Отговори
# 180
Вики, със сигурност може да се види, но ти трябва по-добър специалист с по-добър ехограф.

# 181
cellika благодаря надявам се да го водят следващия път Simple Smile

# 182
  • София
Пепина писах ти на лични, за да не отегчавам всички.
По въпроса за пола и аз досега бях - един път момиче, един път момче, но на третия път ми казаха, че със сигурност е момиче. Ще видим на ФМ какво ще ми кажат.  Laughing
loritta правилно ти е казала pepina - гамаглобулин се бие само, ако бебето е с +. Не се притеснявай излишно.

# 183
Пепина писах ти на лични, за да не отегчавам всички.
По въпроса за пола и аз досега бях - един път момиче, един път момче, но на третия път ми казаха, че със сигурност е момиче. Ще видим на ФМ какво ще ми кажат.  Laughing
loritta правилно ти е казала pepina - гамаглобулин се бие само, ако бебето е с +. Не се притеснявай излишно.
Ще провериш ли калкулатора от първа страница да видим какво ще ти каже...той е експеримента в момента Flutter Hug
При нас мъжът ме се бъзика, че един път момче, втори път момиче и че на третия път ще ни кажат, че са две бебета застанали едно зад друго и се сменят за прегледите newsm62

# 184
Здравейте момичета!Виждам,че си говорите за пола та моя лекар ми каза още в 13 г.с и в 17 г.с му разгледахме атрибутите подробно да не би да има аномалии/главичката, уретрата абе в детайли всичко /.Когато го попитах как разбира за пола в толкова ранна седмица,док каза,че се различава по честотата, но не задълбах повече в обяснения.Та всичко зависи от доктора.Някои доктори "богове" не го познават а го разпознават в ранните седмици, а за други е въпрос на предположение до края/все едно сме на врачка , а не на лекар/.

# 185
много си права Неотразима при мен с първото позна моя генеколог към 5мес но после в шеиново ми казаха момиче а се оказа момче Simple Smileпонякога можеби врачките са по точни Laughing

# 186
Обсъждали сме много пъти, че пола до 14-та седмица се познава по наклона на една костица. До тогава най-често момичетата ги мислят за момчета.

# 187
  • София
Давам малко отчет набързо и се връщам да ви чета,че пак много сте писали,еййй Laughing

Днес бях на ЖК.Всичко е наред,бебо си е наред,шаваше си,има чудесна сърдечна дейност,отговаря си на седмиците.Докторката каза,че не е от много шавливите-мята ръце и крака,но си стои на едно място Laughing.Като знам батко му какво чудо беше-не се спря през цялата бременност,такива шутове ми раздаваше,такива салта правеше.Това засега е по-кротко Laughing.
Плацентата е предна,така че вече не се чудя защо не го усещам по-често и по-осезаемо.
Направи ми преглед на шийката-всичко е наред.Нямам скъсяване и т.н.от което доста се притеснявах.
Магнезий засега няма да започвам.Като почувствам дискомфорт и болчици-но-шпа.Не,че не го пия често-често,де Mr. Green
След 2 дни започвам да пия витамини-Витарал.С първата бременност много добре ми се отразиха,сега мисля да не експериментирам и пак тях да пия.

А,и успях да си запиша час за ФМ при Марков чааак за 27 март.Първия свободен час ми дадоха,много щял да отсъства през март.Тогава ще съм в 22 г.с + 1-2 дни.Мисля,че пак навреме ще го хвана Laughing Искаше ми се около 15 март да я направя,но здраве да е.Пак добре,е се вредих,с неговия график Crazy

Отивам да ви чета,после пак ще драсна някой ред Grinning

# 188
Стеле за мен е удоволствие да ви доставя удоволствие, па дори и с виртуалните си вкусотии  Heart Eyes
Ками чудесни новини, аз също съм с предна плацента и оттам идва по-късното усещане за бебо, но колкото толкова, после пък няма да спрат да ритат и да се въртят нали знаеш  Hug
Вики отивай на друг ехограф  - твоя док или не му се занимава или се прави на луд  Laughing
srcs силно се надявам ние да не сме от тези дето ще сменят комплектите пред родилното  Joy, че много ми се иска момченце, затова и нямам търпение сега за края на февруари когато пак ще си го видя.

# 189
Само да отбележа,че календара за пола от първа страница при мен отговаря.

# 190
видях че пишете за ФМ,задалжително ли е моята генеколожка нищо не казва по вапроса това е иследжаме за малоформации на плода нали.Извинявам се за тъпия въпрос но и при първата бременност не съм го правила ужас Sad моята лекарка маи нестава ужас каква майка съм. Sad

# 191
Е нали се сещате, че 50:50 не е лош шанс. И аз да започна да познавам половете, сигурно ще позная на половината от вас Simple Smile
Вики, не е задължително и лекарите по ЗК обикновено не казват за това, както и за всички други неща, които не се покриват то ЗК. Трябва сама да се интересуваш за всичко.

# 192
  • София
srcs проверих калкулатора. Показва момче.  Laughing Май не отговаря  Joy

# 193
neotrazima извинявай но къде е този календар на първа страница.съжелявам за тъпия въпрос но нещо не съм на ти много със сайта още. Sad

# 194
Не е календар, а калкулатор Simple Smile Виж на първа страница "Калкулатор за пола 1" под "Занимавки"

Общи условия

Активация на акаунт