Отговори
# 120
Добро утро маминки Simple Smile)) Стиснете едни палчета днес към 14.30...на консултация съм Simple Smile Нямам търпение да видя бебчевто ми! http://www.google.bg/imgres?q=%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0& … d=1t:429,r:20,s:0 ЧЕРПЯ ВИ ТОРТИЧКА,ДНЕС ПРЕКРАСНАТА МИ СВЕКЪРВА Е РОЖДЕННИЧКА Simple Smile

# 121
Диденце, да ти е жива и здрава, много да помага!

# 122
  • Sofia
Добро утро момичета.
София е ад! Колите, които са успяли да излязат от преспите си едвам пъплят по улиците. Ние уж да закараме детето по-рано днес да не студува, че е вече 1-ва смяна та успяхме за 2-рия час да я класираме. В офиса е топло обаче.
Пепина мила благодаря ти за вкусните родопски колаци. Поне аз на това го оприличих, не че съм от този край и тъй като си имаме нова плевенчанка лоритта искам да я поздравя и да и пожелая леко бременеене и успешен финал през юли. Ками и аз като теб съм се откъснала преди 22 години от моя роден град Плевен, но ходя при мама и брат ми и роднините.
Мама Рая аз подобно на теб си спомних, че когато родих каката освен, че държавата беше в хипер инфлация и ср. работна заплата беше 5-6 щатски долара, беше и много студено с подобен сняг и блокирана София. Със сигурност има цикличност в климата, не за др. ами има такава в циклоните.
didence. имаш от мен  fingerscrossed
Днес момичета да ви е топло и уютно! Ще се включа по-късно.  bouquet

# 123
 Добро утро момичета.Вчера си направих изследванията за антитела и урокултура сега ги чакам да излязат дано са добри.Гледам че обсъждате за приема на флуора.Аз със първата бременност пих зимафлуор от 6 месец сега лекарката ми каза че пак от тогава ще го започна.Вчера след прегледа влязох в един детски магазин си имаме шапчица и много ми харесаха шишетата на  Tommee Tippee та си ги взех.Предния път ползвах на Авент сега реших да пробваме тези.Малко рано и прибързано ама пусти мераци.........Лек ден   Embarassed

# 124
  • Sofia
mama na Vladi добро утро, аз чух много добри отзиви за шишетата Томмее Типпее, а може ли да споделиш от кой магазин ги взе? Благодаря ти и със здраве да се ползват. Hug  bouquet

# 125
Аз си ги купих лично от магазин в Добрич не онлайн иначе можеш от тук  http://www.mammawebshop.com/bg/tommee-tippee.html?gclid=CKHZ-eOy … 64CFUJAzQod7j0l6A   Hug

# 126
BeReady Благодаря ти, мила, но за сега не, понеже без да искам открих това: http://fitmama.family-bg.com/. За сега ще го изпробвам това и после ще видим.  animal085
didence Ще стискам палци и дано всичко да е наред. Praynig И на свекърва ти пожелавам много здраве и спокойствие.
pepina_79 и аз искам да ти благодаря за закуската. Тази ми е от любимите Heart Eyes
Аз да ви споделя, че вече направо откачам да си стоя в къщи. Повечето хора ми казват "ти не си добре в тези студове и в това състояние да искаш да излизаш" , обаче аз вече втора седмица съм си вкъщи и ми се стяга душата жестоко. За последните 5-6 години такова нещо не ми се беше случвало. По принцип ми е спокойно, че на работа не е толкова натоварено и щом смогвам да се оправя по тел. значи не изтървам важни неща. Все пак ту ме избива на ярост, ту на рев и все си мисля, че изтървам нещо важно, което се случва на вън. На всичкото отгоре съм качила и един килограм в повече и това съвсем започва да ме депресира smile3518...а като гледам прогнозата за времето направо не знам цял месец ли ще е така newsm45

# 127
Аз пък искам да съм си вкъщи. От време на време дори се замислям да си взема болничен, ама все си викам че това време вече ще се оправи и... Все не мога да се наспя, не мога да си свърша работата у дома, не мога да напазарувам. Като не се наспя ми е много кофти. Прозяввам се, задушавам се, започва да ми тече носа и да ми сълзят очите. Оплаках се Simple Smile

# 128
  • В. Търново
Добро утро, мацки! Ех, няма край студа и снега, тук се сипят едни парцали, а имам чувството, че цяла нощ е валяло... #Cussing out Но..нека сме оптимистично настроени, най-много още месец и ще свърши... Crazy
srcs, миличка, приеми стоенето вкъщи зимата като тренировка за другата - повярвай ми, другата зима с 5-6 месечно бебе на ръце, мрънкащо, затворена на едно място 5 мес. подред - тази зима като бременна ще искаш да си я върнеш 100 пъти  hahaha  А ако си като мен, да държиш да си гледаш детето до навършване на 2 годинки поне, зареди се с ооооще по-големи нерви, че пък на 1г.6 мес. става още по-забавно  #Crazy  #Crazy Аз бях загубила представа за часове и дни, слива ти се вечния ритъм и ставаш адски асоциална, дори по принцип да не си!  bowuu Така че-наслаждавай се максимално сега!  Wink
Пепи, мерси за вкусната тестяна бомбичка и фрешчето, страхотни са  Mr. Green
didence., това определение наистина ли беше за свекърва ти..?!  Laughing  Laughing Шегувам се, завиждам благородно, да е жива и здрава!
mama na Vladi, аз също чета за тия шишета, но специално шишетата ще ги купувам едва след като родя и АКО ми трябват. С дъщеря ми почнах да ползвам шишета след 6 месец, до тогава кърмех на поискване и вода не съм давала  Thinking
Хайде, хубав ден на всички! Стискам палци на всички, които са на консултация. А на тия мами вкъщи-стойте и почивайте активно!  Hug

# 129
ЗДР и от мен аз сум доста нередовен "4лен" на групата но .... за сега ще е така. Снощи бяхме на док и бебо е момиченце.  Grinning тук (враца– е адска зима ужасссс а и отгоре на вси4ко на 18 ще се женим с таткото направо разкош. ве4е нерви не ми останаха от вси4ки неща:зима, сватба, роднини

# 130
Здравейте мацки  Hug
отдавна не съм писала, но чета всичко  Wink Няма нищо ново около мен, затова и не се включвам много. Пък и тези дни на работа е доста натоварено, а уикенда ходихме на хижичка и нямаше интернет естествено! Много е красиво в планината, хич не ми се връщаше в Софето  Mr. Green
От миналата седмица се каня да си направя изследванията на ТСХ-то и да тичам при Начев, но не мога да стигна до там...утре сутринта вече трябва да го направя, че времето си тече...
Добре дошли на новите бъдещи мами! Лека и безпроблемна бременност с прекрасен финал през юли   bouquet
Честито на всички с хубави резултати и разбралите пола  Hug
Стиснати палчета за всички, които са на прегледи тези дни  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Аз съм на преглед чак на 15,02,2012 нямам търпение вече  Whistling
Прекрасен ден на всички!  Hug

# 131
Привет и от мен! Simple Smile радвам се да се присъединя към групата.Бременна съм в 15 седмица и половина, и имам почти постоянни болки ниско в таза  а понякога се прехвърлят отпред на корема.Ходих на лекар всичко е наред, пия но шпа и папаверин. Само че мен все ме притесняват тези болки, ще съм много благодарна ако някой има представа за какво става дума и сподели,Благодаря предварително.Simple Smile

# 132
Здравейте,

Днес времето е отвратително.Хубавото е, че вече съм болничен  и си седя на топло. То лошо  време,грипни епидемии-не  е за навън.
И аз  съм от мамите,които често посещават  тоалетната-поне на 1 час.Направо  е  кошмарно и  се плаша като ми порасне корема повече  какво ще правя.

# 133
pepi и аз имах в на4алото болки но не съм пила нищо според мен това е от разтягането на матката а след като нямаш зацапване вси4ко е ок

# 134
Благодаря ти ni85! Не нямам кървене но така е от самото начало на бременността с болки.Май и така ще си изкарам.

Общи условия

Активация на акаунт