту от дясно после в средата и се мести.днес се събудих и пак така сложих ръка на коремчето и усетих как се движи.Но само толкова не усещам какво прави просто се движи.Незнам въртеше ли се изведнъж сякаш една малка топка мина през пръстите ми...Знам че е прекалено рано за каквито и да било усещания но аз знам какво усетих и това в никакъв случай не беше нито къркорене на някои органи нито нещо друго знам че беще бебчо!

# 149
  • В. Търново
Ами..Ели, защо да си помислим, че си въобразяваш..?! Тези усещания така или иначе все някога се появяват - при едни по-рано, при други - по-късно... и са си съвсем, съвсем нормални! И както се казва - честито!  Wink Тези вълнения нямат равни!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт