Отговори
# 420
  • Сливен
Здравейте, момичета!
Чета ви от доста време, но все не се престрашавах да се включа.  Crazy
За първа страничка: Стелиана - 31 г., бременна с близнаци, за сега две момченца. Термин - 31.07.
Надявам се  Бог да ни пази и закриля  Praynig Това ми е втора бременност, за съжаление първата беше неуспешна, поради лекарска грешка изгубих бебето си в 18 г.с.
Моля, някой от вас да ми пише на лична как да ви намеря в групата във ФБ и как да разгледам албумчето в снимка.бг. Благодаря ви предварително.
Добре дошла    Hug,  пожелавам тази бременност да завърши по най-лесния начин и да гушкаш през юли две сладки момченца  Praynig

# 421
Malinka -a за гърлота може Прополки.
Тери мина ли ти кашлицата ?Вчера ходих на лекар искаха да ми изпишат АБ .Сега пия едни хапчета за кашлица и утре пак на преглед .

# 422
Добре дошла на Кандидат мама
Пожелавам ти едно леко бременеене и успешен финал юли месец  Hug
Гибана осцилококцинума мила един път седмично е за профилактика, така  че не се бой пий щом мъжа ти е болен
За мъжа пострадал в Бургас, ходил е да снима на Бургаския мост и морето го е заляло, а все пак хората предупредиха, че вълнението е било около 5-6 бала, при максимални 9. Направо се е наврял между шамарите горкия  Sad

# 423
Павлина, охххх, темата за правописа умишлено не я коментирах..., защото мога да кажа толкова много по нея. Имам стажанти всяка година по два пъти, които завършват журналистика. За една седмица срещам супер голяма неграмотност, супер нагло поведение и самочувствие и най- неприятното- мисленето, че те са незаменимото бъдеще Rolling Eyes Shocked И това са хора, които смеят да се нарекат бъдещи журналисти. Филолозите сме малко друг тип хора Sunglasses А много фрапиращо за мен беше и друго- онзи ден гледам една програма "Култура" , по която може да се кандидатства с проекти за финансиране. И това е европрограма?!?! Емиииии, момичета още на първия ред имаше грешка - "със която"-продължих, но като видях и други, просто реших да спра....Всеки може да допусне грешки, не сме безгрешни, но не приемам писането на "АЗ" по този начин- "АС". Това елементарно е неуважение към Аз-ът Wink Не искам да засегна никого, защото смятам ,че сме грамотни и дори да допускаме грешки, можем да си усъвършенстваме правописа, а не трябва да се оправдаваме,че сме неграмотни. Никой не се ражда научен, начетен и съвършен. Всички се учим цял живот, стига да имаме желание, разбира се, а не да се оставяме на произвола. Много дълго стана........ Sunglasses
Кандидат мама Hug добре дошла и леко бременеене  bouquet
Елл , не, мила, не ми мина, но не е като в началото. Вече пия само чайчета. Изобщо не взимай АБ,според мен Confused Но не знам на каква база ще ти изпишат Аб, де. Оф, дано се оправиш Hug
Пепина, като гледам за Бургас, се сещам за теб Hug ДАно скоро се успокои малко морето при вас,че много неприятно ooooh!
П.С.- Отивам да обядвам с мъжо,че умрях от глад Sunglasses

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 12:07 от _Тери_

# 424
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте, момичета!
Чета ви от доста време, но все не се престрашавах да се включа.  Crazy
За първа страничка: Стелиана - 31 г., бременна с близнаци, за сега две момченца. Термин - 31.07.
Надявам се  Бог да ни пази и закриля  Praynig Това ми е втора бременност, за съжаление първата беше неуспешна, поради лекарска грешка изгубих бебето си в 18 г.с.
Моля, някой от вас да ми пише на лична как да ви намеря в групата във ФБ и как да разгледам албумчето в снимка.бг. Благодаря ви предварително.

Здраасти, Стелчи! Ех, много хубаво ми е като срещна едно към едно вариант - адашка  на дъщеря ми! Стискам палци сега всичко с бебчетата да мине по вода и успешен финал!  Hug

Нали? Много ни е хубаво името. Simple Smile
Благодаря ви, момичета за топлият прием!   bouquet

# 425
  • В. Търново
Тери, подкрепям с две ръце всичко написано и затваряме завинаги темата!  Stop

Нали? Много ни е хубаво името. Simple Smile

Едно от най-хубавите! При това - уж било рядко срещано, а само тук вече срещнах две Стелита  Hug

Ох, отивам и аз да хапна...

# 426
Mimi_nka При кои лекар си в трета градска? Да не сме при един и същ? Успех на прегледа  днес!
Аз също цяла нощ не съм спала. То не бе въртене, то не беше гадене, киселини.... ужас. Мисля след малко да дремна 2-3 часа докато стане време да взимам малкия от градина.  Laughing

# 427
Тери с ниско кръвно съм, но  по-скоро ми се доближават границите, но нищо не ми помага.
Единственото, което мога да правя е да пия повече вода и така, но вече се наливам и пак не помага.

# 428
Тери с ниско кръвно съм, но  по-скоро ми се доближават границите, но нищо не ми помага.
Единственото, което мога да правя е да пия повече вода и така, но вече се наливам и пак не помага.

Аз мисля, че чай със захар или айрян е по-добър вариант от само вода. Лекарят не ти ли каза, че може да пиеш по едно кафе с мляко заради кръвното. Аз също събирам границите, но явно когато се ядосам. Откакто съм си вкъщи съм с ниско кръвно, но то за мен е нормално и един път със сигурност ги събрах. Клякай! да не повярваш ама аз като клекнах няколко пъти и от 80 на 73 и после три път не можа апаратчето да ми го хване, ми стана 107 на 70, което си е направо добре.

# 429
Момичета, много съм виновна - хапнах, не не не...направо изгълтах един дюнер, а го взех уж за Алексчо. При нас на пазара просто не можах отново да го подмина. Уж правих супичка за обяд, пък то дюнер ядохме. Сега на малката ще й се врътнат очичките от толкова чесънче  Shocked
Като бях бременна с малкия и имах супер режим. Сутрин ставах да си купя закуска с айрянче, после в една сладкарничка, там не се пуши, с вестник и баклава и чай - после разбрах, че не добре да се прекалява с ядките. На обед пица, дюнер, скара и едва вечер домашно приготвена храна. Към родилното се търкалях - над 20 кила бях качила, а родих Алекс 2800 г
Ама тука само за Макдоналдс ми говорите и разни други вкусотии - човещинка  Laughing

# 430
Здравей те скъпи мамчета
Не съм писала отдавна защото почти нямам никакво време.Дъщеря ми беше болна две седмици от грипа имаше много висока температура и болки в гърлото но вече е детска от тази седмица.
Искам да попитам при коя лекарка си в трета градска извинявай не ти помня името.Аз съм при доктор Иванова

# 431
Здравейте момичета! Hug От сутринта се опитвам да ви изчета Laughing
При мен нищо ново. И аз си имам понякога разни болежки и боцкания в корема, но гледам да не им обръщам много внимание и да не се вманиачавам. Даже и хапчета не взимам. Само ако продължи повече време пия но-шпа. Не са контракции, а почти винаги газове /посред нощ е задължително Crazy/ Някой беше писал, че за първи път има киселини. И при мен е така. С първата бременност, а и по принцип никога не съм страдала от киселини. И сега като обясних на мъжа ми какъв дискомфорт чувствам и той така Shocked Също остана изненадан как така не знам какво е това киселини Laughing На 16-ти съм на 4д и вече нямам търпение. Най-сетне и аз ще разбера какво е бебчето ми Heart Eyes
Момичета, кога се пускаха пак изследвания? Аз правих като се записах на ЖК и толкова. Повече не е ставало на въпрос.  Да не са ме забравили Rolling Eyes Дали да не напомня на следващата ЖК?!
smile:))))) линка за сандвичите нещо се е повредил. Ето ти рецептата:

Сандвичи с кашкавал
150 гр. кашкавал
• 5 с.л. зехтин (олио)
• 2 с.л. брашно
• 100 мл. вода.
• 6 - 8 филии хляб
• шарена сол
Приготвяне:
Кашкавала се настъргва на средно ренде. Добавят се всички останали продукти и сместа се разбърква енергично. Разпределя се върху филиите хляб, размазва се внимателно с нож. Сандвичите се пекат на парти грил до зачервяване на кашкавала. Поднасят се веднага, поръсени с шарена сол.

Гибана, много благодаря! Hug Наистина стават много вкусни.

# 432
Момичетата с ниското кръвно - изобщо не се притеснявайте! 100 пъти по-добре ниско, отколкото високо! Даже се радвайте, че не ви е високо  Hug
Относно неграмотността - мислех да не пиша нищо, но само да ви кажа да защо не трябва да се учудвате. Аз съм учителка и докато следвах, на толкова неграмотност се нагледах... и то от бъдещи учители! А като се има в предвид, че на практика върху нея е приемният изпит - изобщо не знам как са влезнали да учат. Та ако детето попадне при неграмотен учител, от къде да очакваме, че ще се научи да пише правилно. Особено като се има предвид това, че и голяма част от родителите изобщо не се интересуват какво научава детето им...  Confused

# 433
Оххх, най-накрая успях да ви изчета и да се включа и аз  smile3521 smile3521

Нашето бебче упорито вече започна да рита особено вечер, даже таткото до сега като се опитваше да усети ритниче, то винаги спираше  Laughing Laughing Но от снощи имаме напредък, вече и татенцето го усети и беше много радостен, бебчо щял да става футболист  Laughing Laughing Въпреки, че още не му знаем пола, предният път не можа да се види и уж тази седмица трябваше да сме на преглед, но АГ-то не провежда ЖК  Sad Sad Та ще чакаме другата седмица Simple Smile

Хубав ден ви желая изпълнен с много усмивки  Simple Smile Simple Smile

# 434
Хей, момичета и аз съм с ниско кръвно и често събирам границите 70/60....и ми казаха много айрян, задължително със сол, също така никакво кафе  Naughty , то вдига, но и също така събира границите, от както го спрях се чуствам много по - добре  Hug а напоследък от време на време, чуствам всякаш цялата кръв ми е в главата и ми казаха, че сигурно вдигам кръвното   Sad а това май не е хубаво .....

Общи условия

Активация на акаунт